Yeni Üyelik
10.
Bölüm

9. Bölüm

@bluedaisy.92

Annemlerin yanlarına geçtim. Sonra anne baba size bir şey söylemem lazım dedim. Annemlerde söyle kızım. Anne ben miran'la sevgili olduk dedim. Annemler de hayırlı olsun bir ara çağırda tanışalım dedi. Bende olur anne dedim. Hemen mirana yazdım.

 

 

 

GÜZELKARIM: Kocambey bir bakar mısın?

 

KOCAMBEY: Söyle karım bir şey mi oldu ne dediler sizinkiler.

 

GÜZELKARIM: Konuştum ama hiç iyi şey demediler senden ayrılmamı istediler. Beni başkasına vereceklermiş dedim

 

KOCAMBEY: Güzel karım sen dediğinin şeyin farkında mısın. Olur mu öyle şey ben sana söz verdim karım dedim en önemlisi elini tuttum. Söyle ben o eli nasıl bırakayım. Geleyim yanına ailenle ben konuşayım ikna edeyim senden asla vazgeçmem senin için her şeyi yaparım.

 

GÜZELKARIM: Ya sen nasıl bir adamsın bal mısın acaba ben seni bir yesem

 

KOCAMBEY: Bir dakka sen bana şaka mı yaptın bunu nasıl yaparsın ben burda üzülürken sen gülüyorsun öyle mi sonra konuşalım.

 

GÜZELKARIM: Kocambey özür dilerim şaka yapmak istemiştim. Bana böyle kızcağını düşünmedim. Ailem onayladı seninle tanışmak istiyor. Sen gönlümü tekrardan kazanmıştın. Ama ben gönlünü kırdım. Kusara bakma haklısın.

 

KOCAMBEY: Bu nasıl bir şaka böyle şaka mı olur kendin böyle şakaları sevmiyorsun bana yapıyorsun. Oh valla özürünü kabul etmedim. Yüreğime iniyordu az kalsın geliyordum evinize ama hanfendi şaka derdindeymiş.

 

GÜZELKARIM: Sonra konuşalım Ben sadece tepkini merak etmiştim. Kusara bakma sonra yazarım. İşim var.

 

 

 

Bunu yazdıktan sonra görüldü yemiştim. Sonra mutfağa geçtim kahvaltı yaptım. Sofrayı topluyorum kapı çaldı annem açtı Hoşgeldin oğlum kimin için gelmiştin. Ben meyra nın ailesiyle tanışmaya gelmiştim habersiz geldiğim için özür dilerim. Olur mu öyle şey geç içeriye dedi. Ben mutfaktaydım onu görmedim. Üzgündüm bi andan da iş yapıyorum o geçerken beni gördü ama ben bakmadım direk içeriye girdi. Babamın elini öptü annemin elini öptü. Konuşuyorlar işlerinden ailesinden bahsediyorlar falan bende odama çıkarken annem geldi içeriye geç misafir var dedi. Bende anne migrenim tuttu biraz içeride uyusam kızım senin ki miran burda dedi ben şok oldum anne ben çağırmadım ki. Geldi içeride anne lütfen kızım senin sevgilin ya biliyorum anne de migrenim tuttu kötüyüm. Dedim Peki kızım sen geç odana ben hallederim dedi annem sonra konuşcaz dedi bende tamam dedim.

 

Odaya geçtim yatıyorum babam seslendi bende efendim baba dedim içeriye gel baba anneme söyledim lütfen anlayış gösterin migrenim tuttu dedim babamda Peki dedi. Miranla konuştular sonra babam sordu siz kavga mı ettiniz miranda yok ben ona biraz kırıldım ve kızdım kendisi şakayı sevmiyor kendisi yapıyor dedi babam nası bir şaka yaptı dedi. Miranda siz izin vermiyormuşsunuz başkasına vercekmişsiniz böyle bir şaka yaptı dedi ben olur mu öyle şey ben sana söz vermişim gelip aileni ikna ederim dedim meğersem o şaka yapmış ben üzüntüden ölürken o eğleniyordu bu da beni kırdı o yüzden karşıma çıkmıyor. Dedi miran. Babam ben konuşurum onla dedi bizden geçtin kızımı üzme sakın merak etmeyin ben artık kalkayım babamda yok kal akşam yemeğini beraber yeriz dedi Miranda peki efendim dedi kaldı. Babam geldi kapıyı çaldı gel dedim babam da geldi. Kızım bu halin ne gözlerin kıpkırmızı olmuş ağladın mı dedi evet dedim miranı baha kırmışsın kızım anlattı bana dedi. Baba merak ettim tepkisini diğerleri gibi beni bırakacak mı diye denedim biliyorsun baba beni biliyorum kızımda miran öyle biri değil keşke böyle yapmasaydın. Özür diledim affetmedi ben ne yapayım. İçeride yemeğe kalıyor dedi babam bende iyi dedim. Kızım sen gönlünü alman gerekiyor onun değil dedim. Siniri geçsin alırım dedim ben biraz uyucam dedim babamda tamam kızım uyu dedi. Çıktı odamdan. Sonra miran geldi. Odanın Kapısını çaldı....

 

 

 

. . BÖLÜM SONU

Loading...
0%