Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Yolculuk🇹🇷

@bronzderler

Kulaklığı kulağından çıkarıp boynuna taktı,ses başını ağrıtmıştı . Ancak uçakta konuşan insanların sesi daha çok başını ağrıtınca yüzünü buruşturup kulaklığı yine kulağına taktı ve gerilim kitabını okumaya başaldı.

NewYork'ta yaşıyordu Lilith , bir başka değişle Lilya. Kendisi aslen Türktü ama on dört yaşında ikizi Lidya ile kaçırılıp iki farklı ülkeye ğönderilmişlerdi , pis işler için. Lilya gerçek ismini asla kullanmıyordu ve zaten NewYork'ta gerçek ismini kimse bilmiyordu. Tek bir kişi hariç patronu Jack Rudd. Öyleki adam kimlik no sunu bile ezbere biliyordu , eh tabi gözde ajanı olması buna tuz biber ekiyordu. Jack ona patrondan çok görev arkadaşı gibiydi , tabi Lilith onun eline su dökemezdi.

Şu an on üç sene sonra ilk defa Türkiye'ye gidiyordu. yirmi sekiz yaşında . Bir görev için. Türkiye'ye gidip acısını tazelemek istemiyodu Lilith ama Jack bey oradaki insanların hareketlerini garipsememesi gerekiyor deyip geçiştimişti.

Silahları ve gerekli ekipmanları Türkiye'den tedarik edecekti çünkü uçak güvenliği hemen çakardı doğal olarak.

Görevi onun gibi Türk olup hayatı italyada geçmiş ama görevlendirilip Türkiye'ye bir haftalığına gelmişti kısacası işleri Lilith ile aynıydı.

Yanındaki koridordan geçen hosta seslendi

"Disculpe, ¿puedo tomar una hamburguesa y un de ayran?"diye konuştu , ispanyolca ' affedersiniz, bir hamburger ve bir ayran alabilirmiyim 'demişti

Host kısaca " okey " diye cevaplayınca Lilith yeşil gözlerini devirdi.Boş insanların ağızına elinin tersiyle yapıştırası geliyordu . Kısa konuşup etrafa somurtunca havalı olduklarını sanıyorlardı sanırım.

Sinirle kulaklığını çıkarıp kitabın kapağını sertçe çarptı. O anda farklı bir hostes siparişlerini getiriyordu , kadın tam tepsiyi uzatırken uçağın ani ama sağlam sarsılmasıyka kadın ve tepsi artık Lilith'in kucağındaydı , yolcular çığlık çığlığa ağlayıp telaş yaparken Lilith burnundan soluyarak kucağına bakıyordu , kadının kızıl saçlarına tiksinerek baktı ve "ha bir sen eksiktin yani , kalk lan kucağımdan !" Diye bağırdı,pardon böğürdü . Şaka bir yana uçak hala horon tepiyordu , ilk defa paraşütle atlama deneyimi yaşayacaktı galiba

Kadın hala kalkmamıştı. Lilith'in şarteller attı ve kızıllardan tutup kafasını geri çekince kadın elinden kayıp yere yapıştı...

Loading...
0%