Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Karakter tanıtımı

@bernaa

Elvan Nazlı Şimşek ;

22 Yaşında hukuk fakültesi öğrencisidir. Ablasının şaibeli ölümü onu bu mesleği secmesine sebep olmuştur. Annesi ve üvey babası ablasini öldürdün bahanesiyle Elvan'i yetimhaneye bırakırlar. Geçmişten kulağına fısıldanan sesler, aklına gelen bazı anılar üzerine egitmeniyle tanışır. Kumral saçlari beline kadar gelmektedir gün geçtikçe saçlari daha da acilmaktadir, gözlerinde yeşil, içinde kırmızı noktalar vardır. Gözünün hemen altında nokta kadar beni vardır.

Umut Cihan Aktaş ;

24 yaşında boksör aynı zamanda eğitmen, motor sürmeye bayilir dudağında sayısız beni vardır, simsiyah saçlari aynı zamanda buğulu simsiyah gözleri vardi.

İnci Şimşek ;

22 yaşında kahverengi saçlı, ela gözlü bir kadındır. şaibeli birsekil de vefat etmiştir. Tüm hayatıni Kardeşi Elvan Nazlı'yi pedefoli hastası bir üvey babadan koruyup kollamak için adamistir. Sevdiği adama, kardeşine, belkide doğmamış çocuğuna kavusamamistir.

Fatih Çetin ;

25 yaşındayken sevdiği kadını kaybetmiş ve hayata küsmüştur. Kumral saçlari ela gözleri vardır. Şimdilerde nerde olduğunu bilen yoktur.

Leyla Bolat;

22 yaşında ilkokul öğretmenliği okumaktadir. Yetimhaneden beri Elvan'a beslediği kin ve nefret giderek büyümüştür. Sarı saçlı ela gözlü bir kızdır saçlari ensesine gelmektedir.

Yiğit Bektaş ;

23 yaşında hukuk fakültesi öğrencisidir. Elvan ile aynı sınıftadir Hakan ve Ömer ile liseden beri arkadaşlardır. Mavi gözlü siyah saçlı bir çocuktur.

Hazan Yılmaz;

21 yasinda çocuk gelişim okumaktadir.Elvan, Huma ile liseden beri tanışırlar. Ailesi baskıcı ve geri kafalı bir ailedir. Gizli gizli şiir ve kitap yazar. Kahverengi saçlı siyah gözlü bir kızdır.

Ömer Sezgin;

23 yaşında gıda mühendisliği okumaktadir Asıl hayali müzisyen olmaktir ama baba zoruyla okuyamamistir. Sorumluklarinin farkındadir. Ailesinin maddi durumu iyidir.Esmer kahverengi gözlü bir cocuktur.

Hüma Tokmak

22 yaşında polis akademisinde okumaktadir. Yıllar sonra çocukluk aşkı olan Hakan'i görür ve aynı sınıfa denk düşerler kader bağlarını bakalım nasıl orecektir. Siyah saçlari ensesine gelmektedir ela gozludur sağ el bileğinde kalp şeklinde küçük bir beni vardır.

Hakan Kaya;

23 yaşında polis akademisinde okumaktadir yıllar sonra ona platonik aşık olan aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan kızla karşılasirlar. Gamzesi gözünün altında olan siyah kıvırcık saçlari olan siyah gözlü bir çocuktur.

Umarım beğenirsiniz canlar ilk bölüm 2 güne gelicekti takip edip beklemede kaliiiiin 🎀✨

​​​​#aşk #cocuklukaski #gecmisinizleri #solanrenkler #senaryo

Karakterlerin fotoğraflarını instagram hesabıma koydum canlar

w/yazarimsi.b

Gt var

​​​​​

​​

​​​​​​

 

​​

​​​

Loading...
0%