Yeni Üyelik
5.
Bölüm

4. Bölüm

@bluedaisy.92

ESMERBOMBA: Belki ileride bizden güzel olur? Ne dersin.

 

GÜZELİM: İlerisini bilmiyorum. O zaman gelsin düşünürüz. Bak miran seni yeni yeni tanıyorum. Herşey hızlı ilerlemesini istemiyorum. Korkularım var bunun sebebini sana anlattım. İleride nasıl oluruz buna bir şey diyemem. Haksızlık olur. Senin hakkını yiyemem. Şimdi ince düşünen birisin,beni anlıyorsun gerçekten de öylesin. Her şey zaman. Zamanla olacak şeyler. Umut bitmedikçe her zaman umut vardır. Umarım beni anlamışsındır. Hemen olmasın emek vererek olsun. İkimizde emek vererek tanıyalım .

 

ESMERBOMBA: 1. Bak sana söylüyorum beni onla bir tutma.

 

2. evet biliyorumi. Hemen olsun demedim zaten. Sadece bir düşünce sendeno ışığı aldım. Şimdi için demedim.

 

3. Doğru söylüyorsun tabi ikimizde bir şeyler güzel olması için emek verecez. Birbirimizi anlıyacaz. İkimizde de güven sevgi saygı içerisinde bu yolda emin adımla yürüyeceğiz. Kurduğumuz bağı hiç kimse yıkamıyacak. Ve seni kimse üzmesine izin vermeyeceğim. Öyle güçlü olacak.

 

4. Ben her zaman yanında olacam. Her zaman seni dinlerim, ağlayacaksan benim yanımda bağıracaksan benim yanımda düşeceksen birlikte düşçez herşeyi birlikte yapcaz birlikte gülcez birlikte eğlencez. Biz bunu başarıcaz. Birlikte kalkçaz. Bırakta sana iyi gelmeme izin ver.

 

Bak sana hemen sevgili olalım demiyorum sadece yanında olduğumu bil kendini hiç bir zaman yalnız olduğunu hissetme. Ve sorunlarını birlikte çözelim.

 

GÜZELİM: 1 Seni onla bir tutmadım.

 

2İncisi biliyorum. Anladım ama ben baştan söylemek istedim.

 

3üncüsü çok teşekkür ederim bu güzel düşüncen için umarım herşey gönlümüzce güzel olur

 

4üncüsü hissediyorum yanımda olduğunu kalbimde seni yeni tanıyor olsamda merak etme şuan konuşuyoruz ama yine de sevgiliye kadar hatta olduktan sonra da herşeyi birlikte yapcaz birlikte halletcez birlikte çözmez söz

 

ESMERBOMBA: biliyorum iyi yaptın baştan baştan söylemekle. Merak etme sende göreceksin herşeyin güzel olduğunu inan güzelim.

 

Bende hissediyorum yanımda olduğunu evet birlikte gelicez sorunların üstesinden

 

Sonra böyle mesajlaşıyor. Saat geç oldu uymadan önce meyranın sesini duymak istedi..

 

Meyraya yazdı

 

ESMERBOMBA: Güzelim uymadıysan sesini duyabilir miyim.

 

GÜZELİM: olur arayabilirsin. Müsaitim.

 

Miran meyrayı arar öyle konuşurlar. Hayaller kurarlar sonra bir ses duyar ve telefonu kapatmak zorunda kalır. Ve gözleri kapanır kapı açılır.

 

BÖLÜM SONU

 

ACABA KAPININ ARKASINDAKİ KİM NE OLACAK LÜTFEN OKUYUN YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM

 

 

Loading...
0%