Yeni Üyelik
1.
Bölüm

TANITIM

@benbirokurum

Ayça Arslan

16 yaşında 10. Sınıf öğrencisi ders notları yüksek. Ailesini 2 yaşında bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Abisi ile İstanbul'da yaşıyor. En yakın arkadaşı Aslı. ( kumrala yakın sarışın saç rengi, beyaz tenli ,ela gözlü, 1.65 boyunda)

Arda Arslan

20 yaşında bir mağazada kasiyer olarak çalışıyor. Ailesini 6 yaşında bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Kardeşi ile İstanbul'da yaşıyor. En yakın arkadaşı Ali Efe ( kumrala yakın sarışın saç rengi, beyaz tenli ela gözlü, 1.83 boyunda)

Aslı Aktaş

16 yaşında 10. Sınıf öğrencisi ders notları ortalama. Ailesi ile kavgalı bunun için abisi ile İstanbul'da yaşıyor. En yakın arkadaşı Ayça. ( Esmer saç rengi, beyaz tenli ,yeşil gözlü,1.67 boyunda)

Ege Aktaş

20 yaşında garson olarak çalışıyor. Üniversite okumak için İstanbul'a taşındı. Sonra yanına kız kardeşi Aslında taşındı. En yakın arkadaşı Demir.( Esme şaç rengi, buğday tenli, yeşil gözlü 1,80 boyunda

Ali Efe Selek

20 yaşında yaşında Arda ile aynı yerde çalışıyor tek yaşıyor. ( kumral saç rengi beyaz tenli, kıvırcık şaçlı , siyah gözlü, 1.81 boyunda)

Demir Aksoy

20 yaşında Ege ile aynı yerde çalışıyor . Tek yaşıyor.( siyah şanlı, beyaz tenli ,mavi gözlü,1.80 boyunda)

 

 

Arkadaşlar karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz?

oy ve yorum atmayı unutmayın

 

Loading...
0%