Yeni Üyelik
16.
Bölüm

13.bölüm +18

@bluedaisy.92

Bu bölümde +18 olcak

Dün gece miran benle buluşmak istemişti. Bende olur demiştim. Sabah oldu. Miran yazdı bende uyanmıştım.

 

KOCAMBEY:Günaydın güzeller güzeli karım nasılmış benim tatlı miniğim.

 

GÜZELKARIM: Günaydın sevgilim dün için özür dilerim. Seni kendimden uzaklaştırdığım için. Keşke beni dinlemeyip yanıma gelseydin. Sevgilim seni çok özledim. Sen yazdın ya bana karım dedin ya nasıl eridim. Anlatamam sana bal mısın be kocam.

 

KOCAMBEY: Ay sana kurban olsun. Özür dileme birtanem senin suçun değildi bende olsam merak ederdim. Bugün 19:00 de buluşuyoruz demi sevgilim. Çünkü bebeğimi özledim bi özlem giderelim demi

 

GÜZELKARIM: Evet buluşuyoruz sevgilim. Utandım ama ben biraz ne yapcaz Peki

 

KOCAMBEY: Evimize gitçez yemek yeriz film izleriz belki biraz seni severim belki ilerisi de olur.

 

GÜZELKARIM: Ay ne diyorsun be adam Ay çok ayıp

 

KOCAMBEY: ha ha ha ne sevgilim ayıp yatakta olur o da bugün inşallah.

 

GÜZELKARIM: Saygılar efendim ben kaçtım hazırlanmam gerek çünkü bugün yakışıklı bir beyle buluşmam var bekletmemeliyim.

 

KOCAMBEY: AA kim o şanslı beyfendi şaka bir yana ben yazdım mı çıkarsın

 

GÜZELKARIM: Tamam kocam

 

 

 

Sonra hazırlandım seslendim bekliyorum yazsın diye

 

Kocam yazdı ben geldim hadi çık sevgilim diye bende tamam geliyorum dedim hemen yanına gittim arabaya bindim çok güzel olmuşsun dedi. Bende sağol sevgilim sende çok yakışıklı olmuşsun. Sonra arabayı sürdü eve vardık. Eve girdik sofra kurulmuş direk sofraya geçtik yemek yedik konuşuyoruz işte geleceğimizden (tabi benim aklımın ucuna gelmiyo birgün ayrılacağımızı neyse ) bahsediyoruz mısır patlatıp film izledik falan sonra odasına geçtik birlikte uyuyalım dedi bende tamam dedim. (Miranda kalıcam). Odaya geçtik kapıyı kapattı beni kendine çekti öpmeye başladı bende ellerimi boynuna doladım bende karşılık verdim sonra boynumu öpüyor bir eli göğsümde bir eli vajinamı okşuyor sonra beni yavaşça yatağa yatırdı üzerimi çıkardı miran üzerime çıktı bir andan göğsümü emiyor dayanamayıp yarağını benim vajinama sürtüyor ben altında inim inim izliyorum. Sevgilim hadi gir dedim o da bir den hızlıca kökledi. Ben nasıl bağırıyorum ben ona yavaşla dedikçe o daha da hızlandı beni her pozisyonda öyle güzel becerdi ki. Benimle öpüşürken bir andanda sikiyo belli bir süre sonra birlikte boşaldık ikimizde banyoya girdik. Birbirimizi yıkadık. O saçlarımı kurutu taradı. Sonra beni göğsüne yatırdı öyle huzurla uyumuşumki sabah oldu yeni uyandım baktım yanımda miran yoktu..

 

Bölüm sonu

 

 

 

not : +18 rahatsız ediyorsa bakmayın.

 

 

Loading...
0%