Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@bilinmeyen.7

 

Yaklaşık 3 saattir dağda Albayın bana gönderdiği konuma yürüyordum.Postallarımdaki telefonu çıkardım ve albay'a mesaj attım görevde olduğum için ondan bilgi almalıydım.

"Komutanım istediğiniz konuma geldim teröristler çok fazlalar her an farkedebilirim.

"Tam istediğim gibi esir düşüceksin.Seni orda bazı süprizler karşıyabilir kendine hakim ol.Biliyorsunki içerde bir timimiz var kurtar onları bozkurt.Görev ismi:kızıl "

"Emredersiniz komutanım.İzninizle"

"İzin senindir asker"esir düşmek için napayım ki şimdi bilemedim.kampı izlerken aniden kafama silah dayandı.bu işime geldi işte.

"Oww kimler gelmiş komitan düştün elimize"dedi ,beni zorla yerin altına doğru giden hapisane gibi bir yere getirdiler.içeri girdiğimde 8tane asker vardı "Arkamdaki şerefsiz askerlere bakarak" size yeni arkadaş getirdim".Beni sıkıca sandelyeye bağladı.şerefsiz çıkarken askerlerle yarım saattir bakışıyorduk fakat üvey baba müsebetenin sesini duyana kadar .Demekki albay bundan bahsediyordu .Kendime hakim olmam gerekiyor.Üvey baba içeri girdi . Bana baktı kısa süre şok yaşadı.

OOO benim canım kızımda burdaymış nasılsın kızım?

hay ben senin kızım diyen azını si-seveyim

"çok iyiyim babacığım şurdan kurtulup üstümdeki iğrenç formayı çıkardıktan sonra daha iyi olacağım."Allahım şuan kendimi öldüresim var.

Baba eğer şuan benim dediğime inanmıyorsan küçükken sen beni eğitmedinmi senin öğrettiğin şeyi nasıl bırakabilirim.

Aynen canım çok iyi eğitmiti seni her gün döverek

naciye sen nerden çıktın yokturn bayadır.

canım sıkıldı bende bir ortalığı kontrol edeyim dedim.

iyi etmişsin hadi şimdi git.

Tabi kızım seni ben eğittim dedi .Pis pis sırıtmaya başladı pislik.Yanıma gelip ellerimi çözdü aslında bende çözerdim ama planı bozmamam gerekir .Askerlerin bana tiksinerek baktıklarını farkettim onlara bakıp alaycı bir şekilde gülümsedim.p.ç baba müsebetinin bana sarılmasıyla bende ona sarılarak bileğimdeki bıçağı çıkararak boynuna dayadım.

Şimdi sen nasılsın babacığım.

sessiz kalarak korkuyla bana bakıyordu

Ah canım babacağım hiç iyi durmuyorsun ve bazı unuttuğun şeyler var

1.olarak Bir Türk Askeri vatanına asla ihanet etmez

2.olarak Senin gibi bir şerefsizle kimse iş birliği yapacağını düşünmüyorum -çünkü ölüceksin-

ve son olarak sen beni terorist olarak eğitirken ben vatatınma daha çok bağlandım canım

Ayy madde sıralamaya bayılıyorum.Sevgili p.ç babacığımın boynuna bıçağın arka kısmına vurarak bayılttım.

Askerlere dönerek

Görev Adı:kızıl şimdi burdan hızlıca çıkmamız gerekiyor.derken ipleri çözüyordum.Ağır yaralı duran yoktu

.Komutanınız kim?

Benim diye bir ses geldi .Oha lan gözleri çok güzel

kampı korumak için dışarda 20 terorist var ama şuan büyük ihtimalle moladalar Batı tarıfına 2km yürüdükten sonra kuzeye4km yürüyünce helikopter sizi oradan alıcak.

peki sen ne yapacaksın dedi gözlerinin mavisine bayıldığım adam

Benim görevim burda bitmedi siz yola çıkın.Duygusuz gözlerimin içine beni anlamak ister gibi baktı bir süre sonra askerlerine dönerek Gidiyoruz dedi onlar batıya giderken ben doğuya doğru gidiyordum.Teroristlerin mühimmat olarak kullandıkları çadıra etrafa yavaş yavaş yayılmaya başlayan teroristlere görünmeden girdim içeri .yeterince bomba aldıktan sonra bir kurt gibi sessiz adımlarla bombaları çadırların etrafına dağıttım.

Sevgili babacığımı alarak kamptan uzaklaştım.Suratına mataramdaki suyu boşalttım .

 

 

İlk bölüm ve azıcık bir tanıtım olduğu için bu kada kısadır .Bölümler geç gelebilir.bundan sonraki bölümleri 8000kelime yazıcağım .Kitap yazıldıktan sonra düzünlenecektir.Lütfen yıldıza basmayı unutmayın canlar.öpüldünüz...

 

​​​​​

 

 

Loading...
0%