Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3 (1 GÜN ERKEN , 2 GÜN GEÇ ) Part I

@bbubbugse

✨Wattpad Tarih: 23/04/2023

Kitappad Tarih:18/08/2024

 

* Bu bölüm çok uzun olacağı için 2 part'a ayırdım.

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın...

 

Keyifli okumalar---🥰🎉🌷

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

@arinig.net: Merhaba, Öncelikle sizden bunları duymak beni çok mutlu etti. Açıkçası biraz şaşkınım çünkü daha önce kimse benden böyle bir istekte bulunmadı . Size yardım edip erkek kardeşinizi mutlu etmeyi çok isterim. Sizin sayenizde hem hayranım ile tanışacağım hem de onun doğum gününü kutlamış olacağım.

 

 

 

@burce.ig:Gerçekten mi?

 

 

@burce.ig: Şuan ben sizden daha şaşkınım.

 

 

@burce.ig: Yani sizden bir cevap geleceğini tahmin ediyordum ama hayranlarınızla ne kadar iletişim halinde olsanız da, cevabınızın olumlu olacağını tahmin etmiyordum.

 

 

@burce.ig: Gerçekten çoook ama çoook teşekkür ederim.

 

 

@burce.ig: Siz yeteri kadar fedakarlık yaptınız. O yüzden günü ,saati ve yeri siz belirleyin .

 

 

@arinig.net: Aklımda bir kaç tane plan var . Eğer erken kutlamam sorun olmazsa ve sizin için de uygun olursa 14 Nisan da kardeşinizle vakit geçirebiliriz . Saat sorunu yoksa benim için konum sorun olmaz. Bu arada kardeşinizin adı nedir?

 

 

 

@burce.ig: Erken kutlamanız sorun olmaz. 14 Nisan da planım yok zaten olsa da iptal ederdim. Saat sorunu olacağını zannetmiyorum . Çünkü kardeşimi size ben teslim edeceğim sonrada gelip sizden teslim alacağım. Bu arada kardeşimin adı Uraz.

 

 

@arinig.net: 😅

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Onun sorduğu sorulara onun gibi yanıt verdiğim için bana gülerek cevap vermişti. Gerçekten hayranlarının dediği kadar cana yakın biriymiş. Bu konuşmadan onu anlamıştım. Konuşmamıza biraz daha devam edip yeri ve saati de belirlemiştik . Ne olur ne olmaz diye telefon numaramı da vermiştim. Ardından vedalaşıp sözleştiğimiz günün gelmesini bekledik.

 

...

 

14 Nisan:

 

Burçe : Merhaba arkadaşlar bugün ki vlogumuz da erkek kardeşime doğum günü sürprizi yapacağım daha doğrusu yapacağız. Uraz'ın sevdiği motovlog kanalarından 2 kişiye mesaj atmıştım ve mesajıma yanıt veren tek kişi Arın oldu. Arın ile konuştum ve bugün için plan yaptık. Sürprizimiz biraz erken olacak ama olsun. Uraz otoparka gelmiş bile.

 

Kamerayı Uraz'ın geldi yöne doğru çevirdim.

 

Burçe : Uraz da geldiğine göre artık yola çıkabiliriz .

 

 

Burçe : Immm şimdi size bugün ne yapacağımız hakkında biraz özet geçmek istiyorum.

 

Burçe: İlk önce arabaya yakıt alacağız. Sonra Uraz'ın okuluna gidip bu gün için izin alacağız.

 

 

Uraz: Bana hâlâ neden seninle geldiğime dair cevap vermedin. Okuldan ne için izin alıyoruz ?

 

Burçe : AVM'ye gideceğiz. Orada arkadaşlarımla buluşacağız.

 

Uraz: Senin arkadaşınla buluşmana ben niye geliyorum. Tamam haftanın son günü beni okuldan kaçırdığın içi sana minnettarım ama ben niye senin kızlarla buluşmana geliyorum?

 

Burçe: Sadece kızlarla buluşacağıma neden bu kadar eminsin? Peki , o zaman in arabadan aşağıya. Ben tek başıma giderim ama sonra sen pişman olursun demedi deme.

 

Uraz: Tamam tamam , şimdi seninkilerin sevgilileri yanlarında arkadaşlarını da getirir falan hiç risk almaya gerek yok.

 

Burçe: Yaaa bak sen , sen böyle riskli taktikleri nereden biliyorsun?

 

Uraz : Taktik falan bilmiyorum. Hem sen yola odaklansana, bak dikkatin dağılıyor.

 

Onunla uğraşmayı bırakıp yola odaklandım...

 

Burçe : Eveeett okuldan izin belgesini de aldığımıza göre artık yola devam edebiliriz.

 

Arabayı çalıştırdım , şeritleri kontrol ettim ve Arın ile buluşacağımız AVM 'ye doğru yola çıktım. Şuana kadar her şey kusursuz ilerlemişti. Geriye sadece kardeşimin mutluluğunu izlemek kalmıştı.

...

Saat 12:11 di ve Arın ile buluşacağımız saat ise 12:30du. Önümüzde uzun bir trafik vardı. Konuma baktığımda 15 dakikalık yolumuzun kaldığını gördüm. Trafikten yararlanarak hemen Arına mesaj attım.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

@burce.ig: Arın biz trafikte sıkışıp kaldık . Konum 15 dakikalık yolumuz kaldığını gösteriyor . Sanırım biraz geç kalacağız. 😢

 

 

@arinig.net: Motosiklet ile gelmeme rağmen bende aynı durumdayım. 😐

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Arın'ın bu cevabından sonra biraz rahatlamıştım. Çocuk dan hem iyilik isteyip hem de onu bekletmek istemezdim. Tam telefonumu yerine bırakıyordum ki telefonum çaldı. Telefonu açtım ve karşı tarafı dinlemeye başladım.

 

 

Arın: Alo. Merhaba Burçe , Ben Arın , sana bir şey sormak istiyorum.

 

Burçe: Evet seni dinliyorum.

 

 

Arın: Hangi şerittesin ve arabanın markası , plakası ne ?

 

Burçe : Orta şeritteyim. Siyah Range Rover , plakası da ..../.../.... . Neden sordun bir şey mi oldu?

 

Arın: İkimizde aynı yoldayız ya sen ilerdesin ya da ben . Eğer arabanı görürsem yola beraber devam edebiliriz diye düşündüm.

 

Burçe : İyi düşünmüşsün. Neyse soracağın başka soru olmadığına göre kapatıyorum. By by.

 

Uraz : Arayan kim ?

 

Burçe : Eslem , belki yolda karşılaşırız diye aramış.

 

Uraz'ın merakını giderdikten sonra daha fazla soru sormaması için şarkının sesini açtım.

 

ŞARKI: SEZEN AKSU - Kusura Bakma

 

Biz sesli sesli şarkı söylerken biri cam'a tıkladı. Sol tarafıma döndüğümde vizör'ü açık bizi izleyen Arın'ı gördüm. Camımı indirdim ve bende ona bakmaya başladım. Kaskı ne kadar takılı olsa da açık olan vizöründen bize güldüğünü anlayabiliyordum.

 

Arın: Duydum ki yarın bir hayranımın doğum günüymüş. Hazır o hayranımı trafikte yakalamışken ablasından kaçırayım dedim . Burçe Hanım kardeşinizle birkaç saat vakit geçirebilir miyim?

 

Uraz'a doğru döndüm. Yavrum o kadar şaşırmıştı ki boş boş bize bakıyordu.

 

Burçe : Bilmem kendisi bu teklifi kabul etmek ister mi ki?

 

Uraz : Şaka yapıyorsun -uz

 

Sürpriz gerçekten de sürpriz olmuştu. AVM yerine yolda trafiğin ortasında buluşmuştuk. Böyle bir sürprizi ayarlamaya çalışsak başaramazdık. Arabalar biraz da olsa ilerlemeye başladığında Arına yol verip bende ilerledim. Tekrar durduğumuzda,

 

Arın: Uraz hazır tekrar durmuşken motora şimdi binmek ister misin?

 

Burçe: Yolun ortasında gelip arkana mı binecek ya araçlar yola devam ederse? Hem siz yolun ortasın da kapı açanlara sinir olmuyor musunuz?

 

Arın: Bak görüyor musun yeşil ışık yandığı halde araçlar ilerlemiyor. Kaskı vs. takması için bolca zamanı var. Ayrıca Uraz istisna , eğer küfür eden olursa da yanınızda ben varım.

 

Biraz düşündüm ...

 

Burçe : İyi hadi git bakalım . İnmeden önce aynadan yolu kontrol et .

 

...

 

Kaskı özenle Uraz'ın kafasına geçirdi sonra da dikkatlice artçı koltuğuna oturmasına yardım etti.

 

Arın: Eğer senin için sorun olmazsa biz doğum günü gazlaması planımıza burada başlamak istiyoruz.

 

Burçe : Benim için sorun olmaz ama lütfen dikkatli olun. Eğlenceniz bittiği zaman beni arayıp buluşacağımız yeri söylersiniz.

 

Arın: Dikkatli olacağım konusun da sana söz veriyorum ve eğlencemiz bittiğinde ilk işimiz sana haber vermek olacak.

 

Burçe : Anlaştığımıza göre artık gidebilirsiniz. İyi eğlencelerrr...

 

Kardeşimi tanımadığım birine teslim etmiştim ve doğal olarak içim hiç rahat değildi ama nedensizce Arın'a güveniyordum. Belki de ona güvenmek istediğim için böyle hissediyordum.

 

...

 

Arabayı AVM'nin otoparkına park edip sinemanın bulunduğu kata gittim. Sinemanın girişinde kızları gördüğümde adımlarımı hızlandırdım. Yanlarına gittiğimde daha nasılsın diye sormadan Arının yakışıklı olup olmadığını sormuşlardı .

 

Eslem : Hiç meraklı değilsin . İnsan kaskını çıkarda yüzünü göreyim der. Hem sen yüzünü görmediğin adama kardeşini nasıl emanet ediyorsun?

 

Asya : Sen bırak şimdi yüzünü görmeyi , kibirli biri olduktan sonra yakışıklı olsa ne yazar. Sonuç olarak gözlerini gördün dimi insanların kişiliklerini gözlerine bakınca da anlarsın. Sana nasıl bakıyordu ?

 

Burçe : İkiniz de kafayı yemişsiniz ve beni de delirtmek istiyorsunuz. Adamın kaşından , gözünden , yüzünden bana ne .

 

Eslem: Belkii..

 

Burçe : Sakın o cümlenin devamını getirme. Dışarıdan biri duysa çorap değiştirir gibi sevgili değiştirdiğimizi zanneder.

 

Asya : Ama biz ikimiz 3 arkadaş hep beraber sevgililerimizle takılmak istiyoruz . Ne var yani senin de sevgilin olsa bizim sevgililerimizle arkadaş olsa sonra hep beraber pikniklere , aktivitelere vs. gitsek.

 

Burçe : Film başlamak üzere ben içeriye giriyorum. Siz burada sevgili planları yapmaya devam edin.

 

 ...

 

Eğlenceli bir filmin ardından kahve içmek için kafelerden birine gittik. Biz kahvelerimizi yudumlarken iki tanıdık yüz gördüm ve gülümsedim.

 

Burçe : Geldi sizin beyaz atlı prensler. Yanlarındaki çocuğu tanıyor musunuz?

 

Asya: Evet, ben tanıyorum. Çağatay'ın arkadaşı Emir. Ben gelmesini istedim.

 

 

Kardeşim haklı çıkmıştı. Erkek milleti işte haklı çıkması çok normal. Aslında karşımdaki 2 adamın bir suçu yoktu. Suç arkadaşlarımındı. Eslem Murat'ın Asya ise Çağatay'ın başının etini yiyordu. Onlarda ne yapsın kendilerini dırdırdan kurtarmak için ne istiyorlarsa yapıyorlardı.

 

Ben Emir hiç burada yokmuş gibi sessiz sedasız oturuyordum. Sadece bana soru soruduğunda konuşuyordum. Onun dışında gereksiz gördüğüm sohbetlere hiç dahil olmuyordum. Artık ortamdan ve bulunduğum şartlardan sıkılmaya başladığımda telefonumu elime aldım. Wattpad'de girdim ve kitaplarımın taslaklarını düzenlemeye başladım. Benim umursamaz tavırlarıma dayanamayan Eslem bacağımı çimdirdiğinde usulca telefonumu masaya bıraktım. Aradan 10 dakika geçti geçmedi telefonumun çalmasıyla arayanın kim olduğuna baktım. Arayanın Uraz olduğunu görünce izin isteyip masadan uzaklaştım.

 

 

Uraz: Abla biz geri dönüş yapacağız ama sen bana mesaj atmışsın tam olarak ne yapmalıyım?

 

 

Burçe: Arına yakıt masraflarını karşılayacağım dedim ama kabul etmedi. Bende diyorum ki madem yakıtı kabul etmedi bizde ona yemek ısmarlarız. Sen şimdi Arına benim karnım acıktı gibi bir şeyler de bir yer belirleyin ve beni arayın.

 

Uraz: Yakıtı kabul etmeyen yemeği kabul eder mi sence? Neyse sen nasıl istiyorsan öyle yapacağım hadi sonra görüşürüz.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Arın ve Uraz Arasında Geçen Konuşma:

 

Uraz: Arın abi saat 16:46 olmuş seninle vedalaşmadan önce son bir yemek yiyelim mi ? Ben çok acıktım.

 

Arın: Sana bir sır vereyim mi? Bende çok acıkmışım.

 

İkisinde bu itirafa gülmüştü. O kadar güzel vakit geçirmişlerdi ki zamanın nasıl geçtiğini anlamamışlardı.

 

Arın: Ne yemek istersin ? Nereye gidelim?

 

Uraz: Ben buraları pek bilmiyorum. O yüzden nereye gideceğimize sen karar ver. Ablama da haber verelim o da bize katılsın. Sen bir daha ileri geri gitmiş olmazsın. Yemeğimizi yedikten sonra da evlerimize gideriz.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Başarıyla ilerleyen planıma devam etmek için diğerlerinin yanına geri döndüm.

 

 

Burçe : Ben aranızdan ayrılmak zorundayım. Uraz'ı almaya gideceğim. Sohbetimize müsait olduğumuz bir zamanda tekrar devam ederiz. Emir tanıştığıma çok memnun oldum.

 

Hepsiyle vedalaşıp koştur koştur otoparka gittim. Arabayı çalıştırdım ve bana atılan konuma girdim.

 

Burçe: İyi trafik yok 25 dakika sonra yanlarında olurum.

 

Otoparktan çıkış yaptım. Restorana 10km kala Uraz tekrar aradı .

 

Uraz: Biz geldik seni bekliyoruz.

 

Burçe: Siz siparişleri verin ben 7 dakika sonra orada olacağım.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Arın ve Uraz Arasında Geçen Konuşma:

 

 

Uraz: 7 dakika sonra burada olacakmış. Siparişleri vermemizi söyledi.

 

Garsonu çağırıp siparişlerimizi söylemeye başladık.

 

Uraz: 2 domates soslu makarna, 2 ayran , tatlı olarak da kırmızı meyveli pasta.

 

 

 

Arın: Hemen eve gitmek istediğini bilmiyordum. Bugün senin için sıkıcı geçmiş olmalı. Özür dilerim.

 

Uraz: Hayır, tam tersi daha önce benden büyük biriyle bu kadar eğlenceli vakit geçirmemiştim. Böyle düşünmene neden olan şey nedir?

 

Arın: Tatlıyı erkenden sipariş edince biraz garip hissettim. Yemeği çabucak yiyip hemen eve gitmek istiyorsun diye düşündüm.

 

Uraz: Arın abi böyle küçük detaylara takılma. Ablam yemekten önce tatlı atıştırmalıklar yemeği çok sever o yüzden erkenden tatlı sipariş ettim. Ayrıca bu daha hiç bir şey geldiğinde ilk iş olarak kendine çay da söyleyecek.

 

Arın: Niye?

 

Uraz: 20 yaşında ama hâlâ sıcak çay içemez.

 

Arın: Sıcak çay içemiyor ama Range Rover sürüyor. Şimdi ablanı neden yalnız bırakmak istemediğini anladım ve endişelenmeye başladım. Umarım sağ salim yanımıza ulaşır.

 

Uraz'ın gülmesi ile Arın daha da meraklanmıştı.

 

Uraz : Şu söylediklerini duysa çenesinden kurtulamazdın. Öyle narin durduğuna bakma dışarıdan narin, sessiz, sakin görünür ama hiçte öyle değildir. Araba konusuna gelince babam küçüklüğümüzden beri bize araba sürmeyi öğretiyor ve şuan babamdan bile güzel araba kullanıyor. Yani endişelenmene gerek yok. Sana bir sır daha vereyim mi ?

 

Arın: Evet, seni dinliyorum.

 

Uraz: İçinde tam bir levyeli canavar yatıyor. Kendisine trafikte sinirliyken denk gelmeyi hiç istemezsin.

 

_________________

 

 

Levyeli canavarlı bölümümüzün devamı sizce nasıl olacak?

 

Yeni bölüme kadar sağlıklı kalmanız dileğiyle... <3

 

Kitap ve diğer bilgiler için @bbubbugse Instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın.

 

Loading...
0%