Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@berrasarfaklarli

O hafta sonu Diana ve Lilith, oldukça geç bir saatte evlerinde kahvaltı ediyordu - James hastalanan bir arkadaşını ziyarete gitmişti.-

 

Birden Lilith'in telefonu çaldı. Arayan tabi ki Gus idi.

 

Lilith telefonu açtı ve Gus'ın heyecanlı sesi kulaklarını doldurdu "Naber Lilith! Düşündüm de birazdan bizim eve gelirsin veya ben sana gelirim ve gösterimize çalışırız!?"

 

Lilith annesine baktı. Diana başıyla onaylayınca "Ben size gelirim. Sen konum at." Dedi

 

Gus aynı heyecanla "Tamam!" Diyip telefonu kapattıkları an konum attı.

 

Diana" O kimdi?"

 

Bu soru üzerine Lilith nasıl eski arkadaşlarının ondan bir anda uzaklaştığını ve yeni arkadaşlarını anlattı. Diana, kızının yeni arkadaşlar edinmesine ve yeteneklerini kullanarak kendini ifade etmesine sevindi, ama yine de endişeliydi.

 

Lilith hazırlandıktan sonra Gus'ın evine doğru yürümeye başladı. Ev, büyük bir bahçeye sahip, şirin ve sıcaktı. Kapıyı çaldığında, Gus kapıyı açtı ve heyecanla Lilith'i içeri buyur etti.

 

Gus, "Harika, geldin! Hemen başlayalım. Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim. Senin telekinezi yeteneğin muhteşem, ama başka ne gösterebiliriz?" dedi.

 

Lilith, Gus'ın heyecanını paylaşarak, "Sadece psişik güçlerimi kullanarak yardım edebilirim. Hiç sihir bilmiyorum," diye yalan söyledi. Aslında, sihir yapma yeteneğine sahipti, ama bunu açıklamak istemiyordu. Sonuçta Gus sadece İllüzyon sihri yapabiliyordu.

 

Gus, Lilith'in yeteneklerine olan güveniyle, "Tamam, psişik güçlerinle bile harika bir şey yapabiliriz. Alışılmadık bir gösteri yapmalıyız, öyle bir şey ki daha önce kimse görmemiş olsun," dedi.

 

Bir süre düşündüler ve ardından Gus, "Ne dersin, psişik güçlerinle izleyicilerin zihinlerine girebilir misin? Onların zihinlerini okuyarak kişisel eşyalarını bulabilir misin?" diye sordu.

 

Lilith bu fikre şaşırdı, ama aynı zamanda heyecanlandı. "Evet, bunu yapabilirim. Ayrıca telekinezi ile objeleri hareket ettirebilirim. Belki de izleyicilerin eşyalarını kullanarak bir hikaye oluşturabiliriz," diye önerdi.

 

İkili, saatlerce pratik yaparak gösterilerini mükemmelleştirdi. Gösteri boyunca Gus, Lilith'in yeteneklerini daha iyi kullanabilmesi için ona rehberlik etti ve ona cesaret verdi. Aslında Lilith, Gus'ın onu yönlendirdiğini hissetmesini sağladı. Gus'ın gözünde sadece bir kaç tane özel gücü olan bir kız gibi gözükmek istiyordu.

 

Gösteri günü geldiğinde, Lilith ve Gus, okulun konferans salonunda sahneye çıkmaya hazırdılar. Konferans salonu tıklım tıklım doluydu. Öğrenciler, öğretmenler ve hatta bir kaç tane veli merakla gösteriyi bekliyordu.

 

Gösteri başladığında, Gus sahneye çıkarak kalabalığı selamladı. "Bugün sizlere muhteşem bir gösteri sunacağız. Arkadaşım Lilith ile birlikte, sizleri hayrete düşürecek ve büyüleyecek numaralar hazırladık," dedi.

 

Lilith sahneye adım attığında, herkesin bakışları üzerinde toplandı. Gus, izleyicilerden bir gönüllü seçti ve seçtiği kıza "Adın nedir " diye sordu.

 

Heyecandan kıpkırmızı kesilmiş kız "Emily"

 

diye karşılık verince Gus Lilith'e dönerek "Lilith, Emily'nin zihnini okuyarak onun en sevdiği eşyasını bulabilir misin?" diye sordu.

 

Lilith, gözlerini kapatıp Emily'nin zihnine odaklandı. Birkaç saniye sonra, "Senin en sevdiğin eşya, babanın sana hediye ettiği kolye, değil mi?" dedi.

 

Emily şaşkınlıkla başını salladı ve kolyeyi gösterdi. Kalabalık hayranlıkla alkışladı. Ardından Gus, "Şimdi bu kolyeyi Lilith'in telekinezi yeteneğiyle hareket ettireceğiz," dedi. İzin alarak kolyeyi kızın boynundan çıkarttı.

 

Lilith, kolyeye odaklanarak onu havaya kaldırdı ve sahnede süzülmesini sağladı. Gus, "Lilith'in yetenekleriyle bu kolye, sahibinin anılarını canlandıracak," dedi.

 

bunu duyan seyirci bekleniyle sahneye daha dikkatli bakmaya başladı.

 

Lilith, kolyeyi hareket ettirirken Emily'nin zihninden gelen anıları sahnede canlandırdı. Bu sırada Gus, illüzyon numaralarıyla anıların daha ilgi çekici hale getirdi.

 

Üç anı gösterdiler. İlkinde yağmur yağıyor ve Emily ıslanmamak için koşturuyordu. O sırada konferans salonunda sanki yağmur yağıyormuş gibi oldu. Fakat kimse ıslanmadı. Sadece kıyafetleri ve vücutlarının belirli bölgeleri nemlendi.

 

İkincisinde Emily'nin küçüklük anısı olan güneşin alnında oynadığı yakar top oyunu belirdi ve herkesin kıyafetleri ile üzerindeki nemlenmeler kurudu.

 

Son olarak da Emily'nin paten kayarken düşüp sol kolunu kırdığı bir an belirdi. Herkesin sol kolu sızlamaya başladı.

 

Lilith anıları göstermeyi bıraktığı an seyircilerin kollarındaki ağrı geçti ve coşkuyla alkışlamaya başladılar. Alkış yağmuru dindikten sonra, Emily'yi yerine uğurladılar ve bu kez Lilith konuştu "Size kötü bir haberimiz var, sevgili izleyiciler! Çoğunuzun bu gösteriyi çeşitli teknolojik cihazlardan videoya çektiğini biliyoruz. Maalesef hepinizin kaydettiklerini silmek zorundayım!"

 

Lilith'in bu cümlelerine karşılık herkes inanmadıklarını belli eden şeyler söylediler. Bunun üzerine Lilith gülümseyerek ve dudaklarının oynamamasına dikkat ederek herkesin teknolojik cihazlarından gösteri videosunu silecek sihirli sözleri söyledi.

 

O anda konferans salonundan hayret nidaları yükseldi. Sahne arkasına doğru geri geri giderlerken Gus "herkese iyi günler!" deyip gösteriyi sonlandırdılar.

 

Sahne arkasında Gus, Lilith'e gülümseyerek, "Bu harikaydı, Lilith. Seninle çalışmak gerçekten müthişti," dedi "Yalnız, gösteri videomuzu seyircilerin teknolojik cihazlarından nasıl sildin?"

 

Lilith hiç düşünmeden "orası da bana kalsın." dedi gizemli bir şekilde.

 

 

Loading...
0%