Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Bölüm - 2

@birbulutkalemi

Telefonu hızlıca yanıma atıp heyecanla cevap eklemeye başladım. Gelen mesaj sesiyle birlikte korkarak bıraktığım telefonu elime aldım. Gerginlikle gelen mesajı açmamla sinirlenip aynı oranda pişman olmam bir oldu. Fakat ne yazık ki artık her şey için çok geç, keşke yazmasaydım da ayakta uyusaydı.

530: Kimsin sen?

530: Ne saçmalıyorsun! İnsanlara iftira atmak yakışıyor mu hiç?

Hah ne saçmalıyor muşum da yok iftira atıyormuşum da sen kimsin ki senin için yalan konuşacağım acaba ben. Her neyse inme kızım sen o seviyeye insan gibi cevap ver. Bir iyilik yapmak istedin anlat güzelce derdini. Derin bir nefes alıp sakince cevap yazdım.

Siz: A ah üzerime iyilik sağlık beyefendi ne iftirası. Gördüklerim ve duyduklarımı size söyledim sadece.

530: Hangi aklı yerinde insan şu yaptığınızı yapar acaba?

Haklı adam bir yerde yani bir şey de diyemiyorum ki...

530: Belli ki Esra ile bir derdiniz var. Fakat ben gelmem öyle oyunlara, annem tanıyıp güvenmediği kimseyi bana önermez zaten.

Hay Esra kadar kafana taş düşsün emi! Ana kuzusu seni bilseydim böyle olacağını hiç yazmazdım. Tanıyıp güvenmediği kimseyi önermezmiş ulan kadın kızı otobüste gördü ne tanıması. Gerçi kadın da iyi birisine benziyor yani o kadından bu çocuk nasıl çıkmış anlamadım ki.

Siz: Hah işte bende ondan yazdım ya zaten, anneniz çok iyi biri gibi göründü gözüme üzülmesin diye.

530: Ah teşekkür ederim bu zamanda böyle iyi insanlar kalmış mı ya!

Hah bir de laf soktuğunu sanıyor tavırlara bak ya. Madem pis oynuyoruz ben de aynı şekilde karşılık veririm.

Siz: Ne demek beyefendi rica ederim insanlık vazifem.

İşte şimdi de cevap ver de görelim.

530: Dalga mı geçiyorsunuz hanımefendi! İşinize gücünüze bakın sizin gibi insanlarla uğraşacak vaktim yok benim. Esra da yapmaz zaten öyle şeyler. Bir daha da yazmayın bana, kendinizi karakolda bulursunuz. Tabi yaşınız yeterse.

A ah resmen bana çocuk dedi. Yok karakolda bulurmuşum kendimi de yok vakti yokmuş da sanırsın ülkeyi kurtarıyor süper kahraman! Hadsiz!

Siz: Hanzo! Sana yardım eden aklıma tüküreyim! Suç bende zaten, niye insanlık ediyorsam. İnşallah sana da boyunuzu takar da görürsün, hak ediyorsun sen!

Oh rahatladım be, bu ne alttan aldıkça üste çıkıyor. Tamam yaptığım normal herkesin yapacağı bir davranış değil dedim bir yerde onu anlamaya çalıştım ama buraya kadar yani.

530: Düzgün konuş kızım! Hem iftira at hem de üste çık oh ne ala!

Bak hala ha!

Siz: Seninle muhatap olmuyorum daha da işine bak.

Mesajın iletildiğine emin olunca yazmasına fırsat vermeden engelledim bir güzel.

530: Çok meraklıyım ya sana sanki, akşam akşam işim gücüm yok uğraştığım şeye bak ya. (Mesajınız İletilmedi.)

530: Engelledin mi bir de! İyi yaptın yoksa sonun karakoldu.

530: Ne yapıyorum ben kendi kendime konuşuyorum.

Hah! İftira atıyormuşum, sen kimsin acaba kimsin de ben sana iftira atayım be! Kimsin sen! Yok, yok ama tüm suç bende. Sırf zamanında sen boynuzlandın, başkasının da başına gelmesin diye tanımadığın etmediğin adama yazarsan böyle olur tabi! Yok ama benim de adım Asya ise ben bu iftiracı ithafı ile kalmam! Gör bak yarın nasılsa hafta sonu o kızı takip edip sana nasıl ispat ediyorum. Benden özür dilemeden, dediklerini sana yedirmeden peşini bırakmam artık senin! Bittin oğlum sen kork benden artık! Hehheyt be sen kimsin ki bana öyle diyeceksin hah...

Neyse sakinim, şimdi yatıp uyuyacağım ve sabah o kızın peşine düşüp her şeyi ortaya çıkaracağım, ama önce prensesliğimize zeval gelmesin diye maskemi yapıp bir kaç bölüm dizimi izleyip Dean aşkımla aşk yaşamam lazım ki enerji toplayayım.


İnstagram/Tiktok: birbulutkalemi

Loading...
0%