Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Bölüm 2:İşkence Ve Kökenler

@bayborax

Evanion annesini ve babasini bir günde kaybetmişti nolduna anlam veremiyordu şimdi işe eli kelepçeli bir şekilde iskelet bir at üzerinde Ölümle biryere gidiyordular Evanion umitsizdi ama öfkeliydi Ölümden intikam almak istiyordu.

 

-Geldik işte karşinda yozlaşmiş topraklar etrafta canli bir varlik yoktu toprakta ufacık canlılık yada havada ufacık renk yoktu burayı canlılık terk etmişti. Galaksiler tarafından topraklar lanetlenmiş olsada biz Ölüler için çok bi anlam ifade etmiyor ama senin derin çürüyor acıdan kıvranıyor olman lazımdı yaşam iksirinin özelliklerinden herhalde.

 

Aslında Evanion baştan beri acı cekiyor sadece bu acıya karşi suskun davraniyor Galaksiler tarafından kutsanmiş topraklarda doğanlar Galaksilerin izni olmadan lanetli topraklara girerse cezalandirirlar bunu da Ölüm biliyordu ama Evanionla dalga geçiyordu.

 

-He işte geldik Evanion benim üssüm mezarlık deneyler ve Ölüm büyüsü yapnak için harika bi yer bu kanetli enerjiyle daha etkili oluyor zaten şimdi bakalım ölümsüz bir bşreyin aci eşiği ne kadarmiş.

 

Evanion sessizdi ağzindan bir kelime bile çıkmıyordu Ölüm Evanionun yüzüne bakti ve şöyle dedi.

 

-Hadi uyan artik geldik!

 

Evanion gözlerini açti ve kafasıyla Ölüme doğru saldırdı ama Ölüm bu saldırıdan sığrıldı ve Evanion atın üzerinden duştu.

 

-Hahahaha salak herif yarım aklınla anca böyle yaparsın zaten.

 

-"hmph"

 

Ölüm eline kaldirir ve avcunu açar ve iskelet Evaniona doğru gider Evanion o saniye Ölüme bakar ve Ölümün elini görür ama orda hiçbirşey yoktur sadece karanlık, siyahlik vardir ve Evanionun içi ürperir.

 

-"iç çekme" inanamıyorum 1 ufak bir insan bu kadar lanetli enerji harcamamıştım sanırım nasil olurda 3 tane insanın enerjisini tek bir cocuğa harcarim neyse asker sen ejderhayı çağir. Yaşam iksirini çıkartmayi deniyelim ilk olarak.

 

Ölüm planı basitti askeri yaptiği yozlaşmiş ejderhanın ateşinden

Georkların ağaç köklerine antik dil olam Vetuseus dilinde büyü yapacakti yaşam iksiri çok köklü ve eski olsada belki bi ümit Vetuseuslularin Galaksilerle bağlantısı olduğu için yaşam iksirini çözümleye bileceğini düşünmüştür.

 

-Hadi bakalim ejder yak bunu

 

Yozlanmış ejder lanetli aleviyle Geork kökleri parlatmiş ve kökler mavi bi işik yayarak Evanionu sarmiştir Ölüm'de elinde tuttuğu köke diğer eliyle Vetuseus dilinde

damit yazmiştir ama yaşam iksirinin Evaniondan cıkıcağini zaman gösterecektir kokuşmuş kokusu karanlık, derin, lanetli ve korkunç görüntüsuyle Ölüm Evaniona ruhsuz bir şekilde bakar. Oda bu yaptiğini işe yaramicani yada yaricani bilmiyodur. Yaşam iksiri tek amacıdır çünkü eline yaşam iksiri geçerse Karadelik olmak için 1 adim atmiş demektir. Ama böyle bir fırsati böyle küçük bir çocuk elinden aldiği için kızgındır.

Ölümde yoksul bir insan olarak doğmuştur anne babasını hiç görmemişti o yüzden sevilmek ve sevmek gibi değerlerden uzaktır onun bu dünyada gördüğü tek şey güçlünün öldürdüğü güçsüzün öldüğüdür bu yüzden önüne geleni katletmiş ve öldürmüştür. Bu yaptiklari yüzünden Galaksiler tarafından lanetlenmiş ve Galaksilerin topraklarından kovulmuştur ve bu lanetler sonucu bir Karedeliğin ilgisini çekmiş ve Karadelik ona özel bir teknik öğretmiştir. Ölüm tekniği öldürdüğünü yozlaştıra bilir öldürdükçe lanetli enerji toplayabilir (Not:inançı olanları yozlaştırmak için inançlarından vazgeçirmesi lazımdır) kökler parlamağa ve Evanion bağırmaya başlamıştır kökler Evanionu emiyodur ama icinden sadece kan ve su cıkıyodur ve tamamen deri kemik karıncaya kadar kuruturur ama yaşam iksiri kemiklerine ve vucuduna kazınmıştır artik cıkartılamazdır. Aci İçinde derş kemik kalan Evanion aci içinde iyileşir vs bağirir

 

-Lütfen öldür beni lütfen dayanamıyorum sadece buna sooon verr!

 

-üzgünüm ama malesef ölümsüzsün Evanion

 

Ölümün son umidede tükenmiştir

artik olaylara iyi tarafından bakıp. Evenionu denek olarak kullanmaya karar verir

(3 gün sonra)

Evanionun gözlerindeki son umitlerde yok olmuştur kendşsin lanetli bir toprakta olmasanı geçmiştir karadeliğin halifelerinden birinin yerindedir kurtulmasına mumkunat yoktur.

 

-Vay vay iyileşmisiz bakıyom hangisini istersin uoyslıus(uyoslıs) zehrimi yada qearizik(kuarizik) asitlemi deney yapmak istersin.

 

-(sessiz)

 

-Dilini kedimi yuttu neyse sessizliğinden dolayı ikisinide seçiyon olarak algilicam.

 

Evanion Ölüme sağlam sövdü.

Ölüm eline qearizik asiti aldi ve Evanion resmen kurtulmak için çabaliyordu uzaktan balık cırpınmasına benzeyen hali çok acınasıydı ama bu konuda yapa bilecek bir şeyi yoktu ve Ölüm asidi döktü.

 

-Aaaaaaaahhhhhhhhh!!!.

 

Uuuf resmen ben hissettim neyse Evanionun bedenine değen asit kolunun içinde güç dolan kandamarlarını eritmiş ve kolunun tamamını toz buhar etmişti Evanion ilk kez böyle bşr acıyı deneyimliyordu Ölümde asidin insan da ne kadar etkili olduğunu daha rahat inceleğebildi genelde denekleri hemen öldüğü için verimli olmuyordu ama artik

daha verimli deneyler yapabiliyordu ayni zamamda Evanion dan öfkesinide cıkartiyordu ama ölümün daha etkilendiği olay ise asiditle erittiği yeri yaşam iksirinin daha güçlü bir uzuv cıkartmasıydı bu hem Evanionu kıskanmaşına hemde daha fazla kin beslemesine sebep oluyordu.

 

 

Loading...
0%