Yeni Üyelik
1.
Bölüm

“Yine başlıyoruz!”

@belos176

Damla'nın anlatımıyla ;

Yine bir sabah daha uyuyakaldığım ve yüksek ihtimal 2 dakikada hazırlanamayacağım için işe geç kalacaktım. Yavaş hareketlerle yatakta oturur pozisyona geçtim ve hayatı sorgulamaya başladım. Herşey, neredeyse tüm hayatım o bir dakika içinde gözümün önünden geçti gitti. Yorulmuştum,ruhum yorulmuştu.


 

Ve sanırım artık sıcacık yatağımdaki güzellik uykumu bırakıp hazırlanmam gerekiyordu. Ne kadar yorgun olsam da üstüme iki parça kıyafet geçirip masaya oturdum. Yaşayan bir ölüden farkım yok gibiydi. Makyaj yapacaktım-tabii ki buna makyaj denirse!-. Yorgunluktan morarmış göz altlarımla müptezelleri andırıyordum. Gözaltlarım gözlerime bakılır hale gelince elimdeki kapatıcıyı bir kenara bıraktım. Hafif bir rimel sürüp masanın başından kalktım. Artık yüzüm de olsa yorgun gözükmüyordu,iyi görünüyorum,yada iyi görünüyorum zannediyordum.

 

 

Çok geçmeden beyaz ayakkabılarımı ayağıma geçirdim ve hızlı adımlarla binadan çıktım. Dolmuşa binmek üzere yavaş adımlarla yürümeye başladım. Üzerimde anlam veremediğim bir yorgunluk vardı ve hiçbir şekilde hızlı hareket etmek gelmiyordu elimden. Bir yandan bomboş bir yandan ise dopdolu ve karmakarışık bir kafaya sahiptim sanki. Ne düşünüyordum ? Bilmiyorum. Birşey düşünüyor muyum? Bilmiyorum.

Beklemem gereken yere vardım ve dolmuş beklemeye başladım,çok geçmeden dolmuş geldi. Bindiğim dolmuşta en arka cam kenarına oturdum. Kulaklıklarımı kulağıma takıp çalma listemden rastgele bir şarkı açıp dinlemeye başladım. Yüzümde sebebini bilmediğim bir bıkkınlık vardı. Sanki herşeyden nefret ediyor gibiydim, kendimden,kendimden bile.


 

Artık herşey üstüme geliyordu ve kaldıramayacağım gerçeğini kabullenmiş gibiydim. Artık düzelecek hiçbir şey yokmuş , zaten düzelmeyi ve düzeltmeyi isteyecek birisi de yokmuş gibi..


 

Üzülmeye de halim yoktu kolumu kaldırmaya da. Ruhum da bedenim de iflas etmişti sanki.


 

Yol boyu sadece kulaklıklarımdan kulağıma vuran huzurlu şarkı seslerini dinleyip inene kadar düşünmüştüm. İneceğim yere vardığımda dolmuştan indim,birkaç adım attıktan sonra duraksadım, gözlerimi kapatıp kafamı kaldırdım,havanın sigara dumanıyla hafif karışmış tertemiz kokusunu içime çektim de gözlerimi açtım.

Sonra kendi kendime dedim ki "YİNE BAŞLIYORUZ!"

Loading...
0%