Yeni Üyelik
1.
Bölüm

~Tanıtım

@bibliophile_00

Başlama tarihi 21.07.2024 ve saat şuan 18.21

 

Selam Sevgili Okurlar, bu benim ilk kurgum ve her türlü fikre açığım. Saygı çerçevesi içinde beğenmediğiniz tarafları yazarsanız sevinirim. İyi okumalar dilerim umarım beğenirsiniz.

 

🔥

 

Sen kimsin ki ne beni öldüreceksin? Bi' kere ellerin bağlı, aptal." dedi maskeli terörist.

"Yüzbaşı Çetin, namı değer Kızıl Kurt. Tek aşkım vatanım ve bayrağım."dedi Alev karşısında ki teröriste nefretle bakarken. Aslında Ateş'i de ekleyecekti ama vazgeçti.

"Emin misin sevgili Alev, tek aşkının Vatan ve bayrak olduğuna haa? Pardon Alev değil, Kızıl Kurt." dedi alaylı bir ses tonuyla, ardından alaylı bir ses tonuyla kahkaha atıp maskesini indirdi.

Alev karşısında ki adamı görünce tüm nefretini kusarak bağırdı. "Bana bak eğer Ateş'e zarar verirsen seni yaşatmam, bu ezanlar şahidim olsun ki yaşatmam!"

Ölmezsen, ölürüm. Ama bende canımı sokakta bulmadım, o yüzden Ateş'e zarar vermeyeceğim merak etme ama senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim Alevcik."

Maskesini tekrar taktı, eline bıçağı alıp Alev'in yanına doğru ilerledi. Yanına gelince Ateş'e bakarak konuştu. "Ateş hiçbir şey yapmamak canını acıtıyor değil mi, haa?" dedi ardından Alev'in koluna çizik atmaya başladı...

 

🔥

 

Bu kitap Wattpad kapatıldığı için buraya taşınmıştır Wattpad açılırsa hem burdan hem de Wattpad'den devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Loading...
0%