Yeni Üyelik
4.
Bölüm

13:13 Saat Anlamı

@bbubbugse

1.

13.13 Saat Anlamı– Seninle Konuşmaya Utanıyor

 

 

Sevdiğin kişinin seninle konuşmak istediği bir konu var ancak bunu seninle konuşmaya utanıyor. Bu durumu içine atmış ve kendine büyük bir dert haline getirmiş. Bu sorunları acilen çözmeniz gerekiyor, birbirinize karşı daha açık olmalısınız. Sorunları içinize atmanız size hiçbir fayda sağlamayacaktır. Birbirinize karşı her konuda dürüst olmanız ilişkinizin seyri açısından çok önemlidir. Birbirinize karşı trip atmak ya da karşı taraftan anlayış beklemek ilişkiye yapılan en büyük kötülüktür. Sevdiğin kişi de sana boş değil ancak utangaç yapısından dolayı bir türlü açılamıyor sana ve seni nerde görse kaçacak delik arıyor. Utanmak aşkın bir parçasıdır ama fazla utanmak aşktan soğutabilir. Bu yüzden dengeyi iyi sağlamanız gerektiğini unutmayın.

 

Ters Saatlerin Anlamı:

13:31 Saat Anlamı - Seni Umursamıyor

Sen ne kadar onu düşünürsen düşün o tam zıttı bir şekilde seni düşünmüyor hatta seni umursamıyor. Aklında hep başka şeyler var.

 

 

_________________________

 

 

2.

 

13.13 Saat Anlamı – Sizinle Konuşmaya Utanıyor

 

Sevdiğiniz ya da hoşlandığınız kişi size karşı çok yoğun hisler besliyor. Hatta öyle ki, sizinle iletişim kurma konusunda zorluk çekiyor. Sizinle konuşmaya utanıyor. Bu süreçte sizinle iletişime geçmediği hemen üzülmeyin, kendinizi hırpalamayın. Çünkü artık onun sizinle neden iletişim kuramadığını biliyorsunuz. Onun utandığını ve çekindiğini biliyorsunuz. Siz de ona karşı sakin ve anlayışlı davranın, böylece olumlu bir iletişim kurmuş olacaksınız.

 

13.13 Anlamı ve Numeroloji İle İlişkisi

 

Toplamı 26 olan 13.13 ayna saat, derin arzularınızın kısa bir süre içerisinde gün yüzüne çıkacağını gösteriyor. Bu konu iş hayatınızla ilgili olabileceği gibi, aşk hayatınız ya da finansal hayatınızla ilgili de olabilir. Hangisiyle ilgili olursa olsun, olumlu dönüşler aldığınızı göreceksiniz. Bunun yanı sıra, 26 sayısı bir yoluculuğa da işarettir. Kısa zaman içerisinde hareket halinde olacağınızı söyler.

 

 

Ters Saatlerin Anlamı:

 

13.31 Saat Anlamı – Sizi Umursamıyor

 

13.31 ters saati anlamı ne yazık ki olumsuzdur. Aile, eğitim ya da iş yaşantınızda istemeyeceğiniz olaylar yaşayacaksınız. Bu durumun üstesinden gelmek için güçlü bir tutum sergilemeniz gerekiyor. Aşk yaşantınızda ise... Uzun zamandır ilgilendiğiniz kişinin aklının ucundan bile geçmiyorsunuz. Sizinle aynı duyguları beslemediği gibi, varlığınızdan bile haberi yok ya da sizi umursamıyor.

 

13.31 Anlamı ve Numeroloji İle İlişkisi

 

13.31 saati, sona yaklaşmış saat dilimlerinden birisidir. Bu saati gördüğünüzde hoş bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Belki bir çay bahçesinde otururken, belki de banka sırası beklerken tam size uygun olan bir kişiyle tanışabilirsiniz. Güzel bir ilişkiye başlangıç olan bu dönemi en özel şekilde uzatmanın da sizin elinizde olduğunu unutmayın.

 

_________________________

 

 

3.

 

13.13 Saat Anlamı:

13:13 ve 12:12 çift saatlerin anlamı dileklerin gerçekleşmesi ve hayallere yaklaşıldığı anlamına gelir.

 

 

 

Ters Saatlerin Anlamı:

13.31 Saat Anlamı:

Üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok!

 

__________________________

 

 

Kitap ve diğer bilgiler için @bbubbugse Instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın.

Loading...
0%