Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2 (Görevi̇mi̇z Gazlamak)

@bbubbugse

Wattpad Tarih: 06/04/2023

Kitappad Tarih: 05/08/2024


Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayınnnnn . <3


Keyifli Okumalar ...☕️❤️🎧


Motovlog kanallarının komik videolarını izlerken annem odaya gelmişti .


Annem : Kız ne kadar çok güldün öyle bende izleyeyim merak ettim bu kadar komik olan neymiş?


Videonun geri kalanını annemle beraber bitirmiştik.


Burçe: Şu seriyi izlemek çok komikti . Biraz da kavgalarını izleyeceğim onlarda da komik şeyler oluyor .


Annem: İçeriye gel de televizyondan izleyelim. Burada kambur oturmaktan belim ağrıdı.


Oturma odasına geçtim ve televizyondan YouTube 'u açtım .


Annemle kahkaha ata ata , küfür ede ede motovlog videoları izlemiştik. Sonra diğerlerinin eve gelme saati yaklaştığında da yemek hazırlıklarına başlamıştık.


...


Annem: Uraz'ın doğum gününde ne yapacağız bir fikrin var mı ?


Burçe : Bir fikrim yok her zamanki gibi kutlarız işte . Senin aklında bir şeyler mi var ?


Annem: Kızım ne yapacağız derken yemek olarak diyorum . Senin de başka zaman aklın sadece yemeğe gider şimdi sana işim düşünce ...


Burçe : Tamam tamam çıkar yaprakları , haydi seni kırmıyorum şöyle güzel bir yaprak sarma saralım. Nasılsa ailede en hamaratınız benim.


Annem: Allah'ım sen bana sabır ver . Şimdi bu tası kafana bir atarım , git yaprak bidonunu kilerden getir. En hamarat oymuş pabucumun hamaratı, ben senin yaşındayken ohooo.


Burçe : Memur bey bizim evde şiddet uygulayan biri var . Suç aleti ise çorba kâsesi lütfen bu hanımefendiyi buradan alalım.


...


Annem ile diğerleri gelene kadar böyle uğraşmıştım . Evin diğer sakinleri de geldiğinde akşam yemeğimizi yedik. Bulaşıkları yıkadıktan sonra da annemle dizi izlerken yaprak sarmayı sarmaya başladık. Bir yandan yaprakları sarıp bir yandan da hayatımı sorgulamaya başladığım sırada aklıma bir fikir geldi.


Çok hazzetmediğim ama yine de sevdiğim erkek kardeşime doğum günü hediyesi olarak sevdiği motorculardan biriyle bir buluşma ayarlıya bilsem çok muhteşem olurdu.


Ben bunları düşünürken annem çoktan sarmaların içini bitirmiş. Saat'e baktım ,


Burçe: 22:27 Aslında çok da geç bir saat değil . Acaba hangisine mesaj atsam. Batın , Arın , Dağhan , Ogeday, Kuthan , Peykan ve Deatluc. Bunların arasından sadece 3'ü burada yaşıyor diğerleri İzmir de . Neyse ya sabah anneme sorarım şimdi onların haberi olmadan bir şeyler yaparsam kızarlar.


...


Burçe : Sen ne düşünüyorsun anne ? Sence hangisine mesaj atmalıyım?


Annem: Şu İzmirli çocuğun hiç kaza videosu yok ona güvenirim gayet dikkatli ama bizimki onu pek sevmiyor.


Burçe : Uraz'ın ne kadar sevdiği önemli değil . Tehlikede olmaması bizim için daha önemli ama adam İzmir de . Aslında benim güvendiğim biri daha var. Hem İstanbul da yaşıyor ama youtube kanalında çok video yok sadece instagram da ki videolarından dikkatli sürdüğünü tahmin ediyorum.


Annem: Peki o zaman ikisine de mesaj at ama ya ikisi de kabul ederse ?


Burçe : Olumlu bir cevap gelsin de gerisini sonra düşünürüz.


Annemden onayı alır almaz ikisine de mesaj atmak için telefonumu elime aldım ve arama geçmişindeki ilk kişiye yazmaya başladım.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


@arinig.net

 

Instagram Hesabına Mesaj Gönder


@burce.ig: Merhaba Ben Burçe öncelikle sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim. Şimdiyse lafı hiç uzatmadan konuya gireceğim.

 

@burce.ig: Erkek kardeşim sizin hayranınız ve hayal'i bir gün sizinle motosiklet ile gezmek ya da sizin tabirinizce gazlamak . 2 gün sonra yani 15 Nisan da doğum günü var ve bende belki hayalini gerçekleştirmeme yardımcı olmak istersiniz diye size mesaj atmak istedim.

 

@burce.ig:Paylaşımlarınızın altındaki yorumlara baktığımda hayranlarınızla iletişim halinde olduğunuzu gördüm. Umarım bu mesajımı görürsünüz ve bana olumlu ya da olumsuz olarak geri dönüş yaparsınız.( Not: Eğer kabul ederseniz yakıt masrafınızı da karşılayacağım. )

 


@deatlucmotovlog

 

 

Instagram Hesabına Mesaj Gönder


@burce.ig: Merhaba Ben Burçe öncelikle sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim. Şimdiyse lafı hiç uzatmadan konuya gireceğim.

 

@burce.ig: Erkek kardeşim sizin hayranınız ve hayal'i bir gün sizinle motosiklet ile gezmek ya da sizin tabirinizce gazlamak. 2 gün sonra yani 15 Nisan da doğum günü var ve bende belki hayalini gerçekleştirmeme yardımcı olmak istersiniz diye size mesaj atmak istedim.

 

@burce.ig: Böyle bir şey için 500km gelir misiniz bilmiyorum ama bu mesajı gördüğünüzde olumlu ya da olumsuz bir cevap verirseniz çok mutlu olurum. (Not: Eğer kabul ederseniz yakıt masrafınızı da karşılayacağım.)

 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 


Birinden cevap alma umudu ile beklemeye başladım. Telefonuma gelen her bildirim sesine heyecanla bakıyordum ve sonun da beklediğim mesaj gelmişti.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


@? : Merhaba , Öncelikle sizden bunları duymak beni çok mutlu etti. Açıkçası biraz şaşkınım çünkü daha önce kimse benden böyle bir istekte bulunmadı. Size yardım edip erkek kardeşinizi mutlu etmeyi çok isterim. Sizin sayenizde hem hayranım ile tanışacağım hem de onun doğum gününü kutlamış olacağım.


_______________


Sizce bu iki adamdan hangisi bu mesajı atmış olabilir?


Kitap ve diğer bilgiler için @bbubbugse Instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın.

Loading...
0%