Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@betlyy

Gül

 

Her günüm aynı geçiyordu.Babam ortaokulu bitirmeme zar zor izin vermişti.Benden utaniyordu buralarda alışık değillerdi benim gibi soğuk beyaz bir tene. Bu benim hatammıydi peki ten rengim soğuk beyazdi gözlerim yesil saçlarım açık kumraldı kendimi pek beğenmiyordum. Ne vardı bende esmer bir kız olsaydım herkes gibi..

 

Sadece babam izin verirse çok nadir alış veriş yapıp gelirdim çarşıdan Abim benim için üzülüyordu farkındaydım ama onunda elinden birsey gelmiyordu .

 

Babam yanına çağırdı: Halan gelicek onunla birlikte çarşıya git. dedi

 

Hemen üzerime düz olan siyah elbisemi giydim yeterince kapalıydı babetlerimide giydim Halamı bekletemezdim.Çarsiya bir tek onun sayesinde çıkabiliyordum.

 

Halamın arkasına takıldım ve çarşıya çıktık halam beni poşetleri taşımam icin babamdan izin almıştı belliki burası pek hoşuma gitmişti ilk defa gelmiştim ; kıyafet ve hediyelik eşya dükkanları taş işlemeli tarihi bir çarşı idi.

 

Ateş 

 

Koca Aşirete söz gecirsemde anama söz geçiremiyordum.Kapida bekliyordum telefon ile şirket durumunu kontrol ettim her şey kontrol altında.Tam Ana hadi die söylenirken kapıdan çıktı Arabaya geçtik ve çalıştırdım Anam ve alışveriş merakı gerçi bu durumdan rahatsız değildim babam vefatından sonra buna yönelmişti kendini bu şekilde rahatlatıyordu İlk sene evden dışarı çıkmamıştı. O iyi olsunda ben herseye tamamdim bir anam ve küçük kız kardeşim kalmışti bu sene ortaokulu bitiyordu liseye hazırlanıyordu benim kıymetlim.Anami çarşıda indirdim ve arabayı park etmek için sürdüm. Anamı aradım neredeydi bu kadın. İlerlerken onu buldum biriyle konuşuyordu yaninda arkası dönük ufak tefek biri vardı. İlerledim yanında durdum kızın yüzünü görmem ile afalladim kimdir bu buralardan değildi sanırım gözlerimi ona kilitledim bana bakmıyordu çok çekingendi ürkekti gözlerimi ondan alamiyordum o ise annemden özür diliyordu. Yerlere saçılmış poşetleri toplamaya koyuldu. Ona toplamasinda yardım etmek için eğildim.Anam benim geldiğimi fark etmişti sonunda. Poşetleri topladıktan sonra ona verdim. Gözlerimi ondan alamıyordum.Kalbim deli gibi atıyordu.Ben Ateş Duman bu zamana kadar hiç bir kızla ilgilenmeyen ben ne olmuştu bana . Büyülenmiştim...

 

Gül

 

Poşetleri topladım bu sırada Halam dükkandan çıktı alacaklarını almıştı belliki bana ters ters baktı. Sağ tarafımdaki hanımefendi ile selamlaşip konuştu.Bu sırada korkudan çarpıştığim Hanım Ağa'nın yanında beni süzen adama kaydı gözlerim o siyah derici gözler ayaklarımın titremesine neden oldu. Neden beni süzüyordu ki benden iğrenmis olmalı ölü gibi gözükmemden. Çok güzel gözleri vardı çok kısa bakmıştım çok yazık bu kadar utangaç olmasam o çekici yüzüne tekrar bakmak isterdim ama nerede bende o yürek .Yanımızdan geçen kizlar kikirdiyorlardi hepsinin gözü ondaydı.Her kızın başını döndüren bir yakışıklılığı vardı.Tabikide hiç ümitlenmedim çünkü benim gibi soğuk ölü bir kızı kim ne yapsın.

 

Halam sohbetini bitirdi ve tekrar başımızı eğip oradan uzaklaştık..

 

İlk hikayem umarım beğenirsiniz.

 

 

 

Loading...
0%