Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1 (İlk Adım)

@bbubbugse

Wattpad Tarih : 31/03/2023

Kitappad Tarih: 31/07/2024


Yeni bir hikâye ve yeni bir başlangıç . Bana yeniliklerle gelen hikâyemi umarım beğenirsiniz.


Bu kitapta ki karakterler gerçek hayattan esinlenerek ortaya çıkmıştır . Karakterler haricinde geçen olaylar sadece kurgudan ibarettir .


Keyifli Okumalarrr <3


''Herkes adına şeytan işi diyor ama bu işin cesaret meselesi olduğu akıllarına dahi gelmiyor.''


Annemle günlük ev işlerini bitirdikten sonra yorgunluğumuzu atmak için ikimize birer Türk kahvesi yaptım . Elimde 2 tane keyif kahvesi ile oturma odasına gittim. Koltukta yayıla yayıla kahvemi içtim ve fincanı fal için kapattım. Fincanım soğuduğunda annem falıma bakmaya başladı .


Annem: Bu ne Burçe ? Kafanın içi yine karman çorman.


Güldüm bana her fal baktığında aynı bu tepkiyi veriyordu. Buna ben bile alışmıştım ama fal'a bakanın kendisi olmasına rağmen o hâlâ buna alışamamıştı.


Annem: Ama bu karışıklığı sevdim. Yapmış olduğun 2 işi yürütmeye çalışıyorsun. Hatta 3 iş hani bazen çevirmenlik de yapıyorsun ya yakında turistler de geleceği için bir koşuşturma telaşın var.


Annem: Burçe fincanın da A harfi var ve bu harfin yanında ağaç var Ben bunu güzel gördüm ve güzel olarak yorumluyorum. Uzunlu kısalı yolların var birinin önünde küçük bir engel var ama engel kötü değil. Planlı iş gezilerin var mı ?


Burçe: Bu aralar seminerler , fuarlar vs. var o yollar ondandır.


Annem: Ama baya eğlenceli vakit geçiriyorsun. Burçe !


Burçe: Efendim anne ?


Annem: Bana doğruyu söyle , görüştüğün erkek arkadaşların var mı ?


Burçe : Arkadaşlar ? 1 tane de değil birkaç tane bide. Ohooo bir sürü var böyle sıraya dizdim.


Annem : Bak yine nasıl cevap veriyor . Kızım 20 yaşındasın senden küçük çocukların bile arkadaşları var . Hem eskisine nazaran biraz daha sosyal oldun. Belki birileri vardır .


Burçe : Yok anne, he varsa da ben bilmiyorum.


Annem: Bak burada gördün mü ? Uzun boylu , yakışıklı , terbiyeli biri ve sana karşı kalbi kıpır kıpır olmuş ama bunun yolu uzun yani daha zamanı var.


Burçe: Anneee en önemli bir bilgiyi vermeyi unuttun .


Neyi unuttum acaba diye fincan'a bakıp bana döndüğün de ,


Burçe: Esmer mi ? Sarışın mı? Kumral mı? Kızıl mı ?


Annem : Uzaylı Burçe uzaylı böyle yemyeşil, falına falan bakmıyorum al git yıka fincanları.


Güle güle fincanlarımızı yıkamaya gittim. O böyle kahve falımda erkek görüp damat diye heveslenince ben de vakit kaybetmeden yapmam gerekeni yapıyordum. Onu sinirlendirip hevesini kursağında bırakıyordum. Fincanları yıkayıp kuruladıktan sonra videolarımı editlemeye başladım.


...


Uraz : Az bak bak nasıl da güzeller . Şimdi senin bu ponçik kardeşinin de böyle motosikleti olmasın mı?


Gözlerimi sıkıca kapattım , kulaklarımı da ellerimle kapattım ve seslice mırıldanmaya başladım. Okuldan geldiğinden beri tepemde bana sürekli bir şeyler söylüyordu. Uraz'ın sesini bastırmak istiyordum ama başaramıyordum hâlâ onu duyabiliyordum.


Uraz : 7. sınıftan beri bununla ilgili videolar izliyorum. Bunlar da sevdiğim kanallar . Bak bu Arın , bu Ogeday, bu Deatluc . Arın'ın YouTube kanalında pek video yok ama olsun .


Burçe : Yahu bana ne Arından , Deatluc dan, Ogeday dan ondan bundan . Bak çocuk ben öyle şeylerle ilgilenmiyorum. Bana bir daha onlarla ilgili bir şey söyler-


Uraz : Haa bu da Dağhan


Burçe: Ya sabır , anne şu oğlunu al başımdan yine dikildi tepeme , susmuyor . Ben ne anlarım motosikletten .


Uraz: Anlarsın anlarsın iki video izle benim gibi olursun . Bunun adı ne ?


Burçe : Uraz ben burada gördüğün gibi iş yapıyorum, kafamı daha fazla karıştırma ve çık odamdan. Evin okuldan gelene kadar işlerimi bitireyim sonra seninle uğraşırım anlaştık mı?


Uraz : Tamam ,Evin gelir gelmez yine geleceğim.


...


Kendimi 2 kardeşimden de kurtardıktan sonra Instagram da gezinmeye başladım . Bir gün daha neredeyse bitmişti . Mesaj istekleri var mı diye mesajlarımı kontrol ederken kardeşimin bana gönderdiği ama benim pek umursamayıp izlemediğim videolar gözüme çarptı . Bir tanesini izlemekten zarar gelmez deyip açtığım video hoşuma gitmişti. Sonra bana gönderdiği diğer videoları da izlemeye başladım. 1-2 derken instagram keşfetim tamamen motosikletçilerle ilgili videolar ile dolmuştu.


Burçe: Tamam madem bu bataklığa girdik öyleyse biraz daha girmeye devam edelim.


~~~~~~~~~~~~~~~


Instagram Arama Geçmişi;


@deatlucmotovlog

@arinig.net

@ogidriver

@daghanmotovlogger

.

.

.

.


______________


İlk bölüm nasıl buldunuz?


Gelecek bölümler ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?


Kitap ve diğer bilgiler için @bbubbugse Instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın.


Loading...
0%