Yeni Üyelik
4.
Bölüm

/4/ Yeni Bir Yol

@betyy01

Bighit'in önüne geldiğimizde heyecanım katlanmıştı iyice. Chae'nin hareketi ile ilerledik. Şirkete girdiğimizde herkes Chae'yi selamlıyordu. Şirketler arasında gerçekten tanındığını bir kez daha anladım. Hızlıca asansöre binip Pd'nin olduğu kata geldik. İşte buradayız. Bang Shihyuk yazısının tam önündeyiz.

Heyecanla kalbimi tuttum. Yerinden çıkacak gibi atıyor resmen. Chae onayımı bekler gibi bana bakıyordu. Daha fazla beklemeden hazır olduğumu belirtmek için başımı salladım.

Ve odaya girdik. Bang Shihyuk ile ünlü dans hocası Son Sundeuk ile sohbetlerine ara vermiş bize bakıyordu. Ve tabi ki bu da heyecanımı iyice artırdı.

Eğilerek selamladık her ikisini de. Bang Shihyuk Pd'nin gösterdiği boş koltuklara oturduk. İkisi de beni inceliyordu ve bu birazcık rahatsız ediciydi.

Cy" Merhaba Pd'nim, Sundeuk-sshi. "

Pd" Hoş geldiniz Chaeyoung. Nasılsın bakalım görüşmeyeli? "

Cy" Teşekkür ederim iyiyim Pd'nim. Sizler nasılsınız? "

Pd" İşler ve güçler işte. Bahsettiğin küçük hanım bu olmalı. Koreli mi? Korece biliyor mu? "

Evet odaya girdiğimden bu yana hiç konuşmadığım için bilmiyorlar henüz.

" Merhaba efendim. Korece biliyorum. "

Pd samimi bir gülümseme ile devam etti sözüne.

Pd" Ahh işte bu çok iyi oldu. İsmin neydi acaba? Ve nerelisin? Tamamen Koreli olmadığını düşünüyorum. "

" Adım Afra ancak Kore'de Kim Choa ismini kullanıyorum. Ve Türk'üm. Annem Türk, babam Koreli olduğu için melezim. "

Anladığını belli edercesine kafasını salladı aşağı yukarı. Ardından Sundeuk'a döndü.

Pd" O zaman geçelim ve bakalım küçük hanım nasılmış. "

Hep birlikte kalkıp odadan çıktık. Pd ve Sundeuk önde Chae ve ben de arkada ilerlemeye başladık. Ben de bu sırada şirketi inceliyordum.

Bir süre sonra dans odasına geldik. İçeride birkaç çalışan bizi bekliyordu. İçeri girmemiz ile Pd'ye selsm vermek için eğildiler.

Pd" Evet Choa şimdi birkaç kıyafet deneyip poz vermeni istiyoruz. Senin için uygun mu? "

" Tabi ki Pd'nim uygundur. "

Yanıma gelen kadın çalışanın samimi gülümsemesine karşılık gülümsedim. Beni dans odasının içinde küçük bir odaya getirdi. Ve seçtikleri ilk kıyafeti giymem için yardımcı oldu.

Kıyafet giyimleri ve çekimler tamamlandığında fotoğrafları kontrol etmek için oturduk.

Pd" Fiziğin gerçekten iyiymiş. Fotoğrafların da çok iyi çıktığına inanıyorum. Ahh... Sesinin iyi olduğunu duydum. Bize biraz şarkı söylemek ister misin? "

" Tamam ama ne söylesem ki? "

Fazla düşünmeden geçen sene çıkan 2ne1 şarkısı Goodbye'ı mırıldanmaya başladım. Bu şarkıyı oldukça sevmiştim ve tabi 2ne1'in dağılmasına da bir o kadar üzülmüştüm.

Şarkıyı bitirdiğimde Pd'nin isteği ile bir şarkı daha söyledim. Bu sırada da fotoğraflara bakıyorduk. Fotoğraflara bakma işi bittiğinde sonucu konuşmak için birbirimize döndük.

Sd(Sundeuk'ın kısaltması)" İdol olmayı hiç düşündün mü Choa? "

Bir anda Sundeuk'tan gelen soru ile afalladım. Normal olarak modellik görüşmemde böyle bir soru beklemiyordum.

" Ben... Babam idol olmayı istermiş önceden. Dans ve ses yeteneği harika. Ben de ses konusunda yeterli olduğumu düşünüyorum. Dans konusunda da iyiyim sanırım. Ama idol olmayı... Daha önce aklıma gelmemişti. "

Sd" Peki bize dans yeteneğini biraz göstermek ister misin? "

" Tamam olur. "

Şaşkınca kıyafet denediğim odaya gidip üzerime rahat bir şeyler aldım.

Dans odasına geri döndüğümde hepsinin odağı bana çevirilmişti. Ahh... Böyle izlerseniz nasıl dans edebilirim ki?

Utançtan kızaran yüzümü aldırmadan çok sevdiğim Chungha'nın kısa süre önce çıkan Roller Coaster şarkısını açıp dans ettim.

Bu dansın ardından bir kız grubu daha yapmak istediğim için Mamamoo'nun Hıp şarkısını açıp dans ettim.

Nefes nefese kalmama rağmen son olarak BTS'in Blood Sweat and Tears dansını yaptım. Tabi bu dansları yaparken şarkılara da ufaktan eşlik ettim.

Bütün dansları bitirip üzerimi değiştirdikten sonra Pd'nin yanına gittim. Ben oturup soluklanırken onlar da değerlendirme yapıyordu.

Pd" Choa... Fiziğin ve fotojenik olman gerçekten çok güzel. Fotoğrafların hepsinde harika çıkmışsın. Ancak üzülerek söylemeliyim ki seni model olarak kabul etsek dahi uzun bir süre çalışamayacak olman. Çünkü şuan için uzun süreli planlarımızda modellik çok geri planda. "

Yüzüm düşüp Chae'yi bulduğunda Sundeuk devam etti konuşmaya.

Sd" Ancak... Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki dansın ve sesin oldukça iyi. Solo çıkışa yatkın bir performansın var. Ama... Benim farklı bir düşüncem var. Pd'nim ne der bilemiyorum ama. "

Pd ile Sundeuk göz göze geldiler. Sundeuk'ın kafasında ne plan yaptığını Pd de anlamamış olacak ki söylemesi için bekliyordu.

Sd" Şöyle ki Pd'nim Choa solo çıkışa yatkın bir performans sergilemiş olmasına rağmen ben ses tonunu BTS grubuna çok yakıştırdım. Yani... Bts'in sadece vokalleri ile değil rapperları ile de ses tonu çok uyuyor. "

Pd anladığını belli edercesine başını salladı. Bu konuşmanın nereye gideceğini tahmin etmek çok zor.

Sd" Diyorum ki acaba Bts grubu ile bir süre birlikte vakit geçirip kendini daha çok geliştirsin. Ve sonra... Kim bilir belki Bts'in Sekizinci bir Üyesi olur. "

BTS'in Sekizinci Üyesi olmak mı? Bu... Bu bir şaka mı? Ben buraya modellik için gelip sevdiğim bir grubun yeni üyesi mi olacağım? Ay heyecandan bayılmak üze...

Bir dakika!

Ben... Ben bir erkek grubunun yeni üyesi mi olacağım yani? Ama nasıl olacak ki? Yani ben bir kız olarak.... Bir erkek grubunda... Ne kadar etik ve hayranlar ne kadar hoşnut olacak.

Neyse boşuna düşünüp tedirgin oluyorum bu kadar. Rahat ol Choa. Bang Shihyuk Pd buna kesinlikle izin vermez.

Pd" Harika fikir. Ama önce düşünülmesi gerekiyor. "

Ne?! Harika mi fikir?!

Bir kız ve 7 erkek bir arada nasıl olur ki? Neyse neyse... Düşünme Choa. Hala kesin bir şey yok. Pd'nin bunu reddetme ihtimali de var.

Pd" Yarın sizlerle tekrardan görüşelim. Sizin için de uygunsa tabi. "

" Tabi ki Pd'nim nasıl isterseniz. O halde biz sizden haber bekliyor olacağız. "

Chaeyoung ile eğilerek selam verip yanlarından ayrıldık. Çok heyecanlı ve gerici bir iş görüşmesiydi. Ve... Ne için gelip neye karar kıldık. Çok tuhaftı.

Şirketten çıktığımızda telefonumu çıkarıp bakındım. Gelen bildirime dokunup ne olduğuna baktım.

Gönderen: Baekii

Heyy!!

Böyle yeteneklerin olduğunu bilmiyordum.

Harika.


Bir dakika... Baeki mi? Bu... Byun Baekhyun mu yoksa? Ama ben ona yazmadım ki? Numaramı nasıl aldı? Biraz daha yukarı çıktığımda biraz önceki dans videolarımı ve bir de benden atılmış bir mesajı gördüm.

Gönderen: Choa 

*Video

*Video

*Video

Hey!

Hey! Baekhyun-sshi!

Ben Chaeyoung ve bu Choa'nın telefonu.


Derince bir nefes alıp verdikten sonra Chae'ye döndüm. Benim mesajları gördüğümü anladığı gibi benden uzaklaşmaya da başlamıştı. Önce Baeki'ye ay yani Baekhyun'a cevap verdim.


Gönderen: Choa

Baekhyun-sshi

Bts'e yeni bir üye olarak gelme ihtimalim var.

Çok heyecanlı değil mi?


Bunu hallettikten hemen sonra da Chae'ye döndüm.

" Chaeyoung! Buraya gel hadi. Çok bir şey yapmayacağım. Sadece öldüreceğim seni. CHAEYOUNG!!!!! "

Chae deli gibi kaçmaya başladığında ben de aynı şekilde onu kovalamaya başladım.


Loading...
0%