Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş Bölümü

@begumozturuk

"İren Angı cinayetinde şüphelisin." diyor karşımdaki kadın. 19 Ocak günündeyim. Dışarıda kar fırtınası var, ellerimde bir cesede dokunmanın getirdiği o soğuk hissiyat.

Bir sorgu odasındayım. Boğucu, loş bir oda da. Ruhum sıkılıyor, karşımdaki sorgu memuruna bakamıyorum. Gözlerim sürekli kapıda. Biri çıkıp gelse de beni bu kabustan çekip alsa diye bekliyorum.

Yaşadıklarımın bir kabus olduğuna, birinin beni bu kabustan uyandırmak için geleceğine inanıyorum.

Kendimi kandırıyorum. Karşımdaki kadının sabrı tükeniyor, sertçe masaya vuruyor. "Onu sen mi öldürdün?" diye soruyor.

Cevap veremiyorum. Hatırlamıyorum, diyemiyorum. En yakın arkadaşlarımdan birini öldürmekle suçlanırken sessizliğe gömülüyorum.

Korkuyorum.

Onun katili olmaktan deli gibi korkuyorum. Zihnim uyuşuyor. Kalbim durmak istercesine yavaş atıyor, gözlerim kararıyor. Güçlükle yutkunuyorum. Nerede olduğumu kendime hatırlatıyorum. Neden burada olduğumu kendime hatırlatıyorum.

Sonra onu anımsıyorum. Havuzun fayansına çakılmış bedenini, kurumuş kan lekelerini, bembeyaz kesilmiş yüzünü, açık gözlerini ve aralanmış dudaklarını.

Gözleri açık öldü diye sayıklıyorum kendi kendime. Gördüğü en son yüz katilinin yüzüydü. Tüylerim ürperiyor. En son gördüğü yüzün benim yüzüm olduğunu düşünüyorum. Kendimi onu pencereden aşağı iterken hayal ediyorum.

Sadece hayal ediyorum

Veya olanları hatırlıyorum.

Emin değilim...

 

 

🕯️

 

Hellüü, nasılsınız?

 

Buralarda yeniyim. Malum sıkıntılardan sonra hayal dünyamı paylaşabileceğim bir yer arayışındaydım ve burasını buldum.

 

Umarım sizinle paylaştığım evren hoşunuza gider💕

 

Neyse lafı fazla uzatmayayım ve size biraz bu evrenden bahsedeyim;

 

Burası yalancıların evreni🕯️ ve okuduğunuz giriş bölümü ise yalancılardan birisine, Aden Karacaya ait.

 

Fakat sürekli onun hislerini, onun deneyimlerini okutmanızı istemiyorum. En az Aden kadar diğerleri de masum değil ve bu yüzden diğer bölümlerde ara ara onların anlatımlarına da yer veriyor olacağım.

 

Katili birlikte ararken her karakterin perspektifinden bakacağız, cinayet metotlarını onlardan dinleyeceğiz.

 

Neredeyse her bölüm cinayetten sonraki zaman dilimini ele alan sorgu odası görüşmeleriyle başlayacak ve bölümün devamını sorgulanan karakterden cinayetten önceki zaman dilimini dinleyeceğiz.

 

Size küçük bir ipucu; sorgu odasında verilen her ifade doğru değil, bu yüzden her söylediklerine inanmayın. Unutmayın ki burası Yalancılar ve Mumları evreni...

 

Ahhh heyecanlandım.

 

Yorumlarınız benim için çok değerli. Okurken anlık tepkilerinizi benimle paylaşmayı unutmayııınn🌸

 

O zaman hazırsanızzz ... Başlayalımmm💃🏻

 

🕯️

Loading...
0%