Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.bölüm

@birokuryazar

Orhan' la dışarıda sahilde buluştuğumuzda bir ileri bir geri hızla yürüyordu. Uzaktan onun telaşesini görebiliyordum. Ah be dostum. Neden böyle bir şeye gerek duydun ki...

Yanına geldiğimde, oldukça bitkin gözüküyordu. Beni gördüğünde hızla bana yaklaştı. Ve sarıldı. Gözyaşları , omzumu ıslatıyordu. Ne kadar hatalı olsada Sıkıca sarıldım kardeşime.

"Ben onsuz yaşayamam Savaş. "

"Madem onu bu kadar çok seviyorsun ? Neden aldattın Orhan ?"

" Aldatmadım."

Ondan ayrıldığımda yüzüne baktım.

"Lan telefonda demedin mi bizi bastı kız diye."

"Yanlış anladı. "

İleri de ki bankı Orhana işaret edip,

"Hadi gel oturalım şuraya da işin aslını doğru düzgün anlat."

Orhan , talimatımı başıyla onaylayıp , banka doğru ilerledi ve benden önce oturdu. Bende yanına oturduğumda. Orhan konuşmaya başlamıştı.

"Hazal diye bir kız. Bizim eski üniden arkadaş , hatta sende bilirsin bir kaç kere karşılaşmıştınız."

" Evet , Evet tanıdım. "

" İşte Hazal benim arkadaşım.Sefa da öyle. Sefa ile sevgililer . Hazal da biliyor işte Sefanın benimle samimi olduğunu, Sefa'nın doğum günü yaklaşıyormuş benden mekan ayarlama konusunda yardım istedi. Öyle konuşurken , kalkmak istedi. Bende kalkarken, birden sarıldı bana . Teşekkür amaçlı. Sonra Asel bizi gördü. O da benim burda olduğumu görünce yanıma gelmek istemiş. Tabi Hazal' la da o durumda olduğumuzu görünce bastı tokadı gitti." Ve yüzüğü elime attı .

" Ve sen durumu açıklayamadın bile öyle değil mi ?"

Usulca başını salladı. Ve ardından tekrar konuşmaya başladı.

"Durumu açıklamaya fırsat vermedi ki. "

" Yarın yanına git konuşmayı dene bi "

" Deneyeceğim, umarım inanır ."

" İnanır kardeşim , merak etme sen . "

"İnşallah dediğin gibi olur Savaş."

Derin bir iç çekip cebimden sigaramı çıkardım. Orhan'a da uzattığımda orda bir tane aldı içinden . Çakmağımla ikimizin sigarasını da yakıp derin bir nefes çektim ciğerlerime. Orhan'ın sorusu ile sigara dumanı genzimi yakmıştı. Hızla öksürmüştüm.

"Eee sende kız falan yok mu Savaşım. "

Orhan'ın sorusuyla aklıma gelen mavi gözler gülümsememe neden olmuştu. Hâlimi farkeden Orhan, hemen ardından arkası kesilmeyen soru yağmuruna tutmuştu beni birden.

"Var , var baksana şu suratının hâline pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun.

Yüzümü aniden toparlayıp, Orhan' dan kurtulmak için yalanladım hepsini.

" La oğlum , yeni gelmişim askerden şunun şurasında nasıl kız bulayım hemen?

" Hadi , hadi yemezler oğlum , bu sırıtış bu uzaklara gidip geliş. Basbayağı bir kız senin kalbini çalmış çoktan."

Gülümsedim. Orhan, resmen insan sarrafıydı. Ve ondan kaçmaya çalışmak hemen yakayı ele vermeme neden oluyordu pes edip, ellerimi havaya kaldırdım alayla.

"Tamam ,tamam pes ediyorum. Sen kazandın. Doğru bir kızdan hoşlanıyorum. Biliyor musun? Onu ilk kez bizim evin orda gördüm. Askerden gelince , Sen beni eve bıraktığın gün. Çok güzeldi Orhan , o mavi gözleri beni olduğum yere mıhlamıştı resmen.

"Bide gözleri Mavi öyle mi ? Ooo yaşadın Savaş. Yengenin de gözleri mavi.

Onu duymadan , içimde ki heyecanı anlatmak istedim. Ama cebimde titreyen mesaj sesini duymamla telefonumu çıkardım. Gördüğüm yazı kalbimi tekletmişti.

Asel Bayraktar size bir mesaj göndermek istiyor.

Merhaba Savaş . Yardımına ihtiyacım var . Lütfen mesajımı görünce bana dönermisin ?

Kalbim hızla teklerken, bir yandan da vücudumu korku salmıştı. Kalbimi hızlandıran şey, mesaj atmış olmasıydı. İçimi saran korku ise yardımıma ihtiyacı olduğunu yazmasıydı...

 

YENİ BÖLÜMDEN HERKESE MERHABA 🤗 BÖLÜMÜMÜZÜ NASIL BULDUNUZ ? LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ YORUMLARDA BELİRTİN. OY VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN HOŞÇAKALINNNN

 

 

Loading...
0%