Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Bölüm - 5

@birbulutkalemi

13 Aralık akşam saatleri

 

Timur'dan

 

Nihayet devriye ve dosya işlerim bitti. Sonunda serbestim, gerçi nöbetim var ama önemli bir sorun olmadıkça kimse rahatsız etmez. Yazmak için en uygun an şimdi. Hemen ikinci sim kısmına yeni hattı taktım ve ayarlarını yaptım. Ne diye kayıt etsem ki, neyse isimsiz yazalım şimdilik sonra adıyla kayıt ederim.

 

Yeni kişi oluşturuldu, İsimsiz.

 

Siz: Merhaba, iyi akşamlar.

 

Mesaj attım ama hemen görür mü ki acaba? Ya da cevap verir mi? Gerçi kesin verir, biraz meraklı bir tip yoksa niye gelip o konuda bana yazsın ki. Evet mesaj sesi bakalım yazan sen misin?

 

İsimsiz: İyi akşamlar. Nasıl yardımcı olabilirim?

 

İsimsiz: Hanife teyze sen misin yoksa, iğnen mi yapılacak? E ama ben sana bana sormana gerek yok evde ışığı görürsen gel yaparız dedim ya.

 

İğne dediğine göre hemşire sanırım. Gerçi bana neyse hemşireyse ne değişecek acaba, Timur sen de dile özrünü. Al kızın gönlünü, herkes kendi yoluna sonra.


Siz: Yok o değilim, Timur ben hanımefendi.

İsimsiz: Timur mu? Siz kimdiniz acaba? Kusura bakmayın bu ara hastane yoğun hatırlayamadım?

Siz: Mesaj atıp aldatılmasına engel olduğunuz kişiyim. Özür dilemek için yazdım size, haksız yere kötü söylemlerde bulundum, üzgünüm. Fakat takdir edersiniz ki ortada annem gibi bir faktör varken hiç tanımadığım birisine güvenemezdim. O yüzden lütfen affedin, kırdım sizi.

İsimsiz: Biraz öyle oldu. Keşke önce olayı dinleyip sonra yargılasaydınız ama artık iş işten geçti, oldu bitti. Yani yapılacak bir şey yok.

Haklı tabi kız sorgulamadan iş yaparsan böyle olur.

Siz: Kendimi nasıl affettirebilirim, kırdım sizi?

İsimsiz: Gerek yok beyefendi, bundan sonra hayatınıza düzgün insanları alıp, karşınızdaki kişiye de söz hakkı verin. Kendisini ifade edebilsin kâfi benim için.

Siz: Olmaz, lütfen izin verin telafi edeyim. Zaten normalde hiç yapmayacağım bir davranış. Kimseyi kırmamaya özen gösteririm her zaman. O gün biraz ters bir günde işle ilgili sıkıntılar falan biraz size çattım gibi oldu.

İsimsiz: Olan oldu artık, lüzum yok.

Siz: Olmaz, izin verin telafi edeyim. Ne yapabilirim sizin için? Aksi halde kendimi çok kötü hissedeceğim kimsenin kalbini kırmak istemem, kırdığımı bilirken ise onarmadan duramam.

İsimsiz: Hiç bir şey yapamazsın, beni tanımıyorsun. Ben de seni tanımıyorum sorun değil.

Siz: Tanışalım o zaman, ben de kendimi bir şekilde affettiririm olmaz mı. Kendimi çok mahcup hissediyorum böyle.

Umarım kabul eder. İyi birisi olduğu hiç tanımadığı bana yardım etmek istemesinden belli.

İsimsiz: Neyse, içimden bir ses iyi birisi olduğunu söylüyor tanışabiliriz ama baştan uyarıyım seninle buluşmam mesajlaşırız, dönem kötü malum kimin ne olduğunu bilemem.

Sözlerine sinirlensem de bir yerde haklı kız. Öyle bir hale geldik ki bir şey diyemiyorum. O yüzden daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yapıp mesleğimin arkasına sığınacağım ilk defa.

Siz: Askerim ben hanımefendi, Allah'a şükür o tarz insanlara müdahale edip durduruyoruz. Öyle şey olmaz ama tamam kendinizi rahat hissedin mesajla tanıyalım birbirimizi.

İsimsiz: Anlayışın için teşekkür ederim de şu siz bizli yazması çok yorucu ya ben yazamam öyle sürekli üşeniyorum hem de geriliyorum biraz sorun olur mu?

Bu bana fazla garip gelse de herkes benim gibi asker disiplini ile büyümüyor sonuçta, gayet normal bir istek olabilir sorun yok bir kişiye mahsus sınırlarımı genişletebilirim çünkü ben ailem ve timim dışındaki herkesle resmiyimdir.

Siz: Yok hiç problem değil gerilme sen, bende sana uyarım o zaman.

İsimsiz: Tamam, anlaştık o zaman.

Siz: Tanışalım bakalım, isminizi öğrenebilir miyim acaba hitap edebilmek için?

İsimsiz: İsmim Asya, sen askersin senin şimdiye kadar beni 40 kez araştırman gerekmiyor muydu? Tüm kitaplarda öyle oluyordu.

İstesem yaparım tabi de insanlar sınırlara saygı duymalı, kişiden gizlice onun hakkında bir şeyler öğrenmek doğru değil. Tabi bu kişi bir suçlu değilse.

Siz: Sadece numaranı bilişime verip tehlikeli bir durum var mı diye baktırdım, kalanı sormadım en başta ismini söylemedin demek ki bilmemi istemedin aksi saygısızlık olur. Hem böyle daha iyi seni senden tanımış olurum.

İsimsiz: Çok düşüncelisin, teşekkür ederim.

Mesaj atarken kapı tıklatıldı. "Gir." içeri nöbetçi askerlerden birisi geldi. "Komutanım, beklediğimiz kamyonetler sınıra yaklaştı. 30 dakika sonra güzergahta olurlar çıkmamız lazım." dedi.

"Tamam asker, çık sen! Hazırlanın 15 dakikanız var, 15 dakika sonra kapıda olun." asker çıkınca bende hazırlandım, tam kapıdan çıkarken aklıma Asya ile konuştuğumuz geldi. Kırdığım kalbi onarmak için konuşsam da haber vermeden yazmayı bırakmak olmaz, o yüzden haber vereyim de iyice ayıp olmasın.

Siz: Rica ederim. Benim şuan gitmem lazım, görev emri geldi. Daha sonra seni tanımaya devam etmek isterim Asya. Görüşmek üzere iyi akşamlar tekrardan.

İsimsiz: Tabi konuşuruz Allah yardımcınız olsun. Dikkat et kendine kolay gelsin.

İsimiz: Gerçi bu durumda kolay gelsin mi denir bilemedim ama ilk defa bir askere görev öncesi mesaj atıyorum.

Siz: Sorun değil teşekkür ederim.

İsimsiz: Görüşürüz.




İnstagram/Tiktok: birbulutkalemi

Loading...
0%