Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13. Bölüm

@berrasarfaklarli

Bu gün cumartesiydi. Özde ve Nilis uyanmadan önce sessizce evden çıktım. Saat sabahın altısıydı. Niye bu saatte vampirlerin ve kurt adamların 'tarafsız bölge'olarak adlandırdıkları bizim lisenin civarındaki toplanacaktık? Koşabildiğim en hızlı şekilde tarafsız bölgeye ulaştım. Benden önce Demir amca ve Ceyda hanım çoktan büyük bir ağacın altında bekliyorlardı. Benim geldiğimi fark edince Ceyda hanım yüzüne vampirlerin o soğuk gülümsemesini

 

Kondurdu. Demir amca ise başıyla ciddi bir şekilde başıyla selam verdi. Bir kaç dakika içinde Giray, Berke, Alperen, Selma ve adını bilmediğim biri kız üç vampir geldi. Kız yirmili yaşlarındaydı. Saçlarında kırmızılılar vardı. Gözleri ve dudakları da kırmız idi. Görüntüsü 'ben vampirim' diye bağırıyordu. Erkeklerden birinin tehlikeli mavi gözleri, siyah saçları vardı. Yirmi - yirmi bir yaşlarındaydı. Diğeri de sarı saçlı yeşil gözlü on altı- on yedi yaşlarındaydı.

 

Bu dört vampirin arasında sadece erkeklerin gözleri normaldi.

 

Ceyda hanım:

 

-Bu kız Ahsen, Siyah saçlı olan Anıl ve diğeri de Altay.

 

Ben dahil kimse 'memnun oldum' demedi. Demir amcada bizi tanıttı. Sonra Emir'i nasıl öldürebileceğimizi konuştuk.

 

Ahsen:

 

-Bence iple tuzak kuralım.

 

Diğer vampirlerde onu onayladı.

 

Giray:

 

-Arkadan yaklaşıp sert bir şekilde vurup bayıltalım.

 

Kurtlarda onu onayladı. İki tarafta kendi istediğinin olmasını istiyordu. Tam Selma Anıl'ı ısıracak sırada boğazımı temizleyerek dikkatleri üzerime çektim.

 

Ben:

 

- Bence silah gibi bir şeyle ona saldıralım. Ceyda hanımda işini bitirsin?

 

Herkes onayladı.

 

Alperen:

 

-Niye bir vampir Emir'in işini bitiriyor?

 

Demir amca:

 

-Çünkü Emir onun kızını öldürdü.

 

Ben içimden 'ona bakarsan benimde annemi öldürdü' dedim. Fakat ses çıkartmadım. Ceyda hanımın acısı tazeydi. Burada fedakarlık yapmaya karar verdim...

 

Altay:

 

-Ne zaman saldıracağız?

 

Ceyda hanım:

 

-Dolunayda saldıralım! O zaman kendinde olmaz.

 

Giray:

 

-Bir dahaki Dolunay yarın.

 

Demir amca çantasından beş tane bileklik çıkarttı:

 

-(biz kurtlara hitap ederek) bu tılsımlı bileklikler dönüştüğünüz zaman kontrolünüzü sağlamanıza yarıyor. Fakat dikkatli olun. Bu bileklikleri hayatınız boyunca bir kere kullanabilirsiniz. Kahverengi bileklikleri biz kurtlara dağıttı. Hepimiz Dolunay vaktinde buluşmak üzere sözleştik ve evlere dağıldık.

 

Loading...
0%