Yeni Üyelik
24.
Bölüm
@birdeliyazariz

"Evet, yarış için herkes eşini seçtiğine göre karşı tarafa kararları bildirelim?" Hepimiz Turan'ın sorusunu kafamızla onayladıktan sonra ayağa kalktık. Sonunda konuşmamızın bittiğini anlayan beş avanak yanımıza doğru geldi. "Miray hariç herkese biri düşüyor. Miray'ı da Kayra haşat etmek istiyordu en son. Ne dersin Miray?" Elfin alaylı sorusunu Miray'a yöneltti. Miray,Arel'in belindeki elinden güç alıyor olmalı ki "Kabul. Pistte ağlayınca mendil uzatırım arkadaşınıza." Kendini ne sanıyordu? Ya da kim olduğunu düşünüyordu da aşırı emin konuşuyordu? Sinirimi bozan tavırlarıyla topukluları üzerinde gerisin geri döndü ve motoruna ilerledi. Bizler de kendi motorlarımızın yanına geçmiştik. Tabii ben sadece artçı olarak Fırat'ın yanında dikiliyordum.

Dakikalar içinde ilk yarışçılar yerlerini aldı. Turan, Kayra'nın sağ tarafına Barış ise sol tarafına geçerek motorlarına bindiler. Kayra elindeki garip bayrağı havaya kaldırıp geri sayıma başladı.

 

"3" Sesi boş arazide dalga dalga yayıldı.

"2" Elfin şimdiden kazandığımıza emin bir gülüşle Miray'a döndü.

"1" Miray, Elfin'in bakışlarına "Ne diyorsun?" Şeklinde karşılık verdi.

"0, başlayın!" Ve Elfin, Miray'a orta parmak çekti. Göz kırpmamla motorların hızı aniden değişti. Duran motorlar şu an uçacak kadar hızlı gidiyorlardı. Turan hiç zorlanmadan Barış'a fark atarak 5 turunu bitirdi. Barış kaybettiğini anlayamamıştı bile.

Sıradaki yarış için Karan ve Kerem yerlerini aldılar. Motorlara binildi. Geri sayım yeniden başladı. Bu sefer Kayra gülüyordu. Herkesin sevgilisine olan güveni tamdı. Bu yarışı 5-0 kazanma ihtimalimiz çok yüksekti.

 

"3,2,1,0 başlayın!" Kayra'nın geri sayımı bir öncekinden hızlı gerçekleşti. Karan zaten bunu bekliyor olmalı ki hemen başladı. İlk üç tur önde gidiyordu fakat üçüncü tur bitiminde aniden frenlerine asıldı. Neredeyse takla atıyordu. Kerem kahkahalar eşliğinde 5 turu bitirdi. Yüksek ihtimal hile yapmıştı piç.

"Karan'ın tekerleklerinde delil oluşturmuş fark ettin mi?" Fırat, kulağıma eğilmiş bunları fısıldarken Kayra motoru inceliyordu. Gerçekten dikkatli bakıldığında delikler olduğunu gördüm. Çok korkunçtu! Hilesiz kazanamayacaklarını bildiklerinden bu yönteme başvurmaları tiksinti duymama sebep oldu.

 

Fırat ve diğer bizden yarışacak olanlar özenle motorlarının lastiklerine baktılar.

Başka kimseye bu kumpas kurulmamıştı. Kerem'i maalesef kazandı sayıp yarışa devam ettik. Yunus ile Bulut yarışı hepsinden çekişmeli geçecek gibiydi. Yarış başlamadan önce Mert grupta motivasyon konuşması yaptı.

 

Pamuk prens(es): çıktığın bu yolda gösterdiğin bu azimle yılmadan devam edersen hem Gamze 'nin gönlüne hemde yarışta Bulut'un önüne geçersin yiğidim

 

Al sancak: bu benim moralimin içinden geçiyor

 

Atgüneş: Fırat üzgün motivasyon konuşması yok diye

 

Fıtrat: lan Enes girme şunun aklıma

 

Pamuk prens(es): sür motorunu bas gazına haydi herkes nikah masasına canlar evlenecem yakında ne motivasyonu bana azıcık yol gösterin

 

Kimse Mert'e cevap yazmamıştı. Yunus motoruna geçtiğinde Fırat tekrar kulağıma eğildi. "Yunus'tan sonra ben yarışıyorum." Ağzımın içinden "Eee?"harfi dışında kelime çıkmadı.

"Eee kazanırsam alırım aferinimi." Galiba ilaç talep ediyor. "Peki sağlık ocağına yazdırırım." Dudakları boynuma yaklaştı. Fazla yakınlıktan midem kasılmıştı. "Bence de sağlık ocağına gidip aferin al ama başka zaman başka durumda." Alt metni anlasam da anlamazdan geldim. Sahte öksürükle kendimi geri çektim. Yakınlığımız sonlandığında somurtup motoruna döndü. "Gördün mü kızım red yedim!" Sitemli sesine karşı sadece gülmekle yetindim. "Kızının adı var mı?" Hızla başını salladı. "Tabii ki var. Nebesnyy 2.0 nasıl isim?" Benim nicknamemi motoruna takması fazlasıyla şekerdi. "Muhteşem. Sus da yarışı izleyelim." Memnuniyetle önüne döndü. "Hay hay püsküllü belam." Biz yarışı izlemeye döndüğümüzde Yunus 2. turunu tamamlamıştı.

 

Bulut daha ilk turu yeni bitirdiğinden gaza çok yüklenmeye başladı. Takla atması muhtemel bir arazide yaptığı ölüme davetiye çıkarmak oluyordu.

Neyse ki bu yarışta kazasız belasız atlatıldı ve Yunus 1 tur farkla kazandı.

Üç yarış anlatmıştık 2-1 önde gidiyorduk. Fırat'ın kazanacağına olan inancım zaten tamdı. Yarış çizgisine ilerlerken ardından bağırdım. "Kazanırsan sana en büyük sırrımı söylerim!" Merakla bana döndü. "Sahiden mi?" Onaylar şekilde başımı salladım. "Sahiden. Şimdi o yarışı kazan."

Çizgide yerlerini aldılar. Arel piç gülüşüyle Fırat'a döndü. "Beni sen sanarken nasıl da ilgili davrandı anlatamam. Bebeğim demeler öpmeler havada uçuştu." İftira atıyordu hem de münasip yerlerinden. Fırat daha çok güldü. "Miray da senin yanında beni hayal etmiştir minik ihtimaller tabii ki." Fırat bel altı çok iyi vurmuştu. Miray ile yaşadığı geçmiş beni ilgilendirmediği için hafif kıskançlığımı içimde yaşadım.

 

"3" Kayra'nın sesi geri sayımı başlattığında nefesimi tuttum.

"2" sakin kalmak için kendimi zorluyordum.

"1" Fırat'ın kazanırsa açıklayacağım sırra vereceği tepkiden çok korkuyordum.

"0,başlayın!" Gaza basıldığı an motorların sesi arazide yankılandı.

Loading...
0%