Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@birokuyucu18

İlk kitabım hatalar için soryy neyse bölümeebu arada öylesine yazıyorum.

...

"Alaraa hadi kalk" dibimde bağıran en yakın arkadaşım ezginin bağırmasıyla sıçradım "ne var be uyuyayım yol yorgunuyum ben be " evet yol yorgunuyum tayinim Şırnak'a çıkmıştı. Bende hemen yola koyuldum gelmiştim dün gece ama ezgi hanım rahat vermiyor."hadi kalk bara gidelim bugün" hemen cevap verdim."tamam ama benim giyecek bir şeyim yok alışverişe gidelim "

 

"Tamam hazırlan o zaman "

(Ezginin kombini )

(Alaranın kombini)

Aslında bende yeşil giyicektim ama ezgi benim kombinimi çaldığı için neyse belime silahımı koyup gözükmesin diyede çeket giydim asker kimliğimi de cebime koydum. Ezgiyle beraber yola çıktık.

Güvenlik kontrolünden geçerken biranda öttü tabi ya silahım bir anda on beş güvenlik etrafımı sardı. "Kimsin sen silahını çıkart!" Asker kimliğimi çıkartıp gösterdim."askerim" içlerinden biri "kusura bakmayın komutanım " "gerek yok göreviniz sonuçta " Oradan ayrılıp ezginin yanına gittim. "Seni havalı senii" kıkırdadım.

...

3 saattir ezgi elbise bakıyordu ben de aslında ama benimkini sona bıraktık çünki zaten ben iki dk de bulurdum. Sonunda bir elbise beğendi.

(Ezginin elbisesi)

Evet ezgi çok simli şeyleri severdi ve bu ona çok yakışmıştı kıyafeti satın aldı ve sıra bana geldi zorla da olsa ben de kırmızı Bi elbise almıştım ama fondöten de almam lazım görev lerdeyken çok darbe alıyordum diğer askerler gibi.

(Alaranın elbisesi )

"Ezgi bi fondöten de alalım " unutmuş olacak ki " neden bebeğim " "yaralarım var ya ezgimmm" gratise gidip en iyi fondöteni alıp çıktım.

... 

Eve ulaştığım da direk kendimi koltuğa attım. Ezginin evindeydim ama zaten lojman da oda ayırmıştım sadece ilk günler burada kalacağım yarın da karargaha giderim diye düşündüm.

Neyse elbisemi giyeyim diyerek elbisemi giydim ve fondöteni vücuduma sürdüm

25 dk sonra...

Evet ikimizde hazırlanmıştık şu anda yolda ***barına gidiyoruz. Gelmiştik taksiye ücretini ödeyip çıkmıştım.Tabiki silahımı ve kimliğimi almıştım girdiğimizde bir masaya geçip oturduk ezgi baya bi içmeyi severdi ben bazenleri içerdim.Ezgi çok içmişti neyse eğlenmeye geldik bi baktım ezgi masaya çıkmış dans ediyordu. İki tane adam bize bakıyordu 'hayırdır birader 'der gibi bi bakış attım ta ki o sese kadar....

 

Bölüm nasıldı oy verirseniz sevinirim aslında olaylar biraz hızlı gitmiş olabilio.Bölümleri aktif olarak atıcam zaten hadiii yorumlara 🌷

 

Loading...
0%