Yeni Üyelik
6.
Bölüm

4. BÖLÜM

@benbirokurum

BÖLÜM ŞARKISI: Ay tenli kadın

 

AYÇA'DAN

Ege bana bakım " abin bunu bilmi- yormu" dedi şaşırmıştı " abim benim kaç yaşında olduğumu bile bilmiyorum bunu bilsin" dedim sonra kalkıp kapıyı tekrar açtım abim hala oradaydı " abi benim pasaportum bile yok sen beni nasıl göndermeyi pılanlıyon" abim bana bakıp "nası vardı senin pasaportun" dedi. Abime bakıp "Abi benim kaç yaşında olduğumu biliyormusun" diye sordum abim bana bakıp "14 yaşındasın " dedi. Abime bakıp " Abi ben 16 yaşındayım bunu bile bilmiyorsun sen nasıl abisin yaa yazıklar olsun sana" dedim ve kapıyı yüzüne kapattım gözlerim dolmuştu yere çöktüm kafamı bacaklarımın arasına koydum ve ağlamaya başladım. Ege hiçbir şey demedi sadece bana sarıldı, bende ona sarıldım.

Kalktığımda odamdaydım yanımda Aslı vardı kafamda ise bir bez vardı . Uyandığımı fark edince bana baktı " iyi misin aşkım" dedi " başım ağrıyor biraz" Aslı elini anlıma koydu "oh ateşin düşmüş" dedi " abim gittimi " dedim beni kafasıyla onayladı. Sonra içeri Ege girdi "ateşin düştüğü Ayçacım" diye sorunca kafamla onayladım onu . Ege bize bakıp " hadi o zaman yemek hazır gelin yiyelim dedi. Aslı'yla hemen mutfağa gittik masada sigara böreği ve salata vardı.

Yedikten sonra Aslı masayı topladı ben bulaşıkları sudan geçirdim Ege'de makineye dizdi. Salonda otururken birden Aslı ayağa kalktı "hadi kör sağır dilsiz tatlı yapalım bunu videoyada çekeriz" dedi heyecanla. Ege " olur eğleniriz tabi Ayça'da isterse " diyerek topu bana attı birden ayağa kalktım bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı "hadi kalkın daya pasta yapcaz " dedim.

Aslı kamerayı hazırladı " evet arkadaşlar şimdi kör sağır ve dilsiz pasta yacaz" dedi Ege ile alkışladım ben dilsiz ,Ege sağır ,Aslı'da kör olmuştu . Çok eğlendik yaparken . Bu gün Aslının doğum günüydü bizde Ege ile pilan yapıp pastanın üzerine iyisi doğdun Aslı yazdık . Pasta bitince Ege pastanın üzerine mum koydu pastayı salona götürdü. Salonda Ege mumları yaktıktan sonra ben Aslı'yı salona doğru götürdüm koltuğa oturtdum ve gözlerini açtığım gibi Ege şarkı söylemeye başladı

" Tenin almış beyazlığını aydan Saçlalarının rengi geceden Bundan geceye sevdam "

Diyerek şarkı söyledi şarkı Aslı' ya çok uyuyordu Aslı dolu gözleriyle Ege'ye sarıldı. Ege'de ona sarıldı. Birbirlerini çok seviyorlardı. Keşke abimle bende böyle olsaydık o an hayatımı sorguladım abim benim doğum günümü birden olsun kutlamamıştı. Birden Aslı'nın sarılmasıyla geri dünyaya döndüm bende Aslı'ya sarıldım. Pastayı yedikten sonra " ben yatsam iyi olacak yarın okul var "dedim onların bir şey söylemesine fırsat bırakmadan odama gittim.

Yorganın altına girip aile fotoğrafımızı baktım babam annemi omzuna almış abim beni hepimiz aynı şeyi giymiştik . Başka bir fotoğrafta abim telefonla oynuyor ben onun dizine yatmışım. Bunun gibi güzel olan odadan fotoğrafımız vardıki keşke abimle hiç kavga etemeseydik annem ile babam hiç ölmeseydi belki şuanda ben abime bulaşıklarken annem yemek yapar babam bizi ayırmaya çalışır. O kadar güzel bi hayalki ama sadece hayal ...

Sabaha karşı anca uyumuştum şimdi ise okulda derste uyumamak için zor direniyorum. Hoca " Ayça kızım bir sorunmu var hasta mısın abini Arıyımmı" diye sorduğunda " abimle biraz tartıştık hocam " dedim hoca daha fazla üstüme gelmedi ama sanırım hiri canına susamış baş düşmanım Damla "insan annen ile babamla kavga ettim ondan der. Ayy unutmuşum senin annen ve baban yok dimi yazıkk" dedi pigmi bir sesle "Damla niye bu kadar rahat konuşuyor biliyormusunuz çünkü kimse-" derken lafımı Damla böldü "tamam bir şey demedim" dediğinde güldüm.

 

Loading...
0%