Yeni Üyelik
6.
Bölüm

5. Bölüm

@bilinmeyenyazar

Karşımdaydı,ama tek değildi yanında bi kızla üstelik el ele şok içinde kaldım sadece,yanımdaki İncinin 'Bu ne ya bu kız ne alaka mk ' dediğini işittim.

 

Gelmişti ama böyle gelmektense hiç gelmeseydi keşke,sorun yanında bi kız olması ve o kızın elini tutması değildi.

 

Sorun yanındaki kız Esraydı İnci ile kavgalı olduğumuz bi kızdı

 

Esra bizim liseden arkadaşımızdı lakin bana yaptığı birkaç yanlıştan sonra kavga ederek arkadaşlığımızı sonlandırdık İncide ben konuşmuyorum diye konuşmuyordu.

 

Yavasca el ele yaklaştılar bize doğru masaya geldiler Esra 'Ya canım doğum günün kutlu olsun ' diyerek bi paket uzattı, 'Gereksiz kişilerin gereksiz hediyelerini almıyorum kalsın sende ' diyerek arkamı döndüm gözlerim dolmuştu biliyordu Esra ile konuşmadığımızı özellikle benim kavgalı olduğumu da çok iyi biliyordu.

 

Sessiz sessiz ağlayarak ilerliyordum tam mekandan dışarı çıktım kolumu tutup ara da bir köşeye çekti hava karanlıktı yüzü görünmüyordu ama kokusu... Onu ele veren şey kokusuydu şuan karşımda dikilmiş olan kişi Akseldi.

 

"Çekil şuradan" dedim kolumu çekmeye çalışarak tabiki de bırakmadı 'Ya bırak kolumu bırak gidicem çekil önümden ' diye bağırdım bu seferde gözlerim dolu bir şekilde kendimi sıkmasam musluk gibi akacaktı göz yaşlarım gözlerim dolduğunu fark edince bıraktı "Canını mı yaktım özür dilerim .... konuşsana İzem neresi acıdı "

"Evet canım yandı Aksel pardon Aksel abi biliyor musun babamın yaptıkları bile bu kadar yakmadı canımı hiç bir zaman, mutluluklar size şimdi çekil önümden " tam lafımı bitirdim gideceğim derken "İzem hediyeni almayı unuttun hayatım yaa" diye Esra geldi.

 

Tahammülüm kalmadı paketi aldım açarken de " Hediyeni de seni de tövbe ya " diye saydırıyordum ki açtığım zaman donup kaldım, bu kolye Toprağın bana aldığı kolyeydi.

 

Toprak kim diye soruyorsunuz biliyorum, Toprak... Benim eski sevgilim aynı zamanda ilk ve son sevgilimdi hersey zaten toprakla sevgili olduktan sonra oldu Esra toprağı seviyormuş ama ben bunu bilmiyordum Ben toprakla çıkmaya başladıktan sonra Esra bana tavır aldı kavga etmeye başladık sıklıkla sonra ise derdini anladım bi gün kavga arasında ağzından kaçırdı.

 

Toprak ile ayrıldıktan bi süre sonra Toprak ve Esra oldu,Toprağın bana aldığı kolyeyi toprağa geri verirken " Bana tercih ettiğin kızlara verirsin" demiştim Esra da suan da bunu anlatmaya çalışıyordu senden aldı ve bana verdi benimde sana hediyem olsun demek istiyordu. Kolye elimde oylece kaldım orada kendime gelince direkt saçına yapıştım Aksel bile ayıramadı bizi sürekli "İzem bırak kızın saçını neye dellendin ne güzel bir kolye işte " diyip duruyordu ama canımı en çok yakan " Al şu hediyeni ve hemen bırak sevgilimi canımı sıkma daha fazla canımı sıkarsan canını sıkarım''dedi ve bana bunu Esranın yanında söyledi o sırada İnci geldi 'Noluyor'dedi Akselde "bisey anlamadım Esra ne güzel kolye almış delirdi hanımefendi kolyeyi görünce" dedi İnci direk kolye kutusunu aldı ve o da donup kaldı önce Aksele döndü 'Az once dediklerinden ilerde çok pişman olacaksın 2 günlük şu salak kız için bu kızı ağlattın ya çok yazık bu kızın seninle neden birlikte olduğunu öğrendiğin de İzeme beni affet diye yalvaracaksın' dedi. Kolyeyi alıp Esraya baktım "Eski sevgilimin Artığı ile mi geldin doğum günüme sana yakışan hareket devam et " dedim bu sefer de Aksele döndüm bakmak ile yetindim. Arkamı dönüp gidiyordum ki İnci başladı konuşmaya "Sen bu kızın neler yaptığını bilmiyosun yazık sana abi yazık pişman olacaksın,bu kız var ya İzemin sev-" derken bağırarak kestim sözünü 'İnci yeter! sus lütfen,gidelim burdan lütfen' dedim dolu gozlerimle kendimi ne kadar sıkarsam sıkayım suan ağlıyordum,Bana doğru bir adım attı Aksel 'Minik serçe ' dedi sakinlikle elimi kaldırarak durdurdum " Yaklaşma,yanıma Yaklaşma bundan sonra, yaptığın şeyin farkına var Aksel yeter, şu kızın seni gerçekten sevdiğini düşünüyor musun kaç gündür tanıyorsun bu kızı, onun istediği de tam olarak buydu onun yanında bana bağırman ve sözde sevgilini koruman istediğini verdin ona bravo sana bi süre görüşmeyelim lütfen " dedim ve hızla ilerledim.

Evvvveeettt yeni bölüm geldiiiii🥳

Çoğunluk değil belki ama bir kaç kişinin at demesi üzerine attım bölümü iyi okumalar bebeklerimm🤭🫀

Loading...
0%