Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@berrasarfaklarli

Teneffüste

 

Berke:

 

-Asya'nın annesiyle ne konuştunuz?

 

Tam anlatacağım sırada Kıvanç'ın bizi dinlediğini fark ettim.

 

Ben:

 

-Okuldan sonra anlatırım.

 

 

 

                                                                     ***                                                           

 

Okulun bitmesi sanki bir asır sürdü! Kıvanç'ın gözü de bizim üzerimizdeydi. Çıkışta bir süre bizi takip etti. Bizde bunu fark edince kuytu sokaklardan ormana geçiş yaptık ve kurt hızımızla koşarak sürü bölgesine girip Demir amcayı bulduk. Berke kendisine anlattıklarımı söyledi. Bende Asya'nın annesiyle olan konuşmamızı biraz değiştirerek anlattım.

 

Demir amca:

 

-İntikam alması için bir vampire yardım mı edeceğim? Hayatta olmaz.

 

Derin bir nefes verdim:

 

-Demir amca, geçmişte bu iki ırk ne yaşadı bilmiyorum ama bir annenin çocuğu öldü ve bence katilden intikam alma hakkı var.

 

Berke:

 

-Karmen'nin anlattığından anladığım kadarıyla eğer ben ölseydim, Asya'nın annesi diğer vampirleri intikam alman için ikna ederdi baba.

 

Demir amca sırayla benim ve Berke'nin gözlerine baktı. Sanki kendi ile savaşıyor gibiydi.

 

Derin bir nefes aldı:

 

-Tamam çocuklar. Yarın bu konuyu siz okuldayken sürüyle konuşacağım.

 

Berke ile Demir amcaya sarıldık ve teşekkür ettik. Saatime baktım ve yaklaşık yarım saat içinde Özde ve Nilis'in evde olacağını fark ettim. Berke ve Demir amca ile vedalaştım ve koşarak eve gittim. Üzerimi değiştirip yatağıma uzandım. Bu gün öfkemi içimde tutarken çok zorlanmıştım. Asya'yı öldürdüğü için ve psikopat bir seri katil olduğu için Emir'den nefret ediyor ve ona öfke duyuyordum.

 

Okulda olan cinayetten sonra televizyonda akşam haberlerini izlemeye karar verdim. Özde ile Nilis her ne kadar bu durumdan hoşnut olmasa da ses çıkartmıyorlardı. Bir tekli koltuğa kuruldum ve beklediğim haber başlayana kadar öylece oturdum. Sonra o haber başladı. Asya'nın ölüm haberi...

 

Arka planda Asya'nın yaşarken ki fotoğrafı vardı.

 

Spiker kadın konuşmaya başladı:

 

- Sevgili izleyiciler, bu sabah saatlerinde Nurettin Genç Anadolu Lisesinin bahçesinde vahşice bir cinayet gerçekleştirildi. A. A. Adında daha on yedi yaşında bir kız öldürüldü. Cinayetin işlendiği Sırada kameralar kayıtta değildi kimin öldürdüğünü hiç bir öğrenci yada öğretmen görmedi. Kalbine kazık saplanarak öldürülen A. A. cinayeti, cinayet büro amiri Gökhan Eren tarafından bir zat araştırılıyor.

 

Asya'nın okul bahçesindeki ölü bedeninin görseli geldi ekrana. Gözlerimi kocaman açtım çünkü Asya'nın cesedinde kan vardı. Böyle bir şeyin olması imkansız idı. Benim gördüğüm kadarıyla cesette kan yoktu. Sadece ben değil bunu bu sabah Asya'nın cesedinin başında toplanan herkes gördü. Düşünceli düşünceli kaldığım odaya gidip yatağıma oturdum. İçime bir kurt düştü. Gökhan Eren'in cesedin üzerine yapay kan dökme ihtimali var mıydı?

 

İnternetten onun fotoğraflarına bakmaya karar verdim. Google arama çubuğuna Gökhan Eren yazdım ve görsellere girdim. Gözlerim kocaman açıldı. Gökhan bey'in kırmızı gözleri, soluk bir teni ve siyah saçları vardı. O korkutucu kırmızı gözler ve soluk ten Asya ve Ceyda hanımda da vardı. Yüksek ihtimalle Gökhan bey vampirdi. Eğer alanında uzmansa Asya'yı kimin öldürdüğünü -daha doğrusu Emir'in öldürdüğünü- bulup kanıtlayabiliriz.

 

***

 

Bu gün okula gitmeyip polis merkezine gittim. Bütün gece Gökhan Eren'in hayatını araştırdım. Maalesef şüpheli bir şey bulamadım. Aslında şu an yaptığım gibi doğrudan konuşmak çok riskli ama başka çarem yok. Ceyda hanıma suçlunun Emir olduğunu söyledim ve bunu kanıtlamalıyım. Elimi uzatıp kapıyı tıklattım. Bir erkek sesi gelmemi söyledi. Bir erkek sesi içeri gelebileceğimi söyledi. Kapıyı açtım ve içeride internetteki fotoğrafların aynısı olan Gökhan Eren karşımda duruyordu.

 

Bana 'Neden geldin?' Der gibi bakıyordu. Konuya nasıl gireceğimi bilmediğim için

 

Bodoslama konuya daldım:

 

-Gökhan bey ben sizin vampir olduğunuzu biliyorum. (İtiraz edecek gibi oldu) korkmayın bende kurt kızım...

 

Cümlemi bitiremeden

 

Gökhan bey:

 

- O zaman çık dışarı!

 

Gözlerim doldu:

 

-Ama Asya Arıkan benim arkadaşımdı! Ceyda hanım bir anne olarak, bende bir arkadaş olarak Emir' den intikam alma hakkımız var bence.

 

Gökhan bey derin bir nefes aldı:

 

-Tamam çocuk sana yardım ederim. Şimdi anlat bana Emir kim?

 

Ben:

 

-Beni istemediğim halde dönüştüren, annemi, Filiz'i ve daha birçok kişiyi öldüren alfa. Onun Asya'yı da öldürdüğünü düşünüyorum. Hatta Ceyda hanıma da böyle söyledim ama elimde kanıt yok.

 

Gökhan bey:

 

-Asya'nın kalbine saplanmış kazıkta siyah bir tüy bulduk. Parmak izi yerine dört tane pençe izi vardı.

 

Gözlerim ışıldadı:

 

-Emir'in kürkü de siyah!

 

Gökhan bey:

 

-Ama bu bilgi yeterli değil. Kürkü siyah olan bir sürü kurt adam var. Emir'in insan halinin görüntüsünü biliyor musun?

 

Ben:

 

-Bilmiyorum... ama kolumu pençelemişti! Belki dnası hala kolumdadır.

 

Kolumu sıvadım ve iyileşmek üzere olan yaram ortaya çıktı.

 

Gökhan bey:

 

-Kabuktan bir parça kopartırım mısın?

 

'Tamam' anlamında başımı salladım. Yara büyük olduğu için işaret parmağımın yarısı kadar kabuk koparttım. Gökhan bey buz dolabı poşetine benzer bir torba uzattı. Kabuğu içine attım.

 

Gökhan bey:

 

-Bu delili adli tıpa göndereceğim. Üç gün sonra buraya gel.

 

 

Loading...
0%