Yeni Üyelik
3.
Bölüm

/3/ Hayal Kırıklığı

@betyy01

Sabah erkenden kalkıp spor kıyafetlerimi giydim. Otelin kendi bünyesinde barındırdığı spor salonuna inip bir saat kadar spor yaptım. Eski tempomu kaybetmemem lazım. Geri dönüşü çok zor oluyor çünkü. Odaya geri dönüp duşa girdim. Ne giyecegimi gece yatmadan önce düşündüğüm için fazla düşünmeden kıyafetleri çıkardım. Bugün beyazlara bürünmek istiyorum.

Saçlarımı ve makyajımı da yapıp son kez kendimi kontrol ettim. Evet güzel oldu. Odadan çıkıp Chaeyoung'un odasına gittim. Sertçe kapıyı çaldığım sırada gözlerini ovuşturarak gelen Chaeyoung'u görünce derin bir nefes alıp verdim.

" Hızlı ol Chae. "

İçeriye girmemi işaret edince girdim ve koltuğa oturup onu beklemeye başladım. Neyseki çok fazla bekletmedi. Son dakika hazırlanma olayına alışık gibi görünüyordu.

Cy" Gidebiliriz. "

Chae'nin koluna girdim. Sohbet ederek otelden ayrıldık. Chae hazırlanırken taksiyi çağırmıştı bile. Birlikte taksiye bindik.

Cy" Sm Şirketine lütfen. "

Taksici başını tamam dercesine salladıktan sonra Chae ile birbirimize döndük.

Cy" Eğer çok aç değilsen yemeği şirketten çıktıktan sonra yiyelim. Ne dersin? "

" Olur henüz acıkmadım zaten. "

Cy" Sabah kaçta kalktın sen? "

" Sanırım 8 gibi uyandım. Biraz spor yaptım. Eski tempomu kaybetmek istemiyorum. "

Cy" Yarın ben de seninle gelmek istiyorum. Uzun zamandır kendime spor arkadaşı arıyordum. Diyet falan yapıyor musun? "

" Şuanlık hayır. Kore'de doyasıya yemek istiyorum. Her yemeğin tadını her tatlıyı... Daha sonra belki başlarım diyete. "

Cy" Sanırım benim yapmam gerek. Ama seninleyken diyetime ara versem iyi olacak. "

" Senin için kötü bir arkadaş olduğum için üzgünüm Chae-ahh. "

Biz gülüşerek sohbetimize devam ederken yarım saat geçmişti bile. Ve Sm'in önüne gelmiştik. Taksiden inip şirkete doğru ilerledik. Güvenliklerin önce durdurmak için yönelmesi ardından da Chae'nin onlara selam vermesi ile geri çekilmeleri bir oldu. Chae şirketler arasında tanınan biri olmalı. Şirketin içine girdiğimizde kızın biri koşarak yanımıza geldi. Yüzünden bile belliydi sinsi düşüncelerin hakimiyetinde olan biri olduğu.

" Hey!! Durun! Güvenlik böyle basit insanların içeri giremeyeceğini size ögretmediler mi? "

Kızın sözleriyle ufak çaplı bir şok geçirdim. Ama kısa sürdü bu şok etkisi. Ondan zaten pek bir beklentim yoktu. Suratındaki şeytani bakış her şeyi anlatıyordu.

Cy" Yahhh!!! Ne dediğini sanıyorsun sen?! Basit insan mı dedin sen bize???!!!! "

Chae'nin bir anda yükselen ve incelen sesiyle yerimde zıpladım. Kavga çıkararak bir yere varamayacağımızı bildiğim için Chae'nin kolundan tutup bir adım geriye çektim. Kendine gelmesi için yetmişti bu hareketim.

Cy" Üzgünüm Bayan Kim. Bana bak ucuz çalışan, biz buraya modellik görüşmesi için geldik. Ve şimdi müdürünüzün yanına çıkacağız. Anladın mı? "

Chae biraz önceye göre daha sakin konuşsa bile sivri dilini içeriye sokamamıştı. Ama ona kızamam. Çünkü karşımızdaki kız gerçekten bu tavrı fazlasıyla hak ediyor. Chae kızı daha fazla dinlemeden yürümemi işaret etti. Bir adım atmamla kız tekrardan bağırmaya başladı.

" Giremezsiniz dedim!!! Yalan söylemediğinizi nereden bilebilirim? İkiniz de çok basit insanlara benz..... "

" Ryu Hara!!! Bu kadar yeter!! Misafirlere böyle mi davranıyorsun sen?! "

Gelen erkek sesiyle arkamıza döndük. Gördüğüm yüz ise... Ne? Şaka mı bu? Byun Baekhyun ile şuan karşı karşıya mıyız? Aman Allah'ım!! Şuan onunla karşı karşıyayız gerçekten. Ay inanamıyorum. Ben ondan gözümü alamazken o bize doğru yaklaşıyordu. Yanımıza gelip Hara denen kızın hemen önünde durdu.

Bh(Baekhyun kısaltması)" İşine son verilmemesi için yerine geç. Hemen! "

Kız utanç ve sinirle yanımızdan ayrıldı. Baekhyun ise kendine çeki düzen verip bize döndü. Yüzünde de o müthiş gülümsemesi vardı.

Bh" Merhaba bayanlar. Belki tanıyorsunuz ama ben Byun Baekhyun. "

Elini bana uzattığında fazla vakit kaybetmeden elini tuttum. Dudaklarına götürüp ufak bir öpücük kondurdu elime. Vay be centilmen adam seni.

" Ben Choa. Memnun oldum Baekhyun-sshi. "

Bh" Ahh Chaeyoung demek sen de buradasın. Hara işe yeni başladığı için seni tanımıyor. Kusuruna bakma lütfen. "

Nasıl yani Chae, Baekhyun ile tanışıyor muymuş? Ne kadar şanslı bir kızsın Chae.

Cy" Choa modellik teklifi almıştı. Onun görüşmesi için geldik. "

Bh" Hiç şaşırtmadı. Böyle güzel bir kızın modellik teklifi alması... Ah doğru karar almış şirketim. "

Gülümsemekten başka bir şey yapamıyorum şuan. Baekhyun tarafından iltifat yağmuruna tutuluyorum. Utançtan yerin dibine girmek üzereyim.

Cy" İzninizle Baekhyun-sshi. "

Chae'nin izin istemesi ile Baekhyun gülümsedi. Tekrardan elini uzattığında tuttum.

Bh" Umarım tekrardan görüşebiliriz Choa. Bol şans. "

Elimi bırakıp gittiğinde avucumda bir şey hissettim. Bu da ne? Avucumun içine baktığımda katlı bir kağıt olduğunu fark ettim. Bu nasıl yani? Kağıdı açıp baktığımda bir numara ve hemen altında da Baekhyun'un ismi yazıyordu. Sen bunu ne zaman yazdın? Hazırda mi bekletiyordun kağıdı? Şaka mısın sen Byun Baekhyun??

Chae olayı anlamış olacak ki gülmesini tutmaya çalışıyordu. Gül Chae gül. Çünkü bu gerçekten gülünecek bir şey.

Chae ile birlikte ceonun yanına çıktık. CEO Kim Young-min. Heyecanımı bastırmak adına derince bir nefes alıp verdikten sonra odaya girdik.

Cy" Merhaba Bay Kim. Bu Bayan Afra Bağkan. Modellik için teklifte bulunduğunuz hanımefendi. "

İsmim ve soyismimi söylerken çokça zorlanmasına üzüldüm. Onlar için oldukça zor bir isim ve soyisim. Ceonun bakışları beni buldu. Baştan aşağı süzdükten sonra alaycı bir yüz ifadesiyle konuşmaya başladı. Şimdiden belliydi hoş bir şey olmayacağı.

Ceo" Hah!! Demek o kız sensin. Açıkçası sosyal medyada daha farklı görünüyordun. Ama maalesef tatlım istediğimiz kadar güzel olmadığını görüyorum. Neyseki seni beklemek yerine birini bulmuştuk. O yüzden başka kapılara. "

Adamın nefes almadan ve konuşmamıza izin vermeden aşağılama konuşması sonlandığında sağ gözümden bir damla yaş akıp gitti. Böyle bir şey için üzülecek biri değilim ama adamdaki küçümseyici tavır ve söyledikleri çok gururuma dokundu. Kore'ye gelme sebebim böyle bir muamele görmek değildi.

Cy" Bay Kim nasıl konuşuyorsunuz siz böyle? "

Ceo" Çıkabilirsiniz Chaeyoung. Bir daha da böyle sıradan insanları buraya getirme. "

Sinir ve üzüntü katsayılarım artıp giderken Chae daha fazla dayanamadı. Kolumdan tutup yürümem için hafifçe ittirdi.

Cy" Yürü hadi Choa. Gidiyoruz bu rezil ve aşağılık yerden. Bana bak Young-min!! Pişman olacaksın!! "

Chae son sözlerini de söylediğinde odadan çıkmıştık bile. Kapıyı sertçe kapatıp derin bir nefes alış verişinin ardından bana döndü. Gözyaşlarım hızla akıp gitmeye baslamisti artık.

Cy" Choa ağlama lütfen. "

Chae beni sakinleştirmeye çalışsa da her dakika ağlayışım artıyor. Telaşla yanımıza gelen bedenin kim olduğunu tanımamla ona sarıldım. Gelen kişi Baekhyun'du.

Bh" Chaeyoung ne oldu içeride? Choa iyi misin sen? "

Sarılmama karşılık verip saçlarımı sevmeye başladığında Chaeyoung da olayı hızlıca anlattı. Baekhyun kendini benden ayırıp kollarımdan tuttu. Doğruca gözlerimin içine baktı.

Bh" Gel aşağı inelim. Biraz sakinleş lütfen. "

Koluna girmemi sağlayıp merdivenlerden inerken bana yardımcı oldu. Ağladığım ve gözlerimde hâlâ damla damla su bulunduğu için önümü göremiyorum.

Sm'in kafeteryasına gidip oturduk. Chae hızlıca su ve yiyecek birkaç bir şey alıp yanımıza geldi. Suyu almaya yöneldiğimde Baek önce davranıp suyu aldı. Kapağını açtıktan sonra içmeme yardım etti.

Bh" Kendimi bunun için üzme Choa. Hem... Hem Chaeyoung senin için başka bir görüşme ayarlayabilir. Değil mi Chaeyoung? "

Cy" E...evet evet. Ayarlayabilirim. Bekle hemen. Aklıma geldi. Bighit ile görüşme ayarlayabilirim sanırım. "

Chae yanımızdan ayrılırken biz yine Baekhyun ile yalnız kaldık. Akan gözyaşlarımı eliyle sildi.

Bh" Daha fazla ağlama. "

" Gururuma dokundu. Bu görüşme için gelmiştim. Ve bu zamana kadar hiçbir zaman bu şekilde red edilmemiştim. "

Bh" Seni anlıyorum. Ama bak sana ne diyeceğim? Nereye gidersen git. En iyisi olmak için elinden gelen her şeyi yap ve o adamı buna pişman et. Sadece göz yaşların dursun artik Choa. Gerçekten üzülüyorum. "

Başımı sallamakla yetindim. Bu sırada da Chaeyoung konuşmasını bitirmiş yüzünde kocaman bir gülümseme ile yanımıza geldi. Sanırım ayarladı.

Cy" İki saate Bighit'te bir görüşmemiz var Choa. Hadi biraz kendine gel. "

Son kez göz yaşlarımı sildim. Ve bir şeyler yedim. Ben sakinleşmeye çalışırken bir yandan da Baekhyun ve Chaeyoung ile sohbet ettik. Hala şansım var sanırım. Bakalım Bighit ile ne yaşayacağız.


Loading...
0%