
Baran, ofisindeki geniş haritaya bakarken aslında her şeyi ilmek ilmek işlediğini biliyordu. Onun asıl planı üç aşamadan oluşuyordu:
Aileleri Birbirine Kırdırmak: Alaz ve Efsun’un kaçışını kullanarak iki aileyi sınırda karşı karşıya getirmek. Silahlar patladığında, her iki taraf da birbirini suçlayacak ve Mardin’de büyük bir savaş başlayacaktı.
Ekonomik Çöküş: Kazım Bey (Zümra’nın babası) ve Kara ailesi bu kargaşayla uğraşırken, Baran onların ortak işlerini ve gizli hesaplarını sabote ederek ikisini de iflasın eşiğine getirecekti.
Kurtarıcı Rolüne Bürünmek: Her şey mahvolduğunda, Zümra’nın karşısına "tek çare" olarak çıkacak; babasını hapse girmekten, ailesini de ölümden kurtarma vaadiyle Zümra’yı kendine mahkum edecekti.
Baran: (Kendi kendine) "Güney seni sevdiğini sanıyor Zümra... Ama ben senin için dünyayı yakıyorum. Sen o harabelerin içinde diz çöktüğünde, elinden tutan tek kişi ben olacağım."
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 1.25k Okunma |
273 Oy |
0 Takip |
57 Bölümlü Kitap |