Yeni Üyelik
14.
Bölüm

Olay günü

@bluedaisy.92

 

(Bu anlatacağım olay miranı tanımadan önce olan sonra miranla tanıştıktan sonra da devam eden bir durum. Bu arada azat la miran tanışıyormuş ama ben bunu bilmiyorum sonradan öğreniyorum.)

 

O kişinin adı azat.

 

 

 

Ogün sosyal medya da dolaşırken azat bana arkadaşlık isteği gönderdi. Bende kabul ettim. Sonra 5 saniye geçmeden çıkardı beni. Bende merak ettim. Arkadaşıma anlattım. O da sor neden takipden çıkardın diye. Bende tamam dedim.

 

Sonra azat a yazdım istek attın Sonra neden çıkardın dedim. Öyle konuşmaya başladık.(keşke yazmaz olaydım nerden bilebilirdim psikopat biri olduğunu)

 

Tam 1 hafta konuştuk sadece 2 kere görüştük sonra kendisi kesti sınava gircen hakkında bir şeyler duydum dedi Konuşmayı kesti. Sonra bu benden bir istekte bulundu bende hayır dedim kabul etmedim. Bu beni tehdit etmeye başladı. Beni takip etmeye başladı. sonra bir ara kurtuldum sandım o sıra miranla tanışmıştık ben ona herşeyi anlatmıştım sonra azat tekrar başladı tehditlerine koskoca okul yılımı yaz tatilimi mahvetti. Onun yüzünden evden dışarıya çıkamadım okula giderken hep babam götürüp getiriyordu. Arkadaşıma bile gidemiyordum sonra azatla yüzleşmek kendisi zeytinyağı gibi üste çıkmaya başladı sonra güya sakatmış dama dernekleri koymuş ama ben inanmadım hemen oradan kaçtım sonra azat evlendi de kurtuldum evliyken 1 2 kere yazdı engelledim bi ara Onun oturduğu mahallede markette çalışırken konuştuk o kadar bazen karşıma çıkıyor o kadar kurtuldum ya

 

 

 

 

Loading...
0%