Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2.Bölüm

@birdemetmelissa

Karşımda oturuyordu en son onu gördüğümden bir hafta geçmişti ve şu an karşımda oturuyordu."Merhaba Azra hanım otursanıza."söyleyip karşısındaki sandalyeyi gösterdi. Ben anın şokunu atlatıp sandalyeye oturdum. Eylül "Azra tanıştırayım Yavuz Arslan şirketin yeni ortağı umarım güzel bir anlaşma olur." Eylül'e baktım gerçek olup olmadığını anlamaya çalıştım ve gayet ciddi ve mutlu olduğunu anladım.

Olayın ciddiyetini anladığımda " Umarım güzel bir anlaşmadır çünkü ben şirketime ortak olan kişileri tanımak kim olduğunu bilmem lazım ama sizi pek tanımıyorum." dedim. Yavuz kaşları alaylı bir şekilde kaldırarak önündeki siyah dosyayı bana uzattı "Benimle ilgili olan şeyler burada yazıyor buradan öğrenebilirsiniz." dedi. Elime dosyayı alırken "Başka şeyler daha öğrenmek isterseniz bana özel olarak gelebilirsiniz sizinle özel bir şekilde ilgilenirim." duyduklarımla yavaşça gözlerimi dosyadan ayırdım ve ona baktım sinsi bir gülüşle beni izliyordu. Söylediği karşısında kızarmıştım Eylül bunu fark edip "Tanıştığınıza ve anlaştığımıza göre ayrılabiliriz o zaman." dedi ve beni cevap vermekten kurtardı. Eylül'ün bu söylediğiyle elime dosyayı alıp hızlıca ayağa kalktım ben kalkınca Yavuz da direk ayağa kalktı "Tanıştığıma memnun oldum Azra hanım ne de olsa artık ortağız bolca görüşürüz." dedi ve elini uzattı. Bir eline bir ona baktım bu sefer tutmam gerekirdi o yüzden hızlıca tutup geçtim. Tutmama şaşırmıştı siyah gözlerinin içi sanki parlamıştı. Fazla uzatmak istemediğim için sadece "Görüşürüz Yavuz bey." dedim ve odadan çıktım. Arkamdan Eylül de geldi ve "Bence konuşmamız gereken şeyler var." Dedi ona başımı salladım ve odama beraber geçtik.

Eylül'e beni bir hafta önce kurtaran sonra kendisini mafya olarak tanıtan daha çok görüşeceğiz diyen adamın az önce ortak olduğumuz Yavuz Arslan olduğunu anlattım. Eylül bunları dinlerken çok şaşırmıştı. Bunları hiç beklemiyordu. Eylül "kuzum ama bu adam bana kendini yazı koordinatörü olarak tanıttı hatta dosya da da böyle yazıyor yazı koordinatörü, anonim bir şirket sahibi olarak yazıyor." Bunu söyleyince aklıma hemen o siyah dosya geldi.

Dosyayı elime aldım içini açıp yavaşça göz gezdirdim. Dosya'nın içinde sadece bir kağıt vardı o kağıtta ise sadece Eylül'ün dediği şeyler yazıyordu mafya olayı ile ilgili hiçbir şey yazmıyordu.Eylül dikkatli bir şekilde bana bakıyordu acaba görmediğim bir şey var mı der gibi ve ona "Evet her şey senin dediğin gibi zaten hakkında sadece bir sayfalık bilgi var o sayfada da bunlar yazılı." Eylül kaşlarını kaldırdı " kuzum peki senin bu adam hakkında bulabildiğin bir şeyler var mı?" Başımı hayır der gibi salladım " Adam hakkında hiç bir şey yok üzerine olan trafik cezası bile yok her şeyi o kadar gizli ki özel kaynaklarıma da sordum onlar da bir şey bulamadılar." Eylül "Sen bile hakkında bir şey bulamadıysan adam ciddi bir şekilde saklanıyor. Ve eli o kadar uzun ki her şeyi saklayabiliyor." dedi. Başımı evet der gibi salladım. Eylül "Peki kuzum bu adam senin neden peşine düşüyor ki hayatını falan kurtarıyor?" Haklıydı neden ben neden benim hayatımı koruyordu " Haklısın kuzum ama hiçbir şey bilmiyorum ama bu benim peşimi bırakmayacağı kesin."dedim. Evet der gibi başını salladı " Evet bu senin peşini bırakmayacak anlaşmayı da bozamıyoruz adam çok yüklü miktarda para yatırdı anlaşmayı fes edersek o parayı yatırmamız bir de tazminat yatırmamız gerekir ki biz daha adamın yatırdığı miktarı karşılamayız tazminatı hiç karşılayamayız." Evet der gibi başımı salladım " Beklemekten başka çaremiz yok ben yine araştırmaya devam ederim belki bir şeyler bulurum." dedim. Eylül " Tamam kuzum sen araştır ve kendine dikkat et benim artık gitmem lazım işleri halledip eve geçeceğim dün geç gittim." Tamam der gibi başımı salladım ve odadan çıktı.

Aklımda o kadar çok şey geçiyordu ki Yavuz'un beni nereden bulduğunu, neden beni takip ettiğini, neden beni kurtardığını ve neden benim şirketime yüklü bir miktarda para yatırıp ortak olduğunu merak ediyordum. Bir kez daha kaynaklarıma Yavuz Arslan hakkında araştırma yapmaları için mesaj attım. Aklımdaki bu soruları bir süre susturmamın tek bir çaresi vardı o da siteye yeni bir yazı eklemekti. Bilgisayar'ı açtım ve yazmaya başladım.

Tam iki saattir yazıyordum zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım. Telefonuma baktım ve saatin akşam sekize geldiğini gördüm. Üzerime kot ceketimi giyip odadan çıktım. Eylül'e uğramadım çünkü ben yazı yazarken o gitmişti. Şirketin otoparkına indim. Arabada yine korumalar vardı. Geçen onlarla tanışmıştım. Uzun esmer adamın adı Osman, açık kumral orta boylu olanın ise adı Erdem'di. Kişi ile de iyi anlaşmıştım Osman abi gibi,Erdem ise daha çok kardeş gibiydi.

Beni görünce Erdem kapımı açtı Osman ise şoför koltuğuna oturdu. Osman " Nereye gidiyoruz Azra hanım" dedi. "Eve gidiyoruz Osman beni bırakınca sizde gidebilirsiniz." Osman tamam der gibi başını salladı.

Eve geldiğimde ailemle birlikte sohbet ettik. Abim Sinan " Seninle ne zamandır konuşamıyorduk. İşin nasıl gidiyor her şey yolunda mı?" evet der gibi başımı salladım "Her şey yolunda bugün şirkete yeni bir ortak geldi." Babam şaşırmış bir şekilde kaşlarını kaldırarak "Azra kızım hayırdır Eylül ile ikiniz ortak düşünmüyordunuz?" Evet der gibi başımı salladım "Evet babacım ama adam yüklü bir miktarda yatırım yaptı bu yatırımından dolayı da anlaşmayı bozamıyoruz." Abim oradan " Kimmiş bu kadar yatırım yapan?" Dedi direk söze girdim " Aslında pek tanıdığım söylenemez, adı Yavuz Arslan anonim bir şirkete sahipmiş kendisi ise yazım koordinatörlüğü yapıyormuş yani bize verdiği dosyada bunlar yazıyordu." abimle babama baktım tanıyorlar mı diye babamın söylediklerimden sonra gözleri açık bir şekilde bana bakıyordu abim ise tanımamıştı. Babamın bu halinden şüphelendim ve "Baba sen tanıyor musun?" Dedim ben bunu söyleyince abim de babama baktı babam ise bakışlarını düzelterek "Yok kızım tanımıyorum."dedi. Bir süre daha bakışlarımı üzerinde tuttum. Babamın bildiği bir şey vardı ama emin olamadım bunu ada araştıracaktım.

Saate baktım geç olduğunu fark ettim ve herkese "iyi geceler" dedikten sonra odama çekildim. İlk üzerimi çıkardım ve ılık bir duş aldım. Sonra giyinme odama geçip iç çamaşırı ve bordo bir gecelik aldım.üzerimi giydikten sonra tableti alıp yatağıma oturdum. Aklımda bir sürü soru vardı ama ilk başta babamın neden şaşırdığını aramam gerekiyordu. Babamın şirketinin mali gelir dosyasını buldum ve içerisine baktım içerisine mali gelir grafiği normal seviyedeyken birden batma seviyesine düşmüş ve birden de batma seviyesinden kurtulmuş. bu bende bir şüphe uyandırdı ve özel kaynağıma bu batma seviyesine düşmesinin sebebini ve birden yükselmesinin sebebini araştırmasını istedim. Sonra aklıma Eylül geldi bu olanları Eylüle anlatmam gerekiyordu ve onu telefonla aramaya başladım.

Telefon ilk çalıştı açıldı "efendim kuzum?" Dedi bir soluk vererek " Evet kuzum sana anlatmam gereken bir şeyler var?" direk cevap vererek "Ne oldu kuzum anlat bakayım?" büyük bir nefes alıp " kuzum bugün ailecek otururken abim ' Azra işlerin nasıl gidiyor.?' Diye sordu bende ' iyi gidiyor bugün yeni bir ortağımız oldu' dedim. Babam şaşırarak ' Ama kızım sen Eylül ile başka ortak istemiyordunuz?' diye sordu bende ' evet' deyip bu yatırımdan bahsettim. Abim oradan ' kimmiş bu yatırımı yapan tanıdık mı?' diye sordu ben de başımı yana sallayarak' Pek sayılmaz ' dedim ve Yavuz'un adını söyledim. Abim tanımamıştı ama babam gözlerini açmıştı ' Baba sen tanıyor musun?' Dedim bakışlarını düzeltti 'yok kızım bilmiyorum' dedi bende fazla uzatmadım ama aklımda sorular vardı araştırmaya başladım babamın şirketinin gelir dosyasını buldum ve o dosyada bir ara batacak kadar düşmüşler sonra da batma seviyesini aşmışlar. Bu aklıma takıldı ve kaynağıma araştırması için yazdım her şey bu kadar" Eylül nefes alarak " kuzum şüphelerinde haklısın o zaman kaynaktan haber gelmezse Yavuz ile ilgili olduğunu anlayacaksın." Başımı salladım ama görmeyeceği için " Evet kuzum " Eylül "Kuzum abine sorsana bu olayı" Efes verdim ve " Kuzum abimin hiçbir şeyden haberi yok bu batma olayından falan söylemeyeceğim de doğru düşünüyorsam Yavuz ile babam arasında oldu." Eylül " Büyük ihtimalle öyle o zaman beklemekten başka çaremiz yok sen de artık bunları düşünme yat sana iyi geceler yarın tekrar konuşuruz." Dedi ve telefonu kapattık.

Aklımdaki düşüncelerden ayrılıp örtünün altına girip uyudum.

...

Sabah olmuştu. Kalkıp banyoya girdim işlerimi yaptım. Sonra giyinme odasına geçip krem rengi bol paça keten pantolon, siyah bir gömlek, siyah bir çanta aldım. Üzerimi giydikten sonra aynaya baktım belime siyah gold detaylı bir kemer takmıştım ve gold kolye,küçük halka küpe takmıştım. Makyajımı ise sadece bir rimel ve kahve ruj sürmüştüm.üzerime giymek için krem rengi bir trenç kot alıp odadan çıktım.

Mutfağa indiğimde sadece annem vardı. Anneme gidip sarıldım "Günaydın annem" dedim o da bana karşılık vererek sarıldı " Günaydın Güzelim" dedi ve masaya ilerledim " Anne babamla abim nerede." Onları hiç görmemiştim. "Onlarda şimdi evden çıkmışlardı." Anladım der gibi başımı salladım ve annemle güzel bir kahvaltı yaptım.

Osman ve Erdemle şirkete gelmiştim. Direk yukarı çıkıp odama geldim. Çantamdaki eşyaları çıkarırken içinde siyah dosyayı da fark ettim o dosyayı dün Eylül ile konuşurken çantama koyduğum aklıma geldi. Dosyayı masaya koydum. Bu sıra da da kapı çaldı " Girebilirsiniz" dedim ve kapı açıldı. İçeriye Şebnem yani sekreterim girdi. Şebnem siyah kıvırcık saçlı gözlüklü güzel bir kızdı o Eylül'den sonra güvendiğim kişiydi. Şebnem " Azra hanım bu dosyalar imzalanacaktı" elindeki dosyaları göstererek elimle masayı gösterip " Buraya koyabilirsin" masaya koydu ve odadan çıktı.

Dosyalardan birini elime alıyordum ki altındaki siyah dosya düştü. Dosyanın içindeki kağıt çıkmıştı. Kağıdı elime aldım tam dosyaya geri koyacakken arkasında bir şey fark ettim. Arkasında bir şey yazıyordu. Arkasını çevirdiğimde yazıyla yüzyüze geldim...

————————————————————————————————————————————————————————————————

Umarım 2. Bölümü beğenmişsinizdir.🙏 Normalde dün akşam atmayı düşünüyordum ama bir şeyler eklemek istedim. Okuduğunuzda benimle düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum💕✨ iyi okumalarr💐💋

Loading...
0%