Yeni Üyelik
4.
Bölüm

O KIZ KİM: IŞIK KARA

@bluedaisy.92

Zümra masadan kalkıp okula geçti. Güney'de tekrar masasına oturdu. Işık'ta abisine sordu. Abi o kız kimdi. Bizi yanlış anladı. Seni sanırım kıskandı dedi.

 

 

 

Güneyde beğendiğim kız tam açıldım kız tam cevap verecekken sen geldin kardeşim dedi. Zamanlaman harika dedi. Işıkta ne bilebilirdim ki böyle olacağını abi özür dilerim dedi ışık . Güneyde özür dileme olacağı varmış oldu nasip herşey dedi. Işık haklısın abi dedi. Sonra kalktılar hesabı ödeyip gittiler. Zümra işi bitince okuldan ayrılırken güneyle o kız denk geldi zümranın yüzü düştü. İçten içe kıskanıyordu. Düşünüyor o kız kim diye. Öylece eve geçti. Zümra akşam yemeğini yiyip odasına geçti. Beş on dakka sonra zümranın annesi esma geldi. Zümra kızım gelebilir miyim?dedi. Zümra da tabi anne gelebilirsin dedi. Esma hayırdır kızım bir moddun düşük. Bir şey mi oldu okulda dedi. Zümra da hayır anne Galiba ben aşık oldum. Kızım normal zaten yaşında musait sorun yok gayet güzel bir şey aşk. Orası öyle de anne ama onun yanında hep iki seferdir aynı kızı görüyorum. Tanıştık konuştuk açıldı sordu tam cevap vericem yine o kız geldi. Bende dinlemeden hemen kalktım o masadan dedi zümra. Esma da kızım niye anlamadan dinlemeden kalktın masadan belki yanlış anladın. Ne yapsaydım anne çok kıskandım kazanmadan kaybettim sandım. Bilemiyorum anne dedi. Esma da kızım üzülme hadi artık yat. Yarın ola hayrola gün doğmadadan neler doğar. Güneş doğdukça umut hep var sen içini ferah tut herşeyde vardır hayır. Üzülme uyu yarın erken kalkıcan kızım. Zümra da anne çok sağol yanımda olduğun için beni dinlediğin için senle konuşmak iyi geldi. İyi geceler anne dedi. Esmada her zaman kızım iyi geceler dedi odadan çıktı. Sonra sabah oldu. Zümra hazırlanıp okula geçti. Okulun önünde o kız vardı. Beni bekliyordu. Ben tam okula geçerken kız bana seslendi. Bi bakar mısın dedi bende buyrun. Merhaba ben ışık Güneyin kız kardeşiyim dedi. Zümra da nasıl yani dedi. Işık sen bizi yanlış anladın ben onun kardeşiyim keşke bizi dinlemeden kalkmasaydın. Abim çok üzüldü belli ki seni benimsemiş çok sevmiş ben abimi ilk kez böyle görüyorum dedi. Bu arada güzel bayansın beğenilmeyecek biri değilsin abimin yanına yakışıyorsun dedi bende seni beğendim kanım kaynadı sana adını öğrenebilir miyim dedi ışık. Zümra da tabi adım zümra ışık abin nerde şimdi dedi.

 

 

 

Işıkta cafede oturuyor dedi. Işık dedi biz senle çok iyi arkadaş ve gelin görümce olucaz dedi zümra da evet dedi. Ben şimdi abinin yanına geçeyim dedi ışık ta tamam canım görüşürüz dedi. Zümra hemen cafe ye geçti. İki tane kahve aldı güneyin olduğu masaya geçti. Güney zümranın masaya geldiğini görmedi yüzü asıktı. Zümra hemen masanız boşmu oturabilirmiyim acaba dedi. Güney zümranın yüzünü görünce gülümsedi tabi dedi. Zümrada elindeki kahveyi güneye uzattı. Sonra zümra konuşmaya başladı.

 

 

 

 

 

 

 

BÖLÜM SONU

 

 

 

Zümra güneye ne cevap verecek. Zümra yanlış anlamış meğer güneyin kız kardeşimiş ışıkla arası nasıl olacak. Zümrayla güneyi ne gibi şeyler bekliyor.

Loading...
0%