Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@bewen_ustalar

 

Abim Le marketten geldikten sonra şu miraç delikanlısının numarasını zor da olsa abimden çalıvermiştim. Aslında o kadar da zor olmadı(!) alt tarafı sorguya çekildim yani, ne varki bunda.

Odama koşarak gittim ve kapıyı arkamdan hızla kapatım, yatağıma su dalışı yaparmışçasına atladım, ananaslı yorganımı kafama kadar çektim. O sırada ben den sanki aylardır yazmamışım gibi mesaj bekleyen canım arkadaşım alya'ya yazdım.

Nar TANEM💅: bakman için hamile kalmam gerekiyor heralde.

Nar TANEM 💅:ileride seni sorarlarsa, diyecemki;bir arkadaşım vardı, sapıkmı sapık, güzel mi güzel, taş karı mı taş karı, güzellik abidesi, aptal mı aptal, Türkçesi de bir o kadar bozuk, saçları bal mı bal, gözleri ela mı ela, birazcık ta ayı ve öküz, ama kalbimin sahibi canımım içi, sütü çilekli seni sürekli.

Ne TANEM 💅: gerizekalı bartu ayı abin geldi ve beni sattın gıne, öyle olsun Beren, ben de seni arkadaş sanmıştım. İlişkimiz bitti ayrılıyorum sen den.

(12.05)

Nar TANEM 💅:var ya gıne salak yerine konduk, hayat gıne bana pop işini döndü. ULA HAYAT.

(12.30)

Nar TANEM💅:YA BAK ARTIK. cinnet geçiricem herhalde, yakında evine gelip, 'inci teyze kusura bakma birazdan evinize füze atacağım için özür dilerim' diyeceğim. YETER ARTIK. annesi Spider-Man li hırka almadı diye üzülen, hayatı sorgulayan bir çocuk gibiyim şuan. Senin bana yazmamanın acısını yaşıyorum.

Alay nın sanki 'kıyamet kopmuş' ve 'aldatmışım' gibi mesajlarına göz devirmeden edemedim. İç çekerek arama yerine girip 'nar TANEM💅' adlı kişiyi aramaya başladım. Bir süre çaldıktan sonra açtı.

"Yav sen beni öldürecen mi kızım! Trip atavağım sana görüceksin sen! Sana öyle bir trip atıcamki 'artık yeter affet beni' diyerek peşinde koşucaksın! Allah mahfetmeye seni emi!"

Alya'nın avazının çıktığı kadar bağırdığında kulaklarım dan kan geliyormu diye kontrol ettim. Allah'a şükür hiç bir şey yok! Canım kulaklarım!

"Kızım alt tarafı 1 saat boş kaldın! Abartma, merak etme, aldatmıyorum seni."

"Yav bir git! İnci teyzeye söylicem seni hatta beyza ablaya da söylicem seni! Dicem Beren be-"

Alay nın kozunu ve en büyük dostunu koz olarak kullanma kısmı gelip çatıyordu. Nasıl susturacağımı biliyorum, ne kadar zekiyim allahım! Canım ben!

"Dedikodu var koş gel"

Telefon aniden kapandı, tabi ayaklarını götüne vura vura buraya gelmiyorsa! Benim adım Beren değil...

💋💋💋

"Bence abine söyle buraya gelsin, adamın karşısına geç deki; 'ilk görüşte aşık oldum zalımın oğlu gel benim ol!'

Alya'nın saçma fikirleri yüzünden ağlicaktım şimdi. Ya ben den daha zeki kız, bu konularda aşırı aptallaşıyordu! Allahım sen bu kızı eksik yaratmışsın! Biraz çık aklım olsaydı, valla alya ile paylaşırdım ama tahmin edersiniz ki -ne büyük şans- ben de de hiç yok! Allahım güzellik vermişsin bari şu beynimize de bir işlem yapsaydın!

"ya allahım! Alya saçma saçma konuşma, daha adam beni tanımazken gidip kollarına atlayıp 'benim ol baş belası' mı diyeyim. Adam da dün den razıydı zaten benim olmaya, gelicekti kollarıma 'tabiki olurum hadi evlenelim' mi dıcek. Daha yaratıcı bir şey olsun."

Alya biraz daha düşündü sonra iç çekerek yatağa zıpladı.

"Ya beren, bence ne yap biliyormusun. Git gizli numara olarak yaz, kim olduğunu da böylece öğrenmez, hem sana oyun çıkar, hem de biraz daha yakınlaşırsınız, belki de bir bakmışsın bana enişte gelmiş."

Alya'nın dediği bu sefer mantıklı gelmişti, heyecanla alya'ya sarıldım. Gerçekten bu fikir çok hoşuma gitmişti, belki de daha acemi olan hislerimi söylemenin yöntemi buydu. Belki de bir bakarsınız hayatım da beklemediğim şeyler yaşarım.

"Sen bir tanesin nar tanem! Çok güzel bir fikir bu! Hemen yazmalıyım."

Ve o gün aptal arkadaşımın, salakça fikri nin benim hayatıma çok büyük şeyler katacağını bilmeden yazdım. Benim acemi olarak başlayan hislerim ise, ileride hayatımın bir parçası haline gelen, sadece bir fotoğraf ta görmeme rağmen kalbim ın çıldırmış olduğu insana gerçekten aşık olmak, benim için o zamanlar söyleseniz gülüp geçeceğim bir şey dı. Tabi sadece bir şey ​​. O günkü mesajım, bir hayatın başlangıcı idi, bunun yanında ise, ilk görüşte aşk ın ilk günü ve çocuklarıma anlatabileceğim, en güzel masallardan biri olucaktı...

Loading...
0%