Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Bölüm - 3

@birbulutkalemi

13 Aralık Sabah Saatleri

 

Siz hiç sabah erken kalkmak zorunda olmadan uyanmak nedir bilir misiniz? Hemen anlatayım size, siz nerden bileceksiniz e dostlar. Şimdi şöyle arkanıza yaslanın, rahatlayın biraz malum birazdan kıskançlıktan orta yerinden çatlayacak olanlar ve erken kalkmak zorunda olmayan şanslılar var.

 

Gelelim bilmeyen şanssız kısma, bakın arkadaşlar önce bir şöyle erken uyanıyorsunuz vücut alışık olmayınca tabi normal şeyler bunlar. Sonra efendim hemen saate bakıp oo daha erkenmiş deyip vurup kafayı hemen geri uyumaya devam ediyorsunuz. İşte bu en haz verici olanı.

 

Sonra, kalktın mı acele etmene hiç gerek yok, önce bir yarım saat yatakta telefon keyfi sonra efendim kalkıp sallana sallana hiç acele etmeden kahvaltını yine en sevdiğin dizi filmi izleyerek yapıyor ve keyfini çıkarıyorsun. Aynen benim şimdi yaptığım gibi. Evet artık erken kalkmak zorunda olanlar oturup ağlayabilirler. Neyse fazla lak lak yaptım benim bugün önemli işlerim var onları halletmem lazım görüşürüz sevgili dostlarım.

 

Öğleden sonra

 

 


İşlerimi halledince her ne kadar başkasının mesajlarına bakmak ayıp olsa da dün o kızın mesajında okuduğum gibi Kızılay Meydanına geldim. Biraz geniş bir alan olsa da her Ankaralı bilir ki kızılayda buluşmak için sözleşirlerse bu aslında Kızılay Avm önü demektir. Bu yüzden ben de burada durmuş dün ki kızı bekliyorum. Umarım vazgeçmemişlerdir.

Çok beklememe gerek kalmadı ki geldiğini gördüm. İşte bu sen şimdi görürsün! Kız bana doğru yürüyünce bir tereddüte düştüm acaba söyledi de kız bana mı geldi diye ama beni geçip gitti. Hemen geri dönüp fark ettirmeden ne yaptığına baktım.

Kız birisine sarıldı, tamam bu normal arkadaşı olabilir elbette. Hemen şey de yapmayayım yani. Çocukla birlikte yürümeye başladıklarında ben de arkalarından takip etmeye başladım. Allah'tan etraf kalabalıkta fark etmezler.

Biraz daha yürüyüp bir kafeye girdiklerinde bende biraz bekleyip oturdukları cam kenarına bakan dışarıda kalan bir masaya oturdum. Bir kahve söyleyip onları izlemeye başladım. Arkadaştan ziyade flört gibi gözükseler de işimi garantiye alıp beklesem iyi olur.

Bu arada çaktırmadan bir iki fotoğraflarını da çektim. Ve beklediğim hamle geldi öpüştüler! İşte bugün şans benden yana kaçırmadan o hallerini de çektim. Evet biliyorum yaptığım şey doğru değil ama ne yapayım iş artık benim yalancı olmama kadar geldi hem de bu karakter yoksunu kız yüzünden.

Keyifle arkama yaslanıp dün engellediğim numaranın engelini kaldırdım. Şimdi görürsün sen bakalım bu sefer ne diyeceksin? Ne yazsam ki...

Siz: Hala iftira attığımı mı düşünüyorsunuz?

Evet güzel bir giriş, tebrik yok mu?

530: Yine mi siz hanımefendi! Bakın bu böyle olmaz, bu şekilde insanları rahatsız edemezsiniz! Son uyarım olsun artık bu size, insanlar hakkında yalan konuşmayı bırakın bana da bir daha yazmayın anında şikayetçi olacağım yoksa.

Siz: Bakın ben de size çok meraklı değilim! Dün gereksiz yere yalancılıkla suçlandığım için bugün yazdım! Alın size ispat beni buna siz mecbur ettiniz, kimse bana yalancı diyemez.

Ve ilk çektiğim fotoğrafı gönderdim ona. Karşılıklı oturmuşlar ellerinde kahve bardakları kocaman güldükleri bir fotoğraf. Buna da laf ederse diğerini göndereceğim.

530: Bir de gizlice kızı takip edip fotoğrafını mı çektin! Manyak mısın sen!!

Allah'ım ben ne günah işledim de bu adamla uğraşıyorum acaba?

Siz: Tabi ki takip edip çektim! Başka türlü nasıl ispatlayabilirim acaba?

530: Bu yaptığın suç biliyorsun değil mi?

Siz: Önemli değil bu ülkede katiller tacizciler hapis yatıyor mu ki ben yatayım ayrıca dediğim gibi ispatlamak için çektim! Sanki bir yerde mi yayınladım, kimse bana yalancı diyemez nokta!

530: Her neyse o fotoğraf bir şey kanıtlamaz, arkadaşı da olabilir. Sen hiç arkadaşınla bir yerlerde bir şey içmiyor musun sanki?

Siz: Yok ya benim vaktim olmuyor genelde ben yoğun çalışıyorum bir bugün izin günümdü.

Boş bulunarak attığım mesajı okuyunca yine pişman oldum. Benim bu düşünmeden hareket etme işini ciddi anlamda bırakmam lazım.

530: Onda da masum bir kızı takip ederim, arkadaşıyla fotoğrafını çeker Timur'a atar aralarını bozarım mı dedin yani! Hayır anlamıyorum ne yaptı ki bu kız sana da böyle düşman oldun.

Siz: Valla hiç kusura bakma da kimse arkadaşını kafede bu şekilde öpmez. Al sana ikinci ispat hadi şimdi yoluna! Ben kendimi akladığım ve sana da dediklerimi kanıtladığım için içim rahat, sana da iyi boynuzlanmalar. Çok bile katlandım bana yalancı diyen birine.

Bu sefer ki fotoğrafta yine aynı şekilde karşılıklı oturuyorlar, tek fark insan içinde utanmadan birbirlerini yemeleri. Tamam anladık sevgilisin öpersin de toplum içinde bir kafede ki burada çocuklarda varken yapılmaz yani.

Şimdi seni gönül rahatlığı ile engelleyip yoluma devam edebilirim. Kimse ile uğraşamam yani! Bir iyilik yapalım, aldatılmasın dedik başımıza gelenlere bak!

Siz: (Bu kişiyi engellediniz.)

530: Ne bir dakika dur, sen ciddisin.

530: Nasıl yapar bunu ya! Daha dün akşam konuştuk, hayatımda kimse olmadı dedi bana.

530: Bu nasıl bir karakter.

530: Özür dilerim söylediklerim için, kırdım sizi de boş yere.

530: Hey!

530: Engellemiş olmazsın değil mi?

530: Engellemişsin...






İnstagram/Tiktok: birbulutkalemi

Loading...
0%