Yeni Üyelik
2.
Bölüm

/2/ Merhaba Kore

@betyy01

8 Haziran 2018

Yaklaşık 10 saatlik yolculuğun ardından İncheon Havalimanına iniş yaptık. Yaklaşık diyorum çünkü tam olarak emin değilim ne kadar sürdüğünden. Bir kısmını uyuyarak geçirmiş olabilirim.

İşlemleri halledip valizlerimi aldığımda gözlerim beni almaya gelecek olan kızı aradı. 3 valizi kendi başıma taşıyamam çünkü. Gözlerimi kısıp etrafa dikkatlice baktığımda elinde tuttuğu pankartta Afra Bağkan yazan birini gördüm. Açık kumral kıvırcık saçlı sevimli bir kızdı. Hemen elimi kaldırıp ona kendimi göstermeye çalıştım. O da çok geçmeden beni gördü ve yanıma geldi.

" 안녕하세요. 저는 채영이에요. " ( Merhaba. Ben Chaeyoung. )

Yanıma gelir gelmez eğilerek selam verdi ve hemen kendini tanıttı. Ben de aynı şekilde eğildim.

" 안녕하세요. 만나서 매우 반갑습니다. 나도 김초아야. " ( Merhaba. Tanıştığıma çok memnun oldum. Ben de Kim Choa. )

(Buradan sonrasında konuşmalar Korece olacak ancak Türkçe olarak yazılacak. Bilginize... )

Kız elimdeki iki valizi aldı. Yüzünden hiç düşmeyen sevimli bir gülümsemesi vardı.

Cy (Chaeyoung kısaltması)" İsterseniz gidelim Bayan Kim. "

Başımı sallayarak onayladım onu. O önden giderken ben de arkada onu takip ettim.

Bir yıldır Kore'ye gelme fikrim olduğu için Korece çalışmaya başlamıştım. Ve bir yılın sonunda oldukça geliştirdim. Tabi buna edindiğim Koreli arkadaşlarımın da çok faydası oldu. Onlarla sürekli Korece pratik yaparak öğrendim.

Cy" Özür dilerim Bayan Kim ama bir şey sorabilir miyim? "

" Lütfen bana ismimle seslen. Ve evet sorabilirsin tabi ki. "

Cy" Türkiye'de babanızın ünlü bir şirketin sahibi olduğunu biliyorum. Ancak sizin de Kore'de ünlü olduğunuzu duydum. Acaba siz o dans videoları atarak idollerin dikkatini çeken kız mısınız? "

Uzunca kurduğu cümleyi anlamaya çalışırken o da sabırla bekliyordu.

" Evet sanırım bahsettiğin kişi benim. "

Chaeyoung heyecanla yerinde zıplamaya başladı. O bu şekilde sevinirken ne kadar tatlı göründüğünden haberi yok sanırım.

Cy" Seninle tanıştığım için çok mutluyum Choa. Burada gerçekten tanınan birisin. "

Gülümsemekle yetindim. Utandığım için ne diyeceğimi bilemedim. O da utandığımı anlamış olacak ki başka bir şey söylemeden önüne döndü. Havalimanından çıktığımızda bizi bekleyen taksiye bindik. Chaeyoung her şeyi düşünmüş ve çoktan taksiyi çağırmıştı.

" Bu arada yaşını sormadım. Sana isminle seslenebilir miyim? "

Cy" 20 yaşındayım ben. Ve önemli değil bana ismimle seslenebilirsin. "

Chaeyoung sadece benimle bir süre ilgilenecek Kore'de. Daha doğrusu kendime bir iş bulana kadar. Ama sanırım onunla daha fazla konuşmak isterim.

Cy" Burada ne tür bir işle ilgilenmeyi düşünüyorsun? Senin için bir çok sirket araştırması yaptım. "

" Ailem model olmamı istiyor. Ama ben dans kariyerimle devam etmek istiyorum. Gönülleri olması açısından teklif aldığım Sm ile görüşeceğim önce. "

Cy" Doğru ya Sm'den teklif almıştın. O zaman yarın ilk işimiz Sm'e gitmek olsun. "

Planlarımızı yaparken çoktan kalacağımız otele geldik. Otelin içinden hemen bir adam geldi yardımcı olmak için. Valizleri alıp içeriye geçti. Biz de Chaeyoung ile adamın arkasından gittim. Resepsiyona geldiğimizde Chaeyoung kadınla ufak bir konuşma yapıp odalarımızı açacak olan kartları aldı. Kartımı bana uzatıp yürümeye başladı. Ben de hemen yanında ilerledim.

Cy" Odalarımıza geçelim. Daha sonra da yemek yemek için aşağıya ineriz. Olur mu? "

" Olur tabi ki. "

Valizlerimi alıp odaya girdim. Valizlerimden sadece birini açıp kırışmaması gereken kıyafetlerimi çıkarıp astım. Onun dışında da yatağa yatıp dinlendim. 10 saatlik uçak yolculuğu epey bir yordu.

Yaklaşık bir saat sonra odamın kapısı çalındı. Aynı anda da bağıran bir ses vardı. Tabi ki de Chaeyoung'un sesi bu. Bütün oteli ayağa kaldırmadan yerimden kalkıp kapıya koştum.

Cy" Choa-ahh çok acıktım. Yemeğe gidelim mi? "

Chaeyoung midesini tutarak sızlanırken gülümsedim. İçeriye girmesini söyleyip kendime kıyafet bir şeyler baktım. Chaeyoung oldukça güzel giyinmişti. Ben de onun yanında güzel olmak için şık bir kıyafet aradım.

Üzerimi değiştirip hazırlandıktan sonra Chaeyoung'a döndüm. Eliyle harika der gibi işaret ettiğinde gülümsedim ve elini tutup kaldırdım. Kartlarımızı da alıp odadan çıktık. Chaeyoung götürmek istediği güzel bir yer olduğunu söylediği için ona bıraktım. Çok bir yer de bilmiyorum zaten. Kısa bir süre sonra güzel bir restoranta geldik.

Yemeklerimizi yedikten sonra biraz dolaşıp otele geri döndük. Sonuçta yarın erken kalkmamız gerekiyor. Oda ayrımına geldiğimizde Chaeyoung'a döndüm.

" Her şey çok güzeldi. Teşekkür ederim Chae. "

Cy" Teşekküre hiç gerek yok. Unutma yarın Sm'e gidiyoruz. İyi uyu ve iyi dinlen. "

Chaeyoung'a sarılıp odaya girdim. Yatış öncesi bakımlarımı aksatmadım. Ve yatma vakti. Yarın Sm'e gideceğim için çok heyecanlıyım. Orada modellik için bir görüşme gerçekleştireceğiz. Umarım her şey güzel olur.

Loading...
0%