Yeni Üyelik
10.
Bölüm

9. Bölüm

@bercestederler


Mustafaparlarrr seni takip etmek

istiyor.

Elif, bildirim paneline gelen takip isteğine baktı. Profil den tanıdığı kadarıyla okuldaki esmer çocuktu bu. İstediği kabul edip, keşfette gezinmeye devam etti.


Mustafaparlarrr sana mesaj gönderdi.


Mustafaparlarrr: Nasılsınız güzel bayan?

Mustafaparlarrr: Dün zatı alinizi göremedim, günüm kötü geçti.

Mustafaparlarrr: Umarım iyisinizdir. Zira kalbim kötü olmanızı istemiyor.

elif_yildizz: İyiyim, sadece uyanamadım.

elif_yildizz: Türk filmi mi izliyordun? Konuşma dilin gayet yeni Türkçeydi.

Mustafaparlarrr: Çok mu belli oldu kuzum?

elif_yildizz: Bayağı.

Mustafaparlarrr: Peki o zaman normal halime dönebilirim.

elif_yildizz: 😄😄 dön bakalım.

Aylardır yanına gelen Mustafa'nın bu hallerine alışkındı. Çevresinde bu zamana kadar yakın olduğu erkek sınıf arkadaşları ve Ozan dan ibaretken, okula yeni gelen Mustafa da dahil olmuştu.

Mustafa, şen şakrak bir gençti. Uzun zamanlı bir ilişkisi olduğunu Elif'e baştan söyleyip, onunla sadece arkadaş olmak istediğini söylemişti.

Elif yeni bir arkadaşlığın başlamasının sevincini yaşarken, Mustafa ise hayatı yalanlarla dolu olan kardeşini düşünüyordu. Elif kırık bir kızdı, gerçekleri öğrenince yıkılacaktı.Babasının öldüğünü düşünürken, aslında yaşadığını bilmiyordu.


Mustafa, gerçekleri öğrendiğinde babasını yok saymıştı. Sekiz sene boyunca yanında olmayan bir adamı hayatına hemen kabul edemezdi. O sekiz sene boyunca çirkin imalara maruz kalmıştı. Babasının olmaması arkadaş çevresin de sorun olmuştu, ama ona sadece sevgilisi Betül iyi gelmişti.

Betül hayatı dolu dolu yaşayan bir kızdı. Ailesinin onu özgür yetiştirmesi genç kızın özgüvenini kamçılıyordu. Hayatında her şeye sahip olan Betül, Mustafa ile beraber olduktan sonra içten içe olan o boşluk hissini gidermişti.

Mustafa'nın hayatını da biliyordu. Sevgilisi hayatına kabul etmek istemediği adamla mecbur olarak aynı evde kalıyordu. Annesi ölmeden önce Mustafa'yı babasına emanet etmiş, sekiz sene boyunca ulaşamadığı adama ölmeden önce ulaşmış, ona oğlundan bahsetmişti. Mustafa da annesinin son isteğini yerine getirmek için istemediği adamla aynı evde kalıyordu. Bir evde iki yabancı olarak yaşıyorlardı.

"Sevgilim, yüzün de güller açıyor? Yoksa bu gülleri görümceme mi borçluyum?" dedi Betül.

Eve girdiklerinden beri ilk defa Mustafa gülüyordu. Babası kapıdan girdiklerinde hoş geldiniz dese de Mustafa dan her zamanki cevabı almıştı. Sessizlik...

"Evet, dün yoktu. Uyuyakaldım dedi ama dün doğum günüydü Betül. Babasız kaldığı gündü." dediğinde gözünden bir damla yaş firar etmişti. Mustafa kardeşini öğrendikten sonra bir kez daha nefret etti biyolojik babasından.

"Şşş.. senin suçun değil sevgilim. Suçlu yok, tek suçlu geçmişte ne olduysa o adamın kendine dur dememesinin suçu. Sana da Elif'e de sahip çıkabilirdi, ama yapmadı." diyerek sarıldı sevgilisine Betül.

Sevgilisi konu kardeşi olunca küçük bir çocuk kadar savunmasız oluyordu.

"Haklısın galiba. Ama içim yanıyor Betül, kolundan tutup sarılamıyorum. Sen benim kardeşimsin diyemiyorum." dedi.

"Diyeceksin sevgilim. Sen ve Elif dünya üzerindeki en iyi kardeş olacaksınız. Elif sana tepki göstermez, öyle bir kız değil." diyerek sevgilisini gelecek konusunda cesaretlendirdi.

Çünkü gelecek güzel zamanları dinlemek, hayattan vazgeçmemek için en iyi nedendir..

***

Merhaba. Bu bölüm de esmer olan genç yani Mustafa'yı tanıyalım istedim. Umarım benimsersiniz Mustafa'yı.

Ufak tefek sırlar var, ve sırlar açığa çıkıyor...

Loading...
0%