Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2. BÖLÜM

@benbirokurum

Bunlarda kimdi abime kaş göz işaretleri yaptım ama anlamadı hepsi salona geçti bende mutfağa girdim. Masaya fazla üç tabak koydum . Ah abi ah insan bir haber verir ya diye söylenirken izleniyormuşum gibi hissettim arkamı baktığımda kapıda o gelenlerden biri vardı. Bana yaklaştı ve "napıyorsun güzellik " dediğinde "bas git işine arkadaş senle mi uğraşcam " dedim ve odama çıktım .

Abim bir anda odama geldi ve bağırmaya başladı " sen nasıl benim namusumu kirletirsin lan " diye bağırdı " abi ne saçmalıyorsun sen" dedim " lan bende güvenip seni eve bırakıyor sabah dediğim sözleri unut keşke sen ölseydin o gün en azından bir bela ile uğraşmazdım" dedi ve ekledi " Aslı mıdır nedir defol git onun evine "diye bağırınca gözlerim doldu "abi ben bir şey yapmadım valla" dedim abim beni dinlemedi kolumdan tutup dışarı kapıya itti telefonumu ve çantama kucağıma attı. Telefon yere düştü kırılmıştı. Hemen dışarı gittim hava çok soğuktu bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu. Aksi gibi üstümde şort ve ktop vardı. Hemen Aslı'yı aradım çalar çalmaz açıldı

- Alo aşkım Ege abi gelip beni alsa sizde kalsam olurmu

Dedim

-Aslı Hemen abimi gönderiyom bekle dedi ve kapattı on dakika geçti Ege abi geldi Hemen arabaya bindim "sizide rahatsız ettim kusura bakm abi " dedim o ise bu halin ne dergibi bakıyordu olayları anlattım hemen beni kendi evlerine götürdüler yatak serdiler yattım ağlayarak uyudum .

Ege'den

Sabah kalktım O şerefsiz'e haddini bildiririm ben kızı dinlemeden evden kovmak ne ya.

Çalıştığı yere gittim. Oraya vardığımda kasada bir çocuk vardı kıvırcık saçlı yanına gittim "birader ben Arda Arslan bakmıştım buradamı" dedim kafasını evet anlamında salladı . Çocuk "bekleyin gelir birazdan " dedi tanda çocuğun dediği gibi oldu beş dakika geçti geçmedi Arda geldi. Bana baktı ve burun kıvırıp göz devirdi sonra " ne işin var burada niye geldin " dedi üzerine yürüdüm lan sen kendini ne sanıyorsun o kızı yağmurda evden kovmak ne lan " diye bağırdım Bana baktı baktı sonra ra güvenlik diye bağırınca "bu burada bitmedi hesaplaşmak senle" dedim ve çıkıp Ayça'ların evine geldim anahtarını aldırdım odasındaki tüm eşyaları bir bavula koydum ve bizim eve götürmek için aşşağıya indiğimde kapı çaldı açtığımda bir çocuk vardı "sen kimsin Ayça'nın bavulunu nere götürüyor Ayça nerde " diye bir sürü soru sordu " ben Ayça'nı arkadaşının abisiyim Arda, Ayça'yı eevdenkovunca bize geldi bende eşyalarını almaya geldim asıl sen kimsin " diye sordum çocuk "boşver" der gibi omuz silkti ve gitti allahım ya eve gelince masada kahvaltı görünce şaşırdım. Çünkü her zaman Aslı bana kilitler kaçardı o an mutfaktan Ayça elinde bardaklarla mutfaktan çıktı ve masaya koyup telefonunu eline alıp birini aradı beni görmemişti.

Alo Ece ne var diye açtı ney diye birden ayağa kalktı hemen geliyorum bekle dedi ve telefonu kapattı koşarak yukarı çıktı beş dakika sonra üzerinde siyah bir sivil altında bir kargo pantolon giymişti."Ayça nereye " dedim ama soruma cevap vermeden çıktı telefonunu bırakmıştı salak telefonunu alıp koşmaya başladım.

Ayça'dan

Ece sınıf arkadaşım beni aradı biri onu takip ediyormuş ona yardıma gidiyordum erkek gibi giyinmiştim ve koşarak gidiyordum. Eceyi görümce bi adam arasındaydı hemen gidip omzuna elimi attım hafifçe arkama baktığımda adamın gittiğini gördüm. Ece'ye döndüm " iyi misin diye sordum" " iyiyim" dedi "gel seni evine bırakayım" dedi bir ses . Sesin geldiği tarafa baktığımda Ege oradaydı . Beraber önce Ege'yi eve bıraktık sonra eve geçtik . Aslı kalkmış sofraya oturmuş yemek yiyor . Aslı değilmi işte yemek diyince akar sular durur .

 

Arkadaşlar karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Karakterleri fotoğraflarını atmamı istemiştiniz?

Oy ve yorum atmayı unutmayın sizi seviyorum

 

 

Loading...
0%