Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@betlyy

Nişan günü gelip çatmış tüm aşiret ve Gül'ün akrabaları gelmişti.

İkisinde heyecanlı ve bir o kadar mutlulardı.Tam nişan yüzükleri takılacak iken durun dedi bir kadın..

Bu Gül'ün annesiydi.. Gül şok geçirmiş annesine bakakalimistı tüm onsuz geçen senelerden sonra hangi hakla gelmişti.Babasina baktı babası ise kaşlarını çatmış dona kalmıştı.

Sultan hanım

-Kızım kimseyle nişanlanmak zorunda değilsin seni götürmeye geldim dedi.

Ateş bu kadın ne saçmalıyor diye atılacaktı ki arkada ki Şafağı görmüştü.

Ne olduğunu anlamadan Gül'ün annesi Sultan tüm kalabalığın içinden kızını alıp gitmek istiyordu.Bunca sene ondan ayrı kalmısti.Bir hiç yüzüne hemde. Sultan hanımın yaninda getirdiği adamlarla yolu açıp gitmişlerdi.

Ateş ne olup bittiğini anlamamış ve gözüne Şafağın çarpık gülümsemesi takılmıştı.Bu onun altından çıkmıştı.Ates fark etmiş ama nasıl olurdu. Nasıl bir tuzaktı bu

Gül Sultan hanımın cekistirmeleri sonucu kendini siyah bir arabanın içinde bulmuş ve en sonunda konuşmayı akıl etmişti.

_Anne bu sensin dedi

+ Yavrum çok özür dilerim seni bunca sene yanlız bıraktım

_Anne sen neden buradasın ve nasıl?(Kafası çok karışıktı)

+Her şeye göz yumdum ama zorla biriyle evlenmene asla sessiz kalamazdim kızım dedi onu koynuna sokup öperek

_Anne ne zoru dedi Gül

+Kızım babanın zoru ile ben herşeyi biliyorum kızım aldığı başlık parasını da öğrendim daha fazla yerimde oturamadim.

+Seni hep izledim adamlarım vardı herşeyden haberdardim ben dedi.

Bu nasıl olmuştu Annesi onları bırakıp gitmemişmiydi şimdi nie umurundaymis gibi davranıyordu tam 11 sene neredeydi. Ne olmuştu ona çok farklı ve durumu gayret iyi gözüküyor du.

Sultan hanım :

Hasan'a kacmistim. Ve çok güzel günlerimiz olmuştu Ama çok uzun bir aradan sonra babam beni bulmuş ve Hasan'ı öldürmek ile çocuklarım ile tehdit etmişti.Korkmustum babamın isteğine boyun eğmiştim Gül'ün babası ise benim bir adam ile kactigimi düşünüyordu. Babam iki sene sonra beni zorla kendi istediği şirketinin yararina olucak bir evliliğe zorladı babam hariç kimse çocuklarımı bilmiyordu ve acımasızca beni bununla tehdit ediyordu.Cocuklarinin yaşamasını istiyorsan demişti mecburdum.

Ama kaderin cilvesi işte İlahi Adalet bir bucuk sene içinde beni evlendirdigi adam kansere yakalanmış ve atlatamamisti kötü biri değildi bana değer veriyordu onun için üzülmüştüm.

Ama ne varki bu babamdan kurtulmama yetmemiş ti Hasan'a geri dönememis zaten beni istermiydi ki artık ben onun gözünde bir hictim artık.Babamin huyuna gittim ama hep oradaki bağlantılarim ile ne yaptıklarından haberim oluyordu.

Bunlardan biride Burs verdiğim Şafak'ti. Babam iki ay önce vefat etmişti. İki şirketi de ben yönetiyordum.Ne varki Gül'den fazla haber alamıyordum takı Şafağın bana ulaşıp Gül Nişanlanıyor diyene kadar . Araştırmış ve Hasan'ın başlık parası aldığını öğrenmiştim. O onun babasıydı nasıl böyle bir şey yapabilirdi öz kızına bu kadar çok değişmesi mümkün olamazdı.

İşte o zaman anladım Gülümu zorla evlendirdigini.

 

 

Loading...
0%