Yeni Üyelik
5.
Bölüm

/5/ Karar

@betyy01

Sabah erkenden kalkıp spor yapmaya indim. Bugün Bighit'ten gelecek haberi sabırsızlıkla bekliyorum.

 

Ya kabul edilirsem ne olur? Gerçekten düşünmesi bile heyecan verici. Sevdiğim grup ile birlikte olmak. Tabi bir yandan da çok gerici. Çünkü 7 erkek ile ve onların takıntılı fanları ile uğraşmam gerekecek. Ay neyse bunları düşünmek için daha çok erken.

 

Sporumu bitirip odama girdim. Duşumu da aldıktan sonra Chae'nin kapısına dayandım. Hazırlanmadan önce onun da uyanıp hazırlandığındsn emin olmam gerekiyor.

 

Chae henüz açılmamış gözleri ile kapıyı açtığında bu haline güldüm.

 

" Hazırlan hadi. "

 

Kafasını sallayarak geri içeri girdi. Ben de odama gidip hazırlanmaya başladım. Bu sırada da babamı aramaya karar verdim.

 

" Alo, baba... "

 

Baba" Afra, güzel kızım. Nasılsın birtanem? "

 

" İyiyim, oteldeyim şuan. Neler olduğuna inanamayacaksın. "

 

Baba" Dinlemek için sabırsızlanıyorum canım. "

 

" Sm şirketinden teklif almıştım hatırlıyor musun? İşte ben oraya gittim. Bu arada Chaeyoung çok tatlı bir kız. Bu bana yardımcı olacak kız vardı ya o işte. Neyse biz gittik SM'e. Aa bu arada Sm'de kimi görüldüğüme inanamazsın. Byun Baekhyun. Çok sevdiğim bir idol. Neyse neyse... Sm'e gittik. Dönüp de teklifi geri çektiler. E ben de kaldım ortada. Neyseki Chaeyoung hemen başka bir şirket ile konuştu. Ve işte sonra biz... "

 

Baba" Afra... "

 

" Gittik o şirkete. Hem de hangi şirket biliyor musun? "

 

Baba" Kızım, Afra... "

 

" Bighit şirketi. Ay en sevdiğim grup BTS'in şirketi. Çok heyecanlı değil mi? "

 

Baba" Canım... "

 

"Efendim baba. "

 

Baba" Nefes mi alsan acaba kızım? Sanki biraz ihtiyacın var gibi. Nefes alarak konuş. "

 

Arkadan gelen kadın sesini duyduğumda annemin olduğunu anladım.

 

Baba" Annen uyandı da kiminle konuşuyorsun bu saatte diyor. "

 

Benim unuttum bir şey var tabi şuan Kore'de saat 9 olmasına rağmen Türkiye'de henüz 3.

 

" Ay baba... Ben unuttum orada saatin gece olduğunu. Sen... Niye uyanıksın bu saatte. "

 

Baba" İlgilenmem gereken bir iki şey vardı. O yüzden uyumamıştım. "

 

" Ben seni daha fazla tutmiyim. Ben de birazdan kahvaltıya inecektim zaten. Chaeyoung'un hazırlanmasını bekliyordum. "

 

Baba" Tamam canım. Bighit'ten gelecek haberleri bekliyorum. "

 

" Görüşürüz baba. "

 

Telefonu kapatıp kenara bıraktım. Babamla konuştuğum sırada saç ve makyajımı bitirmiştim bile. Üzerime de çok önceden karar verdiğim kıyafetimi giyip hazır oldum.

 

Hemen Chaeyoung'un yanına gidip hazır olup olmadığını kontrol ettim. O da hazırlanmış tam yanıma geliyormuş.

 

Kol kola otelin yemekhanesine indik. Kahvaltımızı yaparken de bugün için alışveriş planı yapıyorduk.

 

Chaeyoung'un telefonunun çalmasıyla ikimiz de ekrana baktık. Büyük harflerle Bighit yazıyordu.

 

Cy" Merhaba Pd'nim.... Evet... Teşekkür ederiz şuan iyiyiz... Konuştunuz mu?.... Anladım... Pekala öyle diyorsanız... Tamam Pd'nim... Hoşçakalın. "

 

Merakla Chaeyoung'un konuşmasının bitmesini bekliyorum. Verdiği cevaplardan anlayamıyorum da ki ne konuştuğunu. O konuşmaya devam ederken telefonuma gelen mesajla dikkatim dağıldı.

 

Gönderen: Baekii

Choa.

Bugün müsait misiniz?

 

Baekhyun ile bu kadar kısa sürede samimi olmamız çok şaşırtıcı ama şanslıyım sanırım.

 

Gönderen: Choa

Üzgünüm.

Bugün alışverişe çıkmaya karar verdik Chae ile.

 

Chae'nin telefonu kapattığını görmem ile telefonu fırlatır gibi masaya bıraktım. Şuanlık Bighit'den gelecek haber Baeki'den daha önemli.

 

" Sonuç ne? "

 

Cy" Şuan sonuç yok. Konuşmuşlar. Akşam bizi yemeğe davet ediyorlar. "

 

Akşam yemekte belli olacak her şey demek ki. Bari biraz olsun söyleselerdi. Bu şekilde akşama kadar nasıl bekleyeceğimi düşünüyorum.

 

Caheyoung ile kahvaltıdan sonra alışverişe gittik. Uzunca süren alışveriş maceramıza kahve molası vermek için bir kafeye oturduk. Geldiğimden bu yana Chae ile adam akıllı konuşma vaktimiz olmamıştı. Onunla iyi arkadaş olmak istediğim için birbirimizi daha çok tanımamız gerektiğini düşünüyorum.

 

" Merak ediyorum da Chae... Şirketler ile nasıl bu kadar yakınsın? "

 

Cy" Ben normalde Sm'in şirketinde sosyal medya yöneticisiydim. Daha sonra Sm'den çok hoş olmayan şekilde çıkmak durumunda kaldım. Oradaki çalışanları gördün zaten. Hepsi çok burnu havada. Şuanda da Bighit'in sosyal medya yöneticiliğini yapıyorum. Tabi bu süreçte birçok marka ve şirketle de iletişim halinde oluyorum. "

 

Anladığımı belli edercesine başımı salladım. Böyle bir geçmiş beklemiyordum. İşinde gerçekten başarılı olmalı. Herkes onu seviyor.

 

Cy" Sen anlat biraz da. Nasıl bu kadar ünlüsün? Kore'de bile. "

 

" Benim pek bir hikayem yok aslında. Ailem sayesinde her şey. Annem ve babam şirkette çalışıyorlar. Aile şirketi. Maddi durumumuz gayet yerinde. Çocukluktan bu yana modelliğe yönlendirdiler beni. Tabi benim farklı zevklerim de vardı. Dans gibi. Ailemin de izni ile dans kurslarına gittim. Dansta kendimi geliştirdim. Ve sesim konusunda da eğitim alma şansı buldum. Kendi kendime videolar çekip atmaya başladım. Türkiye'de model olduğum için zaten tanınıyordum. Dans ile de Kore'de tanınmaya başladım. En önemlisi zaten dans videolarımı idollerin görüp beğenmiş olmasıydı. "

 

Çok uzun konuştuğumu fark edip nefes almak için ara verdim.

 

Cy" Çok şanslısın Choa. Ailen seni desteklemişler. "

 

" Dans ile ilgilenmemi pek istemiyorlardı. Modelliği aksatmamdan hep korktular ama bir şekilde hallettim. "

 

Cy" Benim ailem de aile restorantımızda çalışmam için çok ısrar ettiler. Ama ben okumayı seçtim. Ve şuanda böyle büyük şirketler ile çalışabiliyorum. Hâlâ ailem ile konuşmuyoruz. "

 

Neredeyse 3 4 saat oturup birbirimizle ilgili sohbet ettik. Ailelerimizle olan sıkıntılardan, eski sevgililerimizden, okul hayatımızdan...

 

Chaeyoung'un annesi ve babası ne kadar okumasını istemese de dayısı onu hep desteklemiş. Söylediğine göre de onun(dayısı) sayesinde liseyi bitirebilmiş ve kendi hayatını kurabilmiş.

 

Biraz şıp sevdi biriymiş. Sürekli yeni birine aşık olurmuş lisedeyken. Daha sonra iki yıl birlikte olduğu çocuk tarafından aldatılınca uzunca bir ara vermiş sevgili işlerine.

 

Uzunca konuşmalarımızın ardından çoğu konuda ortak kararlar aldığımızı fark ettik. Sanırım onunla iyi birer arkadaş olabiliriz.

 

Akşam saat 6'ya gelirken Chaeyoung ile otele geri döndük. Akşam yemeği için hazırlanmamız gerekiyor. Bugün alışverişte yemek için çok güzel kıyafetler aldık.

*Foto

Oldukça zarif ve yine beyaz bir elbiseye aşık olup almış bulundum. Saçlarımı ve makyajımı da yapıp hazırlandığımda saat çoktan 7'yi geçmişti. Hemen çantamı alıp Chae'nin odasına gittim. Neyse ki o da hazırlanmıştı.

Hatta hazırlanırken de taksiyi çağırmış. Otelden çıktığımız gibi hiç beklemeden taksiye bindik. Yemek yiyeceğimiz restorana geldiğimizde heyecandan kalbim çıkar gibi atıyordu. Bighit ile sonuç ne olacak çok merak ediyorum.

 

Bütün restoran rezerve edilmiş Pd ve ekibi en güzel manzarada oturmuş bizi bekliyorlardı. Eğilerek onları selamladık ve yerlerimize oturduk.

 

Pd" Ne kadar güzel olmuşsunuz. "

 

Cy" Teşekkürler Pd'nim. "

 

Yemekler gelmeye başlarken biz de sohbet etmeye başladık.

 

Pd" Müslüman olduğunu düşündük. O yüzden bütün siparişler yiyebileceğin şekilde yapıldı. "

 

Bu düşünceli davranışlarına karşı minnettar kaldım doğrusu. Ve fark ettim ki masada herkesin bardağında alkol varken benimkinde henüz içecek yoktu. Sanırım ne içecek içeceğime kendim karar vermemi istediler.

 

Pd" Gününüz nasıldı? "

 

" Güzeldi. Chae ile birbirimizi tanıdık bol bol. "

 

Birbirimize bakıp gülüştükten sonra Pd'ye döndüm. O da gülümsüyordu bu halimize.

 

Pd" Buna sevindim. Choa... Fazla uzatmadan biz seni tanimsk istiyoruz. "

 

Bir anda konu beni tanımaya gelince afallasam da çabucak toparlayıp konuya döndüm.

 

Pd" Öncelikle gerçek ismini ve yaşını öğrenmek isteriz. "

 

" Tabi ki Pd'nim. Benim gerçek adım Afra Bağkan. Ancak edindiğim Koreli arkadaşlarım zorlandığı için bana Choa ismini koymaya karar verdiler. O zamandan bu yana da Korece adım Kim Choa. Ve 19 yaşındayım. "

 

Pd" Korecen çok iyi. Ne zamandır çalışıyorsun? Ve başka dil biliyor musun? "

 

" Korece ile 4 senedir ilgileniyorum. Özel kurslara gitmiştim ilk başlarken. Daha sonrasında kendi kendime kitaplar okuyarak ve diziler, YouTube'da vloglar izleyerek geliştirdim. Korece dışında bir de ingilizce biliyorum ana dilim gibi. "

 

Pd memnun olmuş gibi başını salladı. Bir de dil öğrenmem gerekmeyecek bu yüzdendir mutlu oluşu.

 

Pd" Dans ile ne zamandır ilgileniyorsun? Sesinle ilgili herhangi bir ders tarzı bir şey aldın mı? "

 

" Evet Pd'nim sesim için 6 sene şan dersi aldım. Dans ile de... Sanırım ilk ilgim olduğunu 5 yaşlarımda falan fark etmişler. Geliştirebileceğimi düşünüp ilk olarak bale ve jimnastik kurslarına göndermişler. Daha sonrasında zaten hayatımdan hiç çıkarmadım dansı. "

 

Her konuştuğum kelime onu memnun ediyor gibi görünüyordu. Bu sırada kimse konuşmuyor sadece beni dinlemeye odaklanıyordu.

 

Pd" Şimdi Choa... Biz bir şeye karar verdik. Biraz zor bir karardı bu hepimiz için. Ama şuanlık en mantıklısı bu gibi geldi. Biz senin BTS ile çıkış yapmana karar verdik. Ancak... Tabi ki de bu hemen olmayacak. Bir stajyer konumunda olacaksın. BTS'in her an yanında olacaksın. Bir üyeleri gibi ama henüz olmayarak. Bunu kabul eder misin? "

 

" Yani diyorsunuz ki sadece BTS'in yanına olacağım. Ve hemen çıkış yapamayacağım. "

 

Pd" Evet, kısaca böyle. Eğer bunu kabul edersen yarın BTS ile tanışmanı sağlayacağız ve hemen ardından da BTS yurduna geçiş yapacaksın. O saatten sonra da sürekli BTS ile olup onlar ile eğitim alacaksın.bu süreçte aklına gelebilecek tüm harcamaların şirket tarafından karşılanacak. Yeterli bulduğumuz takdirde solo çıkış yapmanı da sağlayacağız. "

 

BTS ile aynı evde kalmak.... Onlar ile çıkış yapmak... Tüm zamanımı onlar ile geçirmek...

 

Kulağa hepsi hayal gibi gelse de bunlar yarından itibaren gerçek olacaktı. Sadece kabul etmeme bağlıydı. Kore'ye gelip Sm'den red yediğimde hayatımın bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim. Türkiye'de olduğu gibi modelliğe devam edeceğimi sanıyordum. Ve bir anda kendimi sevdiğim idollerin grubuna dahil olmuşken buldum.

 

Peki bundan sonrasında işler nasıl ilerleyecek? BTS ile anlaşabilecek miyim? Aynı evde yapabilecek miyiz? Peki ya ARMY'ler...

 

Hikayem şimdi başlıyor... Ben BTS'in Sekizinci Üyesi Kim Choa. Maceramı dinlemeye hazır mısınız?

 

 

Loading...
0%