Yeni Üyelik
23.
Bölüm
@birdeliyazariz

Motorundan ilk inen Miray oldu. Arel ve Bulut da ardından inip motorlarını duvar dibine bırakmışlardı. Arkamda ki Turan'ın "Sik kafalılar niye burada?"diye sorduğunu duymuştum. En önden Miray bize doğru yürümeye başladı. Arkasından da salak ikili yürüyordu. "Nerden bileyim ben? Abim diye günlük programını takip etmiyorum!" Yunus, sitemkâr ses tonuyla Turan'a bağırıyordu. Miray dibimize kadar geldiğinde mini deri eteği, lacivert kolsuz cropu ve diz üstü çizmeleriyle beni baştan aşağı süzdü. "Gerçekten vasatsın. Fırat sende ne buldu anlamıyorum. Yatakta mı iyisin? Pek sanmıyorum." Arkamda ki Elfin öğürme efekti yaptı. "Az önce o yatakta iyi olduğunu mu iddia etti? Gerçekten hemcinsim olduğunu bilmek midemi bulandırıyor. Miray, tatlım, canım benim uza. Tabi kolum kadar olan topuklu çizmelerinle örtmeye çalıştığın kısacık boyunla uzayamaz gibisin. Yazık." Nefessiz kurduğu cümleye kendi de hayret etmiş olmalıydı ki "Konu kızlar olunca çenem düşüyor vallaha,"dedi. Turan,sevgilisinin belinden tutup dudağına buse kondurdu. "Düşüyorum her halina Zeynep."

 

Miray,ters bakışlarıyla Elfin'i süzdü. Ne ara geldiğini çözemiyor gibiydi. Bende emin değildim çünkü Elfin az önce bir kızla yarış çizgisindeydi. O kız da şu an buradaydı. Hatta Miray'a olan bakışları pek dostça değildi. "Ne oldu minik taklitçim? Tarzımı çalmaya çalışırken rüküş olmuşsun da ondan soruyorum." Kumral kız hafif sırıtışla sormuştu bunu.

Miray gittikçe bozulan yüzüyle belini kavrayan Arel'e bir bakış attı. Kumral kız devam etti. "Sorum cevapsız kaldı? Ama kalbimi kırıyorsun Miraycım. Hani bana marka soruyordun ya üstündekiler bit pazarı balım. Anlamayacak kadar salak değiliz." Miray, gözleri dolu dolu bana bakıyordu. "Fırat'ın aklını çeldin şimdi de arkadaşlarımla birlik olmuşsun." Kırıldığı belliydi. Sanki ben halt yedim? Arel,Miray'ı geri çekti. "Buraya yarış yapmak için geldik. Var mısınız? Yok musunuz?" Tek kaşını kaldırışı çok komikti lakin ciddi ortamda olduğumuzun farkındaydım. Gülmemeliydim. Fırat'ın da yanımda güldüğünü duyunca kahkahayı patlattım. Herkes bize katıldı,gülüşlerimiz arazide yankılanıyordu. Turan,Elfin'le beraber önümüze geçti. "Burada yarışmak için gerçek bir ekibiniz olmalı. Siz sadece 3 kişisiniz." Bulut, gözlerini devirip telefonunu çıkardı. Dakikalar içinde konuştuğu kişiden iyi bir haber almış olmalı ki Arel'e başını salladı.

"Ekibimiz var. Hemde sizleri çok seven kişilerden oluşuyor." Araziye giriş yapan motorlarda ki insanlar hiç görmediğim kişilerdi. Elfin'in "Bu nerden biliyor Barış'ı?" diyişinin arından kumral kız okkalı küfürler söyleyerek motorlara bakıyordu. "Kerem mi o?" Kızın yanındaki sarışın çocuk küfür edip arkasını döndü,kendi kendine "Ben bunu komalık etmemiş miydim lan?" diye sorular soruyordu.

 

Ortam tam şenlik alanı havası aldı çünkü öğrendiğim üzere gelenlerin hepsi ekibin eski rakipleriymiş. Turan kişi sayısı 5'e ulaştığı için ekip olduklarını kabul etmişti. Kerem, Barış,Bulut,Arel ve Miray karşımızda ip gibi dizilmiş şekilde duruyorlardı. Kendi yarışmak istedikleri kişileri sanki göz hapsine almışlardı. Nerden mi anladım? Miray'ın dik dik bana bakmasından. Fırat,Miray'ın motor kullanmada acemi olduğunu falan söylese de emin olamıyordum.

 

Pamuk prens(es): bunlar kazanırsa ne isterler sizce

 

Atgüneş: doğru lan boşuna yarışıyor olamazlar amk

 

Al sancak: Miray Fırat'ı istiyorum derse çok gülerim çünkü Arel ile sevgili gibi duruyorlar

 

Fıtrat: boş yapmayın istedikleri çok basit

 

Pamuk prens(es): kesin namusuma göz diktiler pis şerefsizler

 

Al sancak: Fırat araya reklam da girdiğine göre ne istediklerini söyle

 

Fıtrat: motorları ve araziyi istiyorlardır

 

Göksel: sanmıyorum daha saçma bir istekleri olduğuna eminim

 

Atgüneş: Göksel dadaş haklı daha mantıksız şeyler düşünüyorlar o mallar

 

Fıtrat: o zaman ne istiyorlar?

 

"Telefona bakmayı bırakır mısınız? Sorunumuz var gibi de!" Turan azıcık sinirliydi galiba yani sanırsam.

Fırat,Mert,Yunus,Enes ve ben aynı anda telefonları cebe attık. Yarış teklifini tabii ki de kabul etmiştik. O yüzden kimin yarışacağını tartışmak için salak gruptan uzaklaşıp koltuklara geçmiştik. Biz beşli olarak telefonlara gömülünce haliyle de seçimleri duymamıştık. "Turan ve Barış yarışıyor bu kesin. Kerem ve Karan yarışıyor bu da emin olduğumuz yarışlar arasında. Fırat da Arel'i alır her yolda. Peki Bulut ve Miray'la kimler yarışacak?" Elfin en kısa özeti geçmişti. Miray muhtemelen beni rakip seçerdi de Bulut bu denklemde kimi seçiyordu?

Yunus öne atılıp "Bulut bende siz rahat olun,"dedi. Pekâlâ Gamze'nin yeni çıktığı çocuk eski çıktığı çocuğa karşı bu kesinlikle eğlenceli olacak.

Loading...
0%