Yeni Üyelik
3.
Bölüm

16:16 Saat Anlamı

@bbubbugse

1.

 

16.16 Saat Anlamı- Seni Arkadaşlarına Anlatıyor

 

Sevdiğin kişinin seni birine anlatması güzel görünüyor ama ne şekilde anlattığı daha önemli unutma. Sana değer veriyor ve senin iyi yönlerini sürekli konuşuyorsa çok şanslısın demektir. Bu kişi seni çok seviyor ve senin doğru insan olduğundan o kadar emin ki, sen de dikkatli ve emin adımlarla ilerleyerek o insana güvenmelisin.

 

Ters Saatlerin Anlamı: X

 

 

_________________________

 

2.

 

16.16 Saat Anlamı - Arkadaş Çevresine Sizden Bahsediyor

 

16.16 çift saati, sevdiğiniz kişinin aklında yalnızca sizin olduğunuzu söylüyor. Sevdiğiniz, aşık olduğunuz kişi sizi düşünüyor ve arkadaş çevresine sizden bahsediyor. Arkadaşlarıyla konuştuğu en önemli konu sizsiniz. 16.16 ayna saati aynı zamanda işle ilgili bazı sorunların olabileceğinin de uyarısı.

 

16.16 Anlamı ve Numeroloji İle İlişkisi

 

Numerolojide 16.16 saat anlamına bakarken 32 sayısına yakından bakmamız gerekir. 32 sayısı, sizin ilgi alanlarınızda çok yetenekli olduğunuzu, kendinizi farklı biçimlerde ifade edebilme yeteneğine sahip olduğunuzu gösteriyor. Yaşantınızda iletişim kurduğunuz her alanda yani işinizde, aşkınızda, ailenizde, arkadaşlarınızda istikrarlı ve inatçı bir yapıya sahip olduğunuzu ifade ediyor.

 

Ters Saatlerin Anlamı: X

 

 

_________________________

 

3.

16.16 Saat Anlamı:

Olumsuz duygulardan ve düşüncelerden uzak durmalısınız.

 

 

 

Ters Saatlerin Anlamı: X

 

 

__________________________

 

 

Kitap ve diğer bilgiler için @bbubbugse Instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın.

Loading...
0%