Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@bilinmeyenyazar

Babam gitmişti memleketimiz olan Mardindeydi ve tahminimizce uzunca bir süre gelmeyecekti o yuzden rahattım.

 

İnci geldi oturuyorduk bi anda doğruldu yerinden 'Ay yok ben pat diye söyleyeceğim'

Dedi neyi dememe fırsat vermeden bi hat çıkardı çantasından alık alık suratına bakıyodum bu ne dercesine sonra heyecanla konuşmaya başladı,'İzem bak bana kızma ama ben Abine yazacağım '

Bende normal karşıladım "ee yaz" dedim masumca 'kızım salak mısın bu hatla kim olduğumu söylemeden yazacağım' donup kaldım aklımın ucundan geçmezdi böyle bisey yapacağı "Kızım abim seni saniyesinde bulur adam asker numarayı kontrol ettirse eliyle koymuş gibi bulur hatta" dedim sıkıntıyla ilk başta ofladı.

Sonra ise ' Banane ya yeter artık ne olacaksa olsun yazacağım ben' dedi ve dedigi gibi hatları değiştirip abimin numarasını kaydetti. Bi an sadece bi kaç saniye bende düşündüm acaba dedim yazsam ne olur sonra saçmalama izem diye kızdım tabii kendime o sırada bi çığlık koptu. Direkt İnciye döndüm 'noluyo kızım' dedim yazdı yazdı valla yazdı diye tepinmeye başladı kizim ne diyosun bi dur desem de bi fayda etmedi.

 

●●●●●●●●●●●●●●●●

*Ertesi gün*

Abim ve İnci dünden beri konuşuyordu incinin abimi ikna etmesi bi hayli zor olmuştu az kalsın engelliyormuş abim İnci öyle dedi zor ikna etmiş. Ancak abimin yüzünde akşamdan beri bi tebessüm var o tebessüm bazen gülümsemeye dönüşüyor ama hemen topluyor kendini

 

Yarın doğum günümdü tam olarak 22 olacaktım,ama ben oyle büyük partileri pek sevmem İnci de tutturdu bu sefer baban yok yapalım neşen yerine gelsin diye bende bisey diyemedim,galiba yarın doğum günü partim var ve ben hiç mi hiç neşeli değilim 2 gündür Akseli görmüyorum nerde ne yapıyor bilmiyorum çünkü İnci de bilmiyor abime de soramam haliyle bekliyorum bakalım yarın doğum günüme gelecek mi diye düşündüm içimden yarın olacaklardan habersiz bir şekilde..

 

*Doğum günü *

Sabah bi huzurla uyandım bugün modum da keyfimde yerimdeydi Akselden ise hala haber yoktu bu durumda benim canımın sıkılmasına yetiyordu.

 

Kahvaltımı yaptım anneme evde yardım ettim yattım yuvarlandım derken saat 6 olmuş da benim haberim yok ve parti 8 de kapı çaldı ve gelen İnciydi.

 

Elinde elbiselerle gelmişti bide çanta vardı muhtemelen makyaj çantasıydı,elbise getirmişti çünkü benim pantolon tişört giyeceğimi biliyordu,o yuzden de kendinden getirmişti.

 

*Yarım saat sonra*

Kaç tane elbise denedim bilmiyorum artık bunalmıştım. Şuan ise bordo dizlerimin bir karış üzerinde dar,vücudumu tamamen sarıp belli eden bi elbise denemiştim bunu ise ben beğenmediğim için bu da olmamıştı elbiseler bitmek bilmiyordu daha 4 tane elbise vardı ben artık pes ederek elimi bi tane elbiseye attım İnciye dönerek "Bu son daha denemeyeceğim"

Dedim ve hemen banyoya girip üstümdeki elbiseyi çıkarttım,elimdeki elbiseyi giydim ve karşımdaki aynadan kendime baktım kesinlikle bunu giymeliydim çok beğenmiştim. Siyah yere değecek kadar bi uzunlukta, bacağıma doğru derin bir yırtmaca sahip sırt ve birazda göğüs dekoltesi olan bir elbiseydi aynı zamanda bel kısmı tam belime oturduğu için ince belim fazlasıyla belli oluyordu. Banyodan çıktım İncinin karşısına geçtim. "OHA! SEN GERCEK MISIN " Diye bağırdı açıkçası kulaklarımı hissetmiyorum şuan da 'Abartma lan ' diyerek ensesine geçirdim bi tane, kolumdan cekistirerek fazla vaktimizin kalmadığını direkt makyajımı ve saçımı yapması gerektiğini söyledi.

 

*Partiye 20 dk kala*

Hazırdık,ben en son karar kıldığımız siyah uzun dekolteli elbiseyi giydim,İnci makyaj olarak kırmızı bir ruj,maskara ve renkleri karıştırarak harika bir göz makyajı elde etti. Saçlarım dalgalı olduğu için sadece taramakla yetindi ve önden her iki taraftan da iki tutam bırakarak bir kaç tutam saç alarak arkada birleştirdi

 

 

İnci ise elbise olarak Haki yeşili dizlerinin çok az üzerinde ama sağ bacağından yırtmaçlı aynı zamanda sırt dekoltesi olan ince askılı bir elbise giyip makyajını da hafif şeftali tonlarında yaptı ama oda bana sürdüğü gibi kırmızı bir ruj sürdü saçını ise dalgalı yaptı ve o da önden iki tutam bırakarak at kuyruğu şeklinde topladı.

 

Simdi ise bizi alması için abimi bekliyoruz derken Abim aradı

 

*Komutanım Arıyor...*

 

"Efendim abi"

 

'Geldim ben güzeller guzelim bekliyorum '

 

"Tamamm hemen geliyoruz " dedim ve kapattım "Hadi gidelim " dedim İnciye

' kızım ben cok heyecanlandım begenir mi acaba ya off' diye sızlandı olduğu yerde kolundan tutup sürükledim asansöre binerek aşağı indik apartmandan çıktığımız gibi abim karşımızdaydı,gözlerini ayırmadan İnciye bakıyordu utanmadan baştan aşağı süzdü gözleri bacağında ki yırtmaca takıldı ağzının içinde biseyler geveledi, yalandan bi öksürük ile öksürdüm abim hemen bana döndü "Canımın canı ne guzel olmuşsun,meleğim diye boşa demiyorum tam bir meleksin" dedi utanarak teşekkür ettikten sonra İnci beklemediğim bişey yaptı. "He ben çok çirkin mi olmuşum yani " dedi yuzu düşerek abim ilk afallasa da "hayır be kızım ne çirkini sende çok güzel olmuşsun" dedi ve İncinin yüzünü güldürmeyi başardı.

 

*Partide*

Gelmemişti yoktu işte başlayalı yaklaşık 45 dakika olmuştu pastayı daha getirmediler çünkü İnci biliyordu bekleyeceğimi..

 

Serhat abi geldi yanıma "doğum günün kutlu olsun güzeller güzelim"dedi ilk basta şaşırdım sonra kız kardeşi gibiyim sonuçta diye üstünü kapatıp teşekkür ettim hediye paketi uzattı 'hiç gerek yoktu ama çok teşekkürler' dedim modum düşmüştü sonra Serhat abi 'bi dakika konuşabilir miyiz yalnız'dedi tereddüt etsemde ortam kalabalık bisey olmaz diye düşündüm ve kabul ettim kalabalıktan biraz uzaklaşarak kuytu köşeye gittik, 'Efendim Serhat abi' dedim "Yapma be güzelim canım yanıyor sen abi dedikçe" dedi anladım ne demek istediğini ama 'Anlamadım abi ne demek istiyorsun' dedim elimi ellerinin arasına aldı. " İzem ben seni seviyorum be kızım gör artık beni sana olan sevgimi,bakışımı,ilgimi" dedi dondum kaldım hızla çektim ellerimi 'Ne diyosun Serhat ABI ' dedim Abi kısmını bastırarak sonra arkamı dönerek gittim lakin Incinin yanına geldiğimde başımdan aşağıya resmen kaynar sular döküldü ....

Evvvvveeeeeettttt bölüm hakkında düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim ve isteğiniz doğrultusunda ilerlemeye çalışırım🤗

OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN LUTFEN 🌸

Loading...
0%