Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@betlyy

Ateş 

 

Annemi eve bıraktım.Şirkete sürdüm arabamı ofise geçtim ve kapıyı kapattım koltuğa kendimi bıraktım kafayı yemek üzereydim. Gözleri aklımdan gitmiyordu.Nasıl cam gibi temiz bir teni olabilirdi.O utangaç, saf , masum duruşu napıcaktım ben.

 

Bu kadar güzel olmamalıydı. Ofiste dikkatimi işe veremeyince şirketten çıktım ve eve gittim. Kapıyı Osman Amca açtı kapıyı bizim için çalışandan çok ailemiz gibiydi eşi Meryem Ablada öyle Konağı idaresi temizliği onlardaydı.

 

Annem avluda ki yemek masasında beni bekliyordu sofra hazırdı.Aylada koşarak merdivenlerden indi boynuma atladı çok severdi beni kucaklamayı. Sofraya oturduk ama durgundum Anam birşeyler anlatıyordu dikkatimi veremiyordum kafa sallıyordum sadece.Anam seni evlendirelim dediğinde de kafa sallamış olacağım ki anam neyin var oğul die sordu her zaman gözlemci bir kadın olmuştu.Bir şey yok ana yorgunum dedim ve odama çıktım. Duş aldım ve rahat bir eşortman geçirdim üstüme bir şey giymedim ve kendimi yatağa attım . Gözleri , dudakları , saçları yüzü aklımdan çıkmıyordu.

 

Ne zaman uykuya daldım bilemiyorum.Onu kendime çektim ve ellerimi beline sardım alnımı alnına dayadım daha fazla bu kokuya karşı koyamadım ve onun dudaklarına bir öpücük kondurdum hemen gözleri açtım bir rüyaydı bu nasıl bir rüyaydı aşağı baktığımda soğuk bir duş almam gerektiğinin farkındaydım neler oluyordu bana 29 yaşındaydım ve hayattımda böyle bir rüya ve düşünce içinde bulunmamıştım.

Gül

 

Dün eve geldikten sonra yemek bulaşık beni yorgun düşürmüş erken yatmıstım çarşıda gezmek de beni yormuştu. Bugün her zamanki gibi 6 da kalmış duşumu almış aşağı inmistim kahvaltı hazırlıyordum.masayi kurdum ve önce abimi sonra babamı uyandırdım babam bugün sinirliydi.Sessizce kahvaltımı yaptım babamın gözüne batmayı hiç istemezdim.

 

Abim ve babam işe gitmişti evi güzel temizledim çünkü temizlik yapmak bana iyi gelirdi her zaman kafamı dağıtirdım böylece. kısacık mutfakta kestirdim .Onu Rüyamda gördüm neden aklımdan çıkmıyor du ki..

 

 

 

Bu bölümü biraz kısa tuttum ...

 

Loading...
0%