Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@betlyy

Ateş 

Sabah kalktığımda başım biraz ağrıyordu ve dün attığım msjlar aklıma geldi. Hayır bu nasıl bir cesaret ne olmuştu bana. Duş aldım ve aşağı indim.

+ Günaydın Anam dedim ve yanağına bir öpücük kondurdum

_ Hayırdır oğul bu ne neşe.

Annesi Zümrüt Hanım:

Bu oğlanda vardır bir hallerde hadi hayırlısı . Akrabalar Ateş ne zaman evlenecek die başımın etini yiyor sürekli oğlana kısmet bulup bana getirirler. Bilmezmiyim ben bu oğlanın katır inadını.Anaaa. die kızar her zaman. Neşesi yerindeyken aklına bir gireyim bir dillendireyim dedim..

_Oğul artık yaşım geçiyor ne zaman evlenip bana bir torun vereceksin dedim.

+ Ana bu konuyu açma yine

_ Oğul Ahmet Bey'in kızı var boyu boyuna huyu huyuna

+ Ana dur. Bak bu konuyu seninle konuşmak istemiyorum çok erken lakin benim gönlümde aklımdan çıkmayan birisi var. Onun için bir daha böyle konuları açman yasaktır Ana ona göre.

_ Oğul sen ne dersin başımıza taş yağacak valla.

_Kimdir kimin nesidir . Hemen gidip isteyelim kızı

+ Anam canım anam onunda bende gönlü var mı bilmem.

_Ne demek gönlü var mı senden iyisini mi bulacak oğul.

+Ana tamam uzatmayalım bunu ben şirkete geçiyorum toplantım var dedim ve kalktım

Gül

Tüm gece uyuyamadım.Sabah babamin odama girip bağırmasiyla uyandım hemen ayağa kalktım

+Gül !! kahvaltı nie hazır değil .dedi

Aman Allahım nasıl kalkamamistim alarm nie çalmamis ki.Bağırıp çağırmaya başladı

_Hemen hazırlıyorum baba demeden yüzüme bir tokat attı. Korktum ne yapacağımı bilemedim ağlamak istiyorum lakin ağlarsam daha çok döverdi beni bunu biliyordum.Abim sesleri duymuş yukarı yanıma gelmişti babamı odadan uzaklaştırdı.Yuzumu yıkayıp aşağı indiğimde de Babam gitmişti sanırım dün gece içmiş olacak yoksa bu kadar ileri gitmezdi hep azarlardi lakin vurmazdi.Abim aşağıda beni beklemiş gitmemişti

Yanıma geldi alnıma öpücük kondurdu.

+Üzülme Gülüm dedi

Hıçkırarak ağladım babam neden böyle yapıyordu ben ona ne yapmistimda bana abime davrandığı gibi davranmiyordu.Bir süre sonra koltukta abimin dizinde uyuya kalmışım.Uyandigimda Abim yemek hazır ediyordu bunu sık sık yapmazdı.Ama eli çok lezzetliydi

Ateş 

Şirkette toplantıda Yankı yoktu.. Akşam olmak üzereydi ve Yankı'nin böyle önemli bir toplantıda neden olmadığıni kafama takmistim.İnsan kaynakları aradım ve Yankı'nin ailevi durumlar nedeni ile bir gün izin aldığını öğrendim.Gül'ü aradım açmamıştı kaç kere aradım bilmiyorum.Yoksa benim guzelime bir şey mi olmuştu öylecede gidemezdim ki bir bahane düşünmem lazımdı.

Telefon numarasıni aldım şirketten ve Yankı'yı aradım ona çok acil iş ile ilgili bir durum olduğunu evine gelecegimi durumu gözden geçirmemiz gerektiğini anlattım .Adresi attı bana tabikide bilmiyordu benim onun evine kardeşini bıraktığımı...

Arabayı park ettim ve indim kapıyı tıkladım Yankı açtı.Beni içeriye davet etti ve çalışmamız için yukarı merdivenlere yönlendirdi.Acik bir teras vardı hafif hafif esiyordu.Etrafa göz ucuyla bakmıştım ama Gül'ü görememistim.Yanki hemen laptopunu getirdi ve tekrardan slayt sunum hazırlıklarına başladı.

Gül

Abim yemeği hazırlamış bana odama geçip dinlenmemi söylemişti .Bir duş aldım ve uzandım gözlerim başımın ağrısı ile kapandı azıcık kestirmişim.Uyanip abime bakındım neredeydi .

Teras baktığımda abim ve yanında Ateş Bey vardı utanarak hoşgeldiniz dedim. O neden buradaydı nie bizdeydi . İçimin ona akmasına engel olamıyordum gözlerine her baktığımda kayboluyordum.

Abim Gül işimiz bitti sayılır sen sofrayı hazırla dedi.

Ateş 

Ne olmuştu bir şey olmuş belli saçları açıktı yüzünü tam inceleyemedim. Hemen yanimazdan ayrıldı.Yanki ya lavabonun yerini sordum. Onun da çok az bir işi vardı.Bu sırada Gül ile konusmalıydım.Aşagi indim etrafa bakındım ve bir odadan ışık geliyordu sanırım mutfakti kapıda durdum onu izledim yavaş yavaş yaklastim saçlarına o kadar yakindim ki vanilya kokuyordu kokusunu içime çektim bende uyuşturucu etkisi yaratıyordu. Kendimi topladım ve boğazımı temizledim.

Gül

Arkamı döndüğümde o vardi panikten arkaya doğru sendeledim tam düşecekken belimden yakaladi aman Allahım bana çok yakındı kokusu düşünmemi konuşmamı engelliyordu çok erkeksi odunsu bir kokusu vardı.Yutkundum yüzümü inceliyordu eli ile yüzümdeki saçlarımi kulağımın arkasına attı umarım yüzümdeki kızarıklığı fark etmezdi.

+Yüzüne ne oldu

_ E.efendim..dedim

+Bunu kim yaptı dedi.Yanagimi okşuyordu.Kendimi hemen geri çekmeye çalıştım ama arkamdaki tezgah izin vermiyordu.

+Ben seni izlemeye doyamazken kim yapar böyle bir şeyi söyle dedi. Vucutlarimiz o kadar yakındı ki. Biraz daha yaklaşsa burunlarimiz birbirine degecekti.Gozlerim dudaklarına kaydı.Kalbim bir kuş gibi çırpınıyordu umarım kalbimin sesini duymaz.

+Neden aramalarimi açmadin.Seni merak ettim.

+Senin için binbir yalan söylemek durumunda kaldım dedi .

Ateş 

Karşımda dudaklarını ısırıyor beni azdıriyordu bunu bilerek yapmıyordu ama ben deli oluyordum. Biraz daha yaklaştım onu öpmek istiyordum.Onu öpmemem gerek yoksa benim hakkımda ne düşünür.Ayak sesleri duydum ve hemen uzaklaştım Yankı'ydı Su için geldiğimi söyledim hemen ve Gül bana su koydu içtim tek seferde normalde üç seferde içerdim ama az önce gözüm dönmüştü onun için deli oluyordum kendimi tutmam lazım..

_ Ben yemeğe kalmayayim bir işim var unutmuşum dedim ve zar zor kendimi oradan uzaklaştırdım.Ah bu gece bana uyku yoktu anlaşılan.

(Yazım yanlışları olabilir çok özür dilerim..)

Loading...
0%