Yeni Üyelik
6.
Bölüm

5. Bölüm

@bronzderler

"Niye tetiği çekmiyorsun aptal" diye bağırdım . Kaçırıyosunuz bari adam gibi kaçırın , daha tetik indiremiyor bide burda racon kesiyor.

Bana kınayıcı bir bakış atıp dilini üç defa damağına vurdu . "Eğer seni öldürme yetkisi bende olsaydı şu an gebermiş olurdun , dua et daha o patron dediğimiz züppe kadın burada değil"kaşlarım şaşkınlıkla havalandı , patronuna züppe demek ha.Pardon , bana züppe demek.

Zaten çözmüş olduğum iplerden kurtularak ayağa kalktım kadın hızlıca silahını bana doğrultunca tek elimi kaldırıp onu durdurdum ve etrafında dönmeye başladım . Anlık dikkati dağılınca okkalı bir yumruğu kaşına geçirdim . Yeri öpmesiyle birlikte yakalarından tutup kalktığım sandalyeye oturttum .

Yüzüne ikinci yumruğumu bahşettiğimde sandalye ile birlikte yere boy vermiş oldu. Üzerine eğilip cebinden arabadayken benden aldığı telefonumu aldım . Rehbere girip Victoria yazan isme tıkladım , odayı karşımdaki züppe kılıklının telefon sesi doldurunca Victoria'nın hareleri genişledi .yaa böyle yerler adamı.

Eğilip diğer cebinden kendi telefonunuda aldığımda beni PATRON 👺 olarak kaydettiğini görmüş oldum . Telefon hala çalarken telefonları ona çevirip görmesini sağladım.

Victoria görevlere giderken aynı anda iki yerdeymişim vibe vermek için yüz taramadan kendime benzediğine kanaat getirdiğim sıradan bir korumyadı.

"Her korumama yaptığın ufak bir sınav , Victoria."deyip çağrıyı sonlandırdım . "Ve sen dersten kaldın tatlım"

Onu bizzat ben arayıp kendi aracımın plakasını söylemiş ve bu araçtaki kişiyi alıkoymasını emretmiştim . Yüzyüze hiç görüşmemiştik .

"Aptal korumalara ihtiyacım yok deyip az önce bağırarak yere attığı silahlı yerden aldım ve bum .Artık yaşamıyor olması ne büyük kayıp .

​​​​​Şu an dışarıda olan korumaların hepsi aynı teste tabi tutulup testi geçtikleri için rahatlıkla dışarı çıkıp beni getirdikleri arabaya bindim . Sonunda otele gidiyordum.

Anayola çıkıp yarım saat ilerledikten sonra kendime bir mağazadan birkaç parça kıyafet almaya karar verdim .

Arabayı müsait bir yerde par edip mağazaya adımladım .

Ahşap renklerden dizayn edilmiş mağazadan beyaz bir tişört ve siyah bol paça bir kot alıp kabinlerde giyindim . Sade ve şık olduğuna kanaat ketirip tekrar arabaya bindim .

 

Oy vermeyi unutmayın🍬

Loading...
0%