Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Kalp Tutuşması

@bensuskun

"Ne dedin sen?" Bana yöneltttiği soru ile gülümsedim, çok ciddi bir adamdı. "Kalplerimiz tutuşsun dedim komiser," Dudaklarımı dilimle ıslattım, ben bu eylemi gerçekleştirirken onunda bakışları dudaklarıma indi, "Geriye hiçbir şey kalmasın bizden."

 

"Bu ne demek oluyor?" Bana inanamıyormuş gibi baktı, gözlerindeki duygu çok karmaşıktı. "Bu bir savaş mı Kavim? Savaş mı başlatıyorsun?" Zeki bir adamdı ama konu sadece ben olunca anlamıyordu. Bütün dediklerimden elbet bir anlam çıkarıyordu.

 

"Evet savaş başlatıyorum," Ona istediğini veriyordum, "Bu seninle benim aramdaki bir savaş ve bu savaştan kurtulma şansımız yok sevgili komiser." O başını iki yana sallayıp arkasını döndü, bu hareket kabul ettiğini gösteriyordu. Zaten asla savaşlardan kaçabilecek bir adam değildi.

 

"Savaşsa savaş, ölümse ölüm, ihanetse ihanet sevgili Kavim. Canına okuyacağım." O arkasını dönmüş ilerlerken, bende peşinden ilerlemeye başladım. Bizim olayımız buydu, o giderdi bende arkasında olurdum.

 

"Barışsa barış, yaşamsa yaşam, gurursa gurur sevgili komiser. Bu can sana feda." Yüzünü göremesemde şu an gülümsediğini biliyordum, ikimizin arasında olan bu şey hem benim hem onunda hoşuna gidiyordu.

 

"Ve tam olarak arkandayım sevgili komiserim."

 

-

 

Herkese merhabalar sevgili okuyucular. Bugün kendi tarzımın dışında olan bir kitapla karşınızdayım.

 

Yeni kurgumu, kitaptan ufak bir kesitle önünüze sunuyorum.

 

Bu sefer bir kesitle giriş yaptım, çünkü kitabı ufakta olsa daha çok tanımanıza yardımcı olacak.

 

Uyarılarımı dikkate almanızı rica ediyorum, lütfen yaşı küçük ve kötü unsurlardan çabucak etkilenecek arkadaşlarımız okumasın.

 

Umarım hepimizin içine sinen, keyifle okuyacağımız bir kurgu olur...

 

Her bölüm, tam girişte karakter kartları sunacağım sizlere. Tabii illa öyle birisi düşünecek değilsiniz, kendi kafanızdakiler ile yola devam edebilirsiniz. Fakat ben tam olarak aklımdaki kişileri bulduğum için karakter kartlarını koymaktan çekinmeyeceğim.

 

Şahsıma yönelik bir hakaret veyahut abartı bir tepki istemiyorum, birbirimize karşı saygıyla yaklaşalım istiyorum lütfen. Kırmayalım birbirimizi.

 

Şimdi bölümlere geçebiliriz, ben Suskun! Umarım beğenirsiniz kitabımı.

 

"Bu kitabı kalplerini korumaya çalışan tüm değerli insanlara ithaf ediyorum.

 

Kalplerinizi koruyun, çünkü onlar başkalarının oyuncağı

olamayacak kadar çok değerli."

 

Loading...
0%