Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11.Bölüm

@birokusanseversin

Canlar biliyorum ki Derya ne zaman üniversiteye başlayacak diye düşünüyorsunuz en kısa zamanda başlayacak merak etmeyin.Keyifli okumalar diliyorum.❤️

~Pazar~

Sabah saat sekizde gözlerimi araladım.Gözlerim şişmişti ve aynaya baktığımda kızardıklarını da fark ettim. Dünden kalan izler diyerek bu durumu açıklayabilirdim sanırım.

Dün Kaan ile anlamlı ve derin bir dertleşme seansı yapmıştık.Açıkçası bu beni çok rahatlattı.Yıllar sonra birine içimi açmak,bu beni rahatlatmıştı.Dün geri kalan ki konuşmamızda ise Kaan'ın teyzesinde kaldığını ama sonrasında kendi evine çıktığını öğrendim.

Tabii Kaan da benim baba sandığım adamdan nasıl ayrıldığımı öğrendi. Daha yeni ayrıldım sayılır.Ondan ayrılalı bir yıl oluyordu.Ben de bir şekilde ayrı eve çıkmıştım ve şimdi de üniversiteyi okumak için Ankara'ya taşınmıştım. Artık o adamla aynı şehirde bile değilim.Bu konuda benden mutlusu yoktu.

Üniversite demişken yarın üniversiteye başlayacaktım.Buraya,yani Ankara'ya geleli bir hafta olmuştu.Açıkçası hiçbir yeri gezmemiştim,sadece bildiğim ve sevdiğim kitapçıya gitmiştim.Onun dışında evden çıktığım söylenemezdi. Tabii Kaan ile kitap okumaya gittiğim yer hariç.O günün tadı bir başkaydı gerçekten...

Evime gelecek olursak.Evime çok alışmıştım,çok seviyordum evimi.Bana gerçekten huzur veriyordu.Belki de evimin huzur vermesinin bir diğer sebebi de evimin yakınlarındaki insanlardı ya da evimin yakınında ki bir insan.Kaan...

Kaan benim için çok özel bir insan, hiçbir kimsenin yanında onun yanında hissetiğim kadar özel,mutlu,huzurlu ve güvende hissetmiyorum.Onu görünce içimde bir şeyler değişiyor ama ne olduğunu asla çözemiyorum.Kendi kendime bazen diyorum ki bana ne oluyor?Neden böyle hissediyorum?

Maalesef ki hiçbir zaman bir cevap alamadım sorularıma.Bu soruları kendime defalarca sordum ama nafile. Hep cevapsız kaldı sorularım.Umarım ki bir gün bu sorulara verebilecek bir cevabım olur...

En sonunda yataktan kalktım ve elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim.Banyoda işimi hallettikten sonra mutfağa geçip kendime bir tost hazırladım.Tostumu alıp mutfak masasına geçtim ve sosyal medyada gezinerek tostumu yemeye başladım. Sosyal medyada gezinirken yukarıdan bir bildirim geldi.Gelen bildirim de "Kaan Parlak sizi takip etmek istiyor" yazıyordu.Uzun zamandır herhangi bir takip isteği almadığım için şaşırdım. Hesabımı ise sadece tanıdığım insanların takip etmesine izin veriyorum.Bu yüzden takip isteğini geri çevirecektim ki hesabın profil fotoğrafı dikkatimi çekti.

Kişinin profiline tıkladığımda bu kişinin Kaan olduğunu gördüm.

Takip isteğini kabul ettim ve ben de Kaan'a takip isteği gönderdim.İsteğim anında kabul edildi.Kaan'ın isteğimi hemen kabul etmesi yüzümde bir tebessüm oluşturdu.Merak ettiğim için Kaan'ın ana sayfasına göz atmaya başladım.

Kaan'ın çok güzel fotoğrafları vardı.Bir tane fotoğrafı özellikle dikkatimi çekti.

Kaan'ın saçları dağılmıştı ve bu fotoğrafı güneşin ışığında çekilmişti. Mavi gözleri tam olarak güneş ışığına denk geliyordu ve güneş gözlerinin maviliğini mükemmel bir şekilde ortaya çıkarıyordu.

Mükemmel görünüyordu...

Kendimi fotoğrafa dalmış bir halde buldum.Yaklaşık on dakika boyunca Kaan'ın fotoğrafını incelemiştim.Beni kendime getiren ise yine Kaan olmuştu.

Kaan beni arıyordu.Kendime sanki beni görecekmiş gibi çeki düzen verdim ve boğazımı temizleyip aramasına cevap verdim.

Derya:Alo?

Kaan:Derya nasılsın?

Derya:İyiyim,sen?

Kaan:Bende iyiyim.İsteğimi kabul etmişsin.

Derya:Evet sen olduğunu fark edince kabul ettim.

Kaan:Anladım.Şey diyecektim,biz bu konuyu hiç konuşmadık.Açıkçası konuşmamamız ilginç.Sen kaç yaşındasın?Yarın malum üniversite başlıyor.

Derya:Haklısın evet.Yirmi bir yaşındayım.Sen?

Kaan:Bende yirmi iki.

Derya:Üniversiteye yeni mi başlayacaksın peki?

Kaan:Evet bir sene kendim okumadım.Bir sene sınavı kaçırdım.Bir sene de kazanamadım.

Derya:Ben de bir sene kazanamadım ama bu sene çok şükür istediğim bölümü kazandım.

Kaan:Hangi bölümü okuyacaksın?

Derya:Psikoloji,sen?

Kaan:Hangi üniversite peki?

Derya:...Üniversite'si.Sen?

Kaan:Derya ben şu anda inanamıyorum.Bende aynı bölüm ve ben de...Üniversite'sinde okuyacağım.

Derya:Nasıl yani,şimdi biz ikimiz aynı bölümde,aynı okulda mı okuyacağız?

Kaan:Evet,sevinmedin mi?

Derya:Hayır yani sevindim.Sadece çok şaşırdım.

Kaan:Bende ama bence bu güzel bir haber,birlikte gider geliriz artık.

Derya:Olur tabii.

Kaan:Tamam o zaman yarın birlikte gideriz.

Derya:Tabii.

Kaan:Hoşça kal o zaman.

Derya:Sende.

Kaan telefonu kapattıktan sonra olanları anlamaya çalıştım.

Ne yani Kaan ve ben aynı okulda mı okuyacağız?Bu çok,çok güzel bir şeydi.Telefonumu sıkıca ellerimde tutarak mutlulukla zıplıyordum.Dışarıdan bakıldığında büyük ihtimalle deli gibi gözüküyordum...

Günün ilerleyen saatlerinde temizlik yaptım ve bu yüzden ellerimi yıkamaya banyoya girdim.Çeşmeyi açmam ile birlikte çeşmenin patlaması ve suyun her yere fışkırması bir oldu.Hızlıca çeşmeyi kapattım ama her yer sırılsıklam olmuştu.Ben de dahil.Oflayarak odama gittim ve hızlıca üzerimi değiştirdim.Bir pantolon ve bir gömlek giydikten sonra geri banyoya gelip etrafı temizlemeye başladım.Temizledikten sonra ise tesisatçı bulmak için dışarı çıkmaya karar verdim.Telefonumu ve anahtarımı da alıp evden çıktım.Ayakkabılarımı giydikten sonra merdivenlere doğru ilerliyordum ki bir anda Kaan'ın dairesinin kapısı açıldı ve karşıma Kaan çıktı.Ben Kaan'ı görünce tebessüm ettim ve Kaan da tebessüm ederek konuşmaya başladı.

Kaan:Nasılsın Derya?

Derya:İyi sayılır sen?

Kaan:Ben de iyiyim de neden iyi sayılır dedin?

Derya:Ya banyonun musluğu patladı,suyu açtığım gibi her yer su oluyor.Onun için usta bulmaya çıktım zaten.

Kaan:Bulmuşsun ya.

Derya:Bulmuş muyum?

Kaan:Evet bulmuşsun.Tam da karşında duruyor.

Derya:Sen mi?

Kaan:Evet,tabii ki ben.

Derya:İyi de sen de evden çıkıyorsun. Belli ki bir işin var.Ben bulurum bir tane daha usta.

Kaan:Ya yok önemli değil.Ekmek alacaktım.Bir süre sonrada alabilirim.İstersen bakayım.

Derya:Tamam o zaman gelebilirsin,teşekkür ederim.

Kaan:Ne demek,her zaman.

Kaan ile evime geldikten sonra Kaan'ı banyoya yönlendirdim.Kaan bana sorunun nerede olduğunu sordu ve ben de gösterdim.Sonrasında rahat tamir edebilmesi için benden vanayı kapatmamı istedi.Ben de gidip vanayı kapattım.Sonrasında gerekli olan tamir malzemelerini getirdim ve Kaan'ı kapının ağzında izlemeye başladım.

Yaklaşık yarım saat sonra Kaan işini bitirmişti.

Kaan:Derya sana zahmet su alabilir miyim?

Derya:Yok canım ne zahmeti,hemen getiriyorum.

Kaan'a mutfaktan bir bardak su alıp getirdim.Kaan suyu içtikten sonra bardağı tekrar alıp mutfağa götürdüm ve tekrardan Kaan'ın yanına döndüm.

Kaan:Vanayı açıp deneyebilirsin bence.

Derya:Tamam,hemen geliyorum.

Vanayı açtım ve tekrardan Kaan'ın yanına geldim.

Derya:Teşekkür ederim Kaan tekrardan.Bir gelip deneyeyim.

Kaan:Ne demek,rica ederim.Dene bakalım.

Kaan banyodan çıktı ve kapıda musluğu açmamı bekledi.Ben de heyecanla musluğu açtım ve musluğu açmam ile birlikte her yerin su içerisinde kalması bir oldu.Tekrar sırılsıklam olmuştum.Suyu kapatmak için musluğa uzanmaya çalıştım ama su o kadar şiddetli fışkırıyordu ki uzanamıyordum.

Kapıda heyecanla musluğu açmamı bekleyen Kaan suyun tekrardan patladığını görünce içeriye hızlıca girdi. Kaan hızla girince neredeyse yerdeki sudan kaynaklı kayıp düşecekti.Ben hemen fark edip Kaan'ı kolundan tuttum ve dengede durmasını sağladım.

Şu anda banyo da biz de sırılsıklamdık. Rezil bir haldeydik ve su fışkırmaya devam ediyordu.

Derya:Kaan kapatsana suyu ya.

Kaan:Tamam.

Kaan yaklaşık iki dakikalık bir uğraşın sonunda suyu kapatabilmişti.Su kapanır kapanmaz ıslanmış saçlarımı geriye doğru atıp iki elimi de belimin yan tarafına koydum ve Kaan'a gülerek baktım.

Kaan ise ıslanmış saçlarının arasında elini gezdirip saçlarını kurutmaya çalışıyordu.Kaan başını kaldırıp ilk olarak banyonun ıslanmış haline baktı? Kaan banyonun halini görünce "Eyvah" derecesine alt dudağını ısırdı.En sonunda başını kaldırıp bana baktığında ona gülerek baktığımı fark etti ve bir açıklama yapmak istedi.

Kaan:Ş-şey ya musluk bozuk bence.Sen ne dersin Derya?

Güldüm ve gülerek konuşmaya başladım.

Derya:Sen bilirsin ustam.Sonuçta karşımda bir usta dururken benim söylemem hoş olmaz.

Kaan mahçup bir şekilde güldü ve konuşmaya devam etti.

Kaan:Yani tamam.Bir şeyleri yanlış yapmış olabilirim.Allah Allah...Özür dilerim Derya ya.İyice mahvettim her yeri.Ayrıca sende bende sırılsıklam olduk yani.Bak ne diyeceğim,kendimi affettirmek için tesisatçıyı ben bulayım ve ücreti ben ödeyeyim.

Derya:Ya gerek yok Kaan,teşekkür ederim yinede.Serinlemiş olduk hem,fena mı yani?

İkimizde gülüştük.

Kaan:Temizlemene yardımcı olsaydım.

Derya:Yok,ben hallederim,teşekkür ederim.

Kaan:Emin misin?

Derya:Evet eminim,hiç ısrar etme.

Kaan:Peki,tamam.Gideyim ben o zaman.

Derya:Peki tamam ama böyle gitme ekmek almaya.Rezil olursun.

Kaan:Tamam gitmem.

Kaan ile birlikte gülüştük.Sonrasında Kaan'ı kapıya kadar yolcu ettim.Kapıda vedalaştık ve ben kapıyı ardından kapatıp direkt olarak banyoya gittim. Banyonun haline bir göz attıktan sonra az önceki yaşananları düşündüm ve istemedende olsa ufak bir kahkaha attım.Bana da güzel ve komik bir anı olmuştu.

Odama gidip kıyafetlerimi değiştirdikten sonra saçımı bir havluya sardım ve tekrardan banyoya geldim. Yüzümdeki tebessüm ile banyoyu tekrardan temizlemeye başladım...

Canlar umarım ki keyifle okumuşsunuzdur.🤗

Beni instagramdan takip etmek isterseniz:1.kitap.sevdalisii

Bir sonraki bölümde görüşmek üzere, hoşça kalın.❤️🤗

Loading...
0%