Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Bölüm 1: Ölüme Karşi Nefret

@bayborax

Karli ve rüzgarli bir gündü Evanion isimli bir çocuk babasıyla beraber ormanda odun kesiyolarlardi. Babasi Evanion'nın eline yavaşca baltayi verdi ve söyle söyledi.

 

-Baltayi dikkatli kullan benim yaptiğim gibi baltayı 2 elinle tut ve belinin arkasına doğru ger sonra tüm güçünle kütüğu ikiye ayır.

 

Evanion Derin bir nefes aldi. baltaği iki eliyle geriye doğru gerdi ve tüm güçüyle kütüğu ikiye ayırdı.

babası o anki sevinçle Evanionu havaya kaldirdi. Evanion beni birak diye bağirirken etrafi kürkle saran bir hanimefendi geldi ve söyle bağirdi.

 

-Boris! Evanion! Gelin yahni hazir.

 

Diye bağirdi hanimefendi Boris elinde Evanionla beraber eve doğru yurumeye başladı yururkende boğununa Evanionu koydu. Cağiran kişi Boris eşiydi hemde Borisin en sevdiği yemekti.

Yahni, hiç düşünmeden eve doğru yol aldi Boris havada iyice kötüleşiyordu eşi üçin endişelenmeye başladi Katrialina'nın bu şartlarda eve gitmesi zordu bu yüzden endişeşi artti ve bağirdi.

 

-Katrialina nerdesin birtanem buradamısın.

 

Evanion babasının boğnunu dürterek soru sordu.

 

-Baba annem iyimi neden bağiriyosun.

 

Boris endişelenmişti ve 1-2 saniye duraksadı ve oğluna sunu söyledi.

 

-Evanion boğnuma sıkı tutun.

 

Evanion nolduna anlam veremeden babası bu karli havada koşmaya başladı aslında onun için çok zor değildi resmen o bir devdi 50 cm kar bile onu çok zorlamiyordu nede olsa 2,20 metre kasli bir canavardi Evanionda tutunmakta zorlaniyordu elleri babasını tutmakta zorlanıyor o yuzden kıyafetine sariliyordu ama çok geçmeden eve varmiştilar. Boris hızlıca Evanion indirdi ve evin kapısını açti ve ve şok olmuştu.

 

-Kartiallll!? Olamaz olamaz burasını ıssız olması lazımdı.

 

Kartial kanlar içindeydi Evanion Babasi boynundan hemen attiği için Evanion karin içine düşmüş, Boris nolduyunu anlamıyordu ama ayağa kalktı ve oda bu manzarayla karşilaşti göz bebekleri büyüdü ve.

 

-Annnneeeeeeee!!

 

Diye bağirmaya başladı Boris dayanamayıp içeri girdi ama onu beklemeyen bir supriz vardi bir anda hareket eden bir iskelet kılıçını Borise soktu Boris iskelete bir yumruk atti iskeletin tüm kemikleri dağildi ama Boris kritik bir darbe almişti kılıç kalbine saplanmıştı. Yanına hemen Evanionu cağırdı nolduğunu anlamayıp bu manzaraya sadece seyirci kalan Evanion hızlıca babasının yanına gitti. Babası yere uzandi ve oğluna söyle söyledi.

 

-Evani seni hep sevdik hepte sevicez merak etme yukarda bile

senin yanında olacağiz merak etme ama bundan önce srnden bir işteğim var yukarda odamızda yatamızın altında bir kutu var onu aş ve daha önceden gittiğimiz şehre ahirdaki atla git lütfen benim ömrüm çok kalmadı. Beni burda bırak kutunun içindekileri saraydaki bir askere göster onlar sana bakıcaktır tamam mı?

 

-"ağlıyor"Baba ne sagmalıyusun annem gitti seninde gitmeni istiyor değilim lütfen ayağı kalk yalvaririm beni bir başima bırakma beni.

 

Boris te göz yaşlarına tutamadı oğlunun kime çektiği belliydi ama Boris burda o iskelet askeri kontrol edicek bir Ölümün olduğunu biliyordu Ölümler için Çoçuklar gelişim için biçilmiş kaftandi Boris bunu bildiği için Evanionu hemen göndermek istiyordu ve son sözünü söyledi.

 

-Yeter be Evanion bi kerede şu sözumu dinle bende sana yalvariyorum lütfen bende senin ölmeni istemiyorum sadece git buradan başkalarıda burada lütfen git artik 15 yaşina geldin artik kendi başına ilerliye bilirsin lütfen git.

 

Evanion hala nolduğunu anlamıyordu ama babasını ilk defa bu kadar ciddi görüyordu bu yüzden hemen üst kata çıktı ve anne babasının odasına girdi. Hemen yatağin altina girdi kutuyu buldu ve kutuyu açti bir brons ve parıldayan bir iksir şişesi vardi altindada iksiri acil durumlarda iç yazıyordu. Evanion iksiri cebine bronsu kahverengi gömleğine aşti.

Ve aşağiya indi ama kapida beklenmedik birisi vardi siyah bir cubbenin içinde karanlik bir figür vardi ve figürde görünmüyordu karanliğin kendisi gibiydi bu figür yaşlı bir sesle söyle söyledi

 

-Borisin oğlu senmisin?

 

-Evet benim sen kimsin babamı annemi senmi bu hale getirdin.

 

-Hahahae demek sensin he bayadir konuşmuyorum bu iyi geldi biliyomusun ben Ölümüm belki lakabımı duymussundur o zaman sana soru soriyim yaşam iksiri nerde biliyormusun eğer söylersen seni 500 yıldır ölmeyen orduma komutan olarak girmene izin veririm düşünsene ölümsüz olucaksın durduramıcaksın.

 

-hayatta olmaz sence senin gibi birine yardim edermiyim.

 

Bunu dedikten sonra Ölüm elini kaldirdi ve Borisi öldüren iskelet bir anda duzeldi ve elindeki kılıcı mızrak gibi Evaniona firlatti tepki veremiyen Evanion nun aklına cebine attiği iksir geldi ve Ölüme karşi sırtını döndü.

 

-He ölüm eşiğindesin ve hala bana sırtınımı dönüyorsun bırakta askerim ol se bu sefil durumdan acıdan kurtariyim seni.

 

Evanion iksiri cebinden çıkartır.

 

-O da ne öyle Hayır yoksa o...

 

Ölüm şaşırır Borisin bir cocuğa böyle bir iksiri vereceğini tahmin etmemişti ve bu suistimali 1000 yıllık cabasına mal olmuştu.

 

-Şerefini yediğim istediğin iksir buydu galiba bunu içersem herşey biticek galiba.

 

-Hayır dur ne istersen veririm güç mi istiyorsun tüm ordum senin olsun bilgimi istiyorsun tüm Ölüm teorimleri büyü kitaplarını veririm ama o iksiri içme yoksa tüm 1000 yıllık acıyı senden cıkartırım.

 

-bunu söylemicektin.

 

Evanion iksiri içer. Ölüm yavaşca Evanion'nun yanına gider ve Evanion'nun boynundan tutup canavarımsı bir sesle sunu söyler.

 

-Sen! Seen! Seeen! Naptiğinin farkındamısın senin yüzünden 10 asırlık cabam heba oldu bunu nası ödiceksın he.

 

-"hmph"Sen anne ve babamı bana nas "derin nefes alma" vereceksin.

 

-Hee? Anne ve babamı dalga geçme Boris bir Calbaga insanlardan çocuğu olamaz.

 

-(ne babam bir calbagamıymış?) Hayır yalan söylüyorsun bebekliyimden beri babam bana bakti ayrica gerçek babam o olmasa bile o benim için baba.

 

-Hahahaaha dalga geçme ayni kandan bile deyilsiniz duygu sömurusu yapma o iksir içtin şimdi ölümsüzsun yıllardır çabaladıyım güç neyse bakalım ölümsüz bir insanın senin üzerinde daha rahat deneyler yapabilirim galiba.

Loading...
0%