Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. BÖLÜM

@bbubbugse

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayınnnnn. <3

 

Keyifli Okumalar ...☕️❤️🎧

 

Kahvaltımıza devam ederken bana verdiği karardan bahsetmişti. Sabah hakkında konuştuğu yeni yatırım işleriyle uğraşacak kişinin ben olduğumu ve ihaleye katılıp fiyat verip o yeri almamın benim ilk görevim olduğunu söyledi. Kahvaltıdan sonra yer ile ilgili olan bütün belgeleri bana gösterdi, belgeleri inceledim. Bundan sonrası kolaydı sadece buradaki piyasayı öğrenip ona göre hareket etmem gerekiyordu.

 

- Maren: Madem her şey halloldu ne zaman şehre geri döneceğiz?

 

- Abim: Sen bir süre daha burada kalacaksın, dayım ve yengem seni çok özlemişler. 3 gün sonra buraya gelecekler bende seninle ilgili meseleleri halletmek için şehre döneceğim.

 

- Maren: Peki

...

Orman'a dolaşmaya çıkmıştık bu kadar sessizlik başka zaman beni korkuturdu ama yanımda abim olunca hiçbir şeyden korkmuyordum. Benden 11 yaş büyüktü ama yeri geldiğinde aynı şimdi olduğu gibi ikimizde 5 yaşında ki çocuklara döne biliyorduk.

 

Gülmekten koşacak halim kalmamıştı ve bu durumu fırsat bilip beni kolumdan tuttuğu gibi havuza attı. Sırılsıklam olmuştum oysa karşıma geçmiş karnını tutarak kahkahalar atıyordu. Kötü bakışlarımı abime gönderip havuzdan çıktığımda söylenmeye başladım.

 

- Maren: Cccıkcıccıkcıck çok ayıp , şu halini bir başkası görse bu gerçekten MERT ILGAZ mı der. İnsan kardeşini bu havada havuza atar mı ?

 

Söylediklerim üzerine daha da çok güldü.

 

Kendi kendime ama şimdi gülme sırası bende dedim çimlerin sulanması için kurulan fıskiyeleri çalıştırdım. Tamam havuza atılmaktan daha eğlenceli olabilirdi ama intikam intikamdır. ;)

 

- Maren: Oh olsun sana en azından havuza atmadığıma dua et.

 

Far görmüş tavşan gibi bana bakıyordu. (belki de avına kitlenmiş aslan gibi) Eliyle gel işareti yaptı ,yavaş yavaş yanına yaklaştım yakından gözlerine baktım da sanırım tavşan gibi değilmiş . ;(

 

8saat sonra :

 

Salonda oturmuş evrakları önüme almış araştırma yapıyordum. Abim akşam yemeğinden önce yine konuşacağız demişti ama karşımda oturmasına rağmen hala tek kelime dahi etmemişti.

 

- Maren: Abi

 

- Abim: Efendim güzelim

 

- Maren: Akşam yemeğinden önce konuşacağız demiştin ama çoktan akşam yemeğini yedik.

 

-Abim: Tamamen aklımdan çıkmış bana 1 dakika ver hemen geliyorum .

 

Elinde kalın bir dosya ile geri döndü.

 

- Abim: Bu senin için özel hazırlandı. Sabah senin olduğun her yerde bende olmak istiyorum demiştin ya al bakalım. Bu dosyada tanıman gereken tüm iş adamları var, iyice bak sonra kararlarını tekrar düşün ve benimle paylaş.

 

Dosyayı açıp biraz göz gezdirdim şaşırmıştım gerçekten de her ayrıntı yazılmıştı şaşırdığımı anlamış olacak ki ;

 

- Abim: Dosyadaki kişiler diğer işlerle de uğraşan kişiler hepsi sıralı , babalardan sonra oğulları ve kızları geliyor. Bu dosyayı güzelce incele her birini aklında tut zamanı geldiğinde işine yarayacak.

 

- Maren: Vazgeçmem için her türlü yola başvuracakmışsın gibi geliyor ama unuttuğun bir şey var çok inatçıyım ve hiç pes etmeye niyetim yok.

 

Dosyaya tekrar baktım ve abime döndüm.

 

- Maren: Sahip oldukları tüm varlıkları vs. anlıyorum ama birinin neden en sevdiği arabasını bile bilmek zorundayım.

 

"- Abim: Ön yargı ile yaklaşmadan önce biraz düşün." Dedi ve göz kırptı.

 

Yatma saatim geldiğinde ayaklandım abime iyi geceler dedim ve odama doğru elimdeki dosya ile ilerlerim.

 

Sabah erkenden kalktım ve dosyayı elime aldım gerçekten de abimin dediği gibi sıralıydı. İlk önce resimleri inceledim yüzleri ve isimleri hafızama kazıdım. Saat neredeyse 05:00 olmuştu. Kalktım biraz yoga yaptım artık kendimi daha dinç ve stresten arınmış hissediyordum. Ilık bir duş aldım , cilt bakımımı yapıp nemli saçlarımı taramaya başladım. Şu 2 günde o kadar çok şey olmuştu ki sırf abim bu savaşı kazanmasın diye gülüp geçeceğim konular hakkında bile bir şeyler planlıyordum. Saat çoktan 06.37 olmuştu. Mutfağa indim kahvaltı için omlet yapmaya karar verdim. Mutfaktan sorumlu olan abla sayesinde güzel bir kahvaltı hazırlayabilmiştim. Yukarıya çıkmaya üşenip abimi aradım .

 

"-Abim: Bir şey mi oldu? Neredesin?" Diye çıkıştığında ,

 

"-Maren: Hayır hayır hiç bir şey olamadı sadece odana gelmeye üşendim." Dedim sonra da , "Seni korkuttuysam özür dilerim." Diye de ekledim.

 

-Abim: Tamam birazdan geliyorum , sen yemek yemeye başla beni bekleme.

 

Bugün burada ki 3. günüm, güne güzel başladım ve öylede devam etmesini istiyordum. Kahvaltıya ikimiz devam ederken abim dosyayı sabah inceleyip incelemediğimi sordu.

 

-Maren: Doğrusu detaylı incelemedim sadece isimler ve yüzler ,bu arada orada hiç çirkin erkek yok mu? Babaları da oğulları da çok yakışıklı aynı sen ve babam gibi.

 

Tek kaşını kaldırdı ,

 

- Abim: Şimdi bu cümleyi iltifata mı bağlamalıyım? Yoksa Genç Beyefendileri beğendiğine mi?

 

- Maren: Doğruları söylemezsek çarpılırız abicim. Sana bir konuda teşekkür etmeliyim. Gereksiz gördüğüm bilgilerin artık bir gün işime gerçekten yarayabileceğini düşünüyorum. Beni bu konuda uyardığın ve gözümü gönlümü açtığın için teşekkür ederim.

 

İşte şimdi gülme sırası bendeydi arkadaşlar karma gerçektir. ;)

 

- Abim: Fazla açık sözlüsün Maren sonunu düşünmeden konuşuyorsun.

 

Ay ben bu çocuğun şimdi yanaklarını mıncırırım , sen abi oldun da kardeşini mi kıskanıyorsun. 🥰

 

-Maren: Beni birilerinden kıskandığını görmeyeli uzun zaman olmuştu. Neyse asıl konumuza dönelim. Ben bir fiyat belirledim ama bu ihale ne zaman olacak, kimler katılacak , asıl öğrenmek istediğim herkes benim gibi yerin değerinde bir fiyat mı verir yoksa o yeri almak için daha fazlasını mı verir?

 

- Abim: Önemli bir noktaya değindin. Öncelikle ihale tarihine biraz daha zaman var. Fiyata gelecek olursak. Birkaç toplantım var sana gözlemlerimi o toplantılardan sonra söylerim senin için uygun mu?

 

- Maren: Senin için bir sorun yoksa benim içinde yoktur. Burada belirlediğim fiyat ve nedenleri de mevcut bu kâğıt sende kalabilir.

 

Ertesi gün sürpriz bir şekilde dayımlar geldi. Abim 1 gün daha bizimle kaldı ve 1 gün sonra şehre geri döndü.

 

______________________

 

 

2. Bölümü nasıl buldunuz ?

 

Kitap ve diğer bilgiler için @bbubbugse Instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın.

Loading...
0%