Yeni Üyelik
5.
Bölüm

3. BÖLÜM

@benbirokurum

Hep beraber kahvaltı yaptıktan sonra Ege abi işe gitti bizde Aslı'nın odasına çıktık. Aslı bana bakıp "Alp'le nasıl gidiyor" diye sordu ona artık söylemeliyim abisinden hoşlandığımı "Aslı sana bir şey söylemem lazım " dedim Aslı bana ney der gibi bakıyordu "Aslı ben birinden hoş-" lafımı çalan telefon bölmüştü baktığımda abim arıyordu

- Efendim

- Eve ne zaman geliyorsun

- Gelmiyorum eve ben

- Ne demek gelmiyorum

- Gelmiyorum işte

- Sen bana babaların emanetsin sana sahi••

- Ben senin namusunu kirletirim gelemem

Dedim ve telefonu kapattım Aslı' ya baktım "nerde kalmıştık" diye sordun "ay unuttum harbi nerede kaldık neyse kalk eşyalarını yerleştirelim odana " dedi evet Ege bana bir oda ayarlamıştı yani beni göndermemeye ant içmişti . Tamam anlamında kafamı salladım ve benim için ayarlanan odaya geldik eşyaları yerleştirilen okuldaki dedikodulardan bahsettik. Üç saattir eşyaları yerleştiriyorduk. Saate baktığımda yediye geliyordu Ege gelirdi bir saate Aslı'ya baktım " kal hadi bit saate Ege abi gelir bireyler hazırlayalım " dedim " aman boşver gelince kendi hazırlar " dedi " kızım saçmalama yorgun gelir işten biz hazırlayalım işte "dedim ve ekledim "sen hazırlamasan bile ben hazırlıyorum" dedim ve odadan çıktım ardımdan it gibi geleceğini biliyordum. Mutfağa girdim arkamdan Aslında gelmişti " sen malzemeleri söyle ben hallederim" dedim. Aslı malzemelerin yerini söyledi bende kuru ,fasulye pilav ve salata yaptım masayı hazırlarken kapı çaldı Aslı kapıya bakmaya gitti . Sonra içeri Aslı ve Ege girdi "gelin hadi yemekler soğumasın " dedim Ege elini yüzünü yıkamaya gitti bizde Aslı ile beraber masaya oturduk . Ege gelince masaya baktı " şimdiden ellerine sağlık Ayça'cım " dedi " afiyet olsun Ege abi " dedim ve yemeye başladım . Yemek bitince hep beraber önce masayı sonra mutfağı topladık şimdide film izliyorduk bir sahnede komik bir şey oldu ama Ege gülmedi baktık ki uyumuş. Aslı'ya baktım "aynı şeyimi düşünüyoz" dedim oda kafasını salladı. Aslı hemen odasından makyaj malzemelerini getirdi Ege'ye makyaj yapacaktık. Ege güzel ama abartılı bir makyaj yaptık en sonunda Aslı "abi kalktı yerine yat "dedi Ege kalktı ve odasına çıktı bizde odalarımızda çıktık odama gelince telefonumu elime aldım egenin fotoğrafını çekmiştim. O an Alp'ten mesaj geldiğini far ettim.

BAŞ BELASI: Ayça bugün bir çocuk geldi sizin eve seni cari aktık aşağıya çocuk bir şeyler dedi elinde de senin bavulun vardı tanıyormuş onu ?

SİZ: Evet tanıyorum alp Aslı'nın abisi varya bizim sınıfta ki

BAŞ BELASI: Tmm odadan haber edeyim dedim

SİZ: İyi geceler alp

BAŞ BELASI: geceler seninle güzel dolunay surat. ♡

Telefonu kapattım ve uyudum. Sabah Ege'nin çığlığına uyandım hemen oraya koştum Aslı'da oradaydı "abi ne oldu "diye sordu Aslı Ege "şu halime bak hanginiz yaptı bunu" diye bağırdı " ama bu halde seni ciddiye alamam ki ben. Ege "hemen çıkarın şunu" dedi kapı çalınca ben kapıyı açmaya gittim .

Kapı alacaklı gibi çalıyordu. Kapıyı açtığımda karşımda abim duruyordu . Abim kolumu tutup " halam bekliyor seni yürü onların yanında kalacaksın bundan sonra "dedi " abi ne saçmalı-yorsun sem halamlar başka bir ülkede yaşıyorlar Allah bilir türkçe biliyorlarmı" dedim abim bana bakıp " yürü Ayça " diye kolumu çekmeye başladı " hayırdır sen nere götürüyon kızı" diye Ege'nin seseni duydum. Abim çok " halimiz geldi onun yanına gidiyor" dedi abim Ege " bi git işine " dedi ve beni içeri aldı " gitmek istiyormuş sen "diye sordu "gidersem bir daha Aslı'yı göremem" dedim "ben getiririm Aslı'yı yanına " dedi "amarikayamı getircen " diye sordum " amarikada mı yaşıyor halangil" diye sordu evet anlamında kafamı salladım. Ege " peki sen gitmek istiyor musun " dedi " isteseydi gidemem çünkü pasaportum yok bunun için hayır istemiyorum" dedim.

 

Loading...
0%